Avatarımı ben çizdim nasılım ? :yuru
Pure Life Üye Catty' Alıntı: Zuhahahaha , bide avatara koymuş Genişletmek için tıkla ... sencede bu incitici olmamışmı bide avatara koymuş lafı
Catty' Alıntı: Zuhahahaha , bide avatara koymuş Genişletmek için tıkla ... sencede bu incitici olmamışmı bide avatara koymuş lafı
Catty Emekli Yönetici Fairy' Alıntı: sencede bu incitici olmamışmı bide avatara koymuş lafı Genişletmek için tıkla ... Olmamış çünkü , öyle birşey aklımdan bile geçmedi
Fairy' Alıntı: sencede bu incitici olmamışmı bide avatara koymuş lafı Genişletmek için tıkla ... Olmamış çünkü , öyle birşey aklımdan bile geçmedi
Pure Life Üye Catty' Alıntı: Olmamış çünkü , öyle birşey aklımdan bile geçmedi Genişletmek için tıkla ... Aklından geçmemış olabilir kötü niyetlide olmayabilirsin ama incitici ben olsaydım alınırdım.Birbirimize saygılı olmalıyız Catty.
Catty' Alıntı: Olmamış çünkü , öyle birşey aklımdan bile geçmedi Genişletmek için tıkla ... Aklından geçmemış olabilir kötü niyetlide olmayabilirsin ama incitici ben olsaydım alınırdım.Birbirimize saygılı olmalıyız Catty.
Catty Emekli Yönetici Fairy' Alıntı: Aklından geçmemış olabilir kötü niyetlide olmayabilirsin ama incitici ben olsaydım alınırdım.Birbirimize saygılı olmalıyız Catty. Genişletmek için tıkla ... İşte sen olsan alınırdın , Salih'e şaka yapıyorum ve az çok hangi şakalara alınır ve kırılır biliyorum Ayriyetten Saygıyı Aştığımı düşünmüyorum , Tereyağında kıl arama
Fairy' Alıntı: Aklından geçmemış olabilir kötü niyetlide olmayabilirsin ama incitici ben olsaydım alınırdım.Birbirimize saygılı olmalıyız Catty. Genişletmek için tıkla ... İşte sen olsan alınırdın , Salih'e şaka yapıyorum ve az çok hangi şakalara alınır ve kırılır biliyorum Ayriyetten Saygıyı Aştığımı düşünmüyorum , Tereyağında kıl arama
Pure Life Üye Catty' Alıntı: İşte sen olsan alınırdın , Salih'e şaka yapıyorum ve az çok hangi şakalara alınır ve kırılır biliyorum Ayriyetten Saygıyı Aştığımı düşünmüyorum , Tereyağında kıl arama Genişletmek için tıkla ... Salihi ben bir senedir tanırım bak arkadaşım tek istediğim aşırıya kaçmaman bu bukadar zormu?
Catty' Alıntı: İşte sen olsan alınırdın , Salih'e şaka yapıyorum ve az çok hangi şakalara alınır ve kırılır biliyorum Ayriyetten Saygıyı Aştığımı düşünmüyorum , Tereyağında kıl arama Genişletmek için tıkla ... Salihi ben bir senedir tanırım bak arkadaşım tek istediğim aşırıya kaçmaman bu bukadar zormu?
Catty Emekli Yönetici Fairy' Alıntı: Salihi ben bir senedir tanırım bak arkadaşım tek istediğim aşırıya kaçmaman bu bukadar zormu? Genişletmek için tıkla ... Sen İstedin ya yeminle zor oluyor
Fairy' Alıntı: Salihi ben bir senedir tanırım bak arkadaşım tek istediğim aşırıya kaçmaman bu bukadar zormu? Genişletmek için tıkla ... Sen İstedin ya yeminle zor oluyor
Salihyet Üye Konu Sahibi Saygısızlık etmeyelim, tartışmayı burda sona erdiriyorum.. Daha sonra uzun uzun konuşuruz özelden ..