nokia 6230i batarya çıkınca...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tme05

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6230i batarya çıkınca...
selam arkadaşlar.
benim nokia 6230i tel im var.eskiden bataryayı çıkarıp geri takıp açınca saat ayarı bozulmuyordu ama bu son zamanlarda bataryayı çıkarınca saat ayarı bozuluyor.yani tarih-saat sıfırlanıyor.eskiden olmuyordu sonradan olmasının sebebi nedir.bu sorun halledilebilir mi?
şimdiden teşekkür ediyorum.

AİCAF

Üye
kardeşim menü ayarlar saate gel orada otomatik saaat günleştirilmesi var ona evet de porplem yok olur

tme05

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim menü ayarlar saate gel orada otomatik saaat günleştirilmesi var ona evet de porplem yok olur

saçmalama yaa ne alakası var orda.bilip bilmeden yazma.ben olmıyacağını bildiğim halde yaptım yine olmadı.sırf cevap vermek için vermeyin.biliyorsanız verinde bi hayır duası alın.bilmiyenleride yalan yanlış bilgilerle kandırmayın.

arşiment

arşiment

Üye
saçmalama yaa ne alakası var orda.bilip bilmeden yazma.ben olmıyacağını bildiğim halde yaptım yine olmadı.sırf cevap vermek için vermeyin.biliyorsanız verinde bi hayır duası alın.bilmiyenleride yalan yanlış bilgilerle kandırmayın.

kardeşim sen sırf kasmak için konu açma arkadaşın dediği doğru

canobey

Üye
temALARLA SEVGİLER

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
arkadaşlar eski bir 6230i kullanıcısı olarak bunun tamamen teknik bir sorun olduğunu söyleyebilirim servise götürme şansın varsa düzelteceklerdir bu sorunu sistemin batarya yokken içinde tutabildiği enerjiyle alakalı bir konudur.

teknik servis düzeltebilir. (aynı sorunu yaşamış biri olarak yazıyorum )

tme05

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen sırf kasmak için konu açma arkadaşın dediği doğru

doğru falan değil.eğer doğruysa defalarca denedim neden olmadı?

arkadaşlar eski bir 6230i kullanıcısı olarak bunun tamamen teknik bir sorun olduğunu söyleyebilirim servise götürme şansın varsa düzelteceklerdir bu sorunu sistemin batarya yokken içinde tutabildiği enerjiyle alakalı bir konudur.

teknik servis düzeltebilir. (aynı sorunu yaşamış biri olarak yazıyorum )
evet bencede öğle çünkü hiçbi yöntem olmadı. teşekkür ederim.

umut yasin

umut yasin

Üye
kardeş saat ayarlarından saati ve tarihi otomatik güncellevar gir evet de kapat aç olur milletede mana bulma lütfen.

tme05

Üye
    Konu Sahibi
kardeş saat ayarlarından saati ve tarihi otomatik güncellevar gir evet de kapat aç olur milletede mana bulma lütfen.
yaa kardeşim anlamıyor musunuz?
oradan O-L-M-U-Y-O-R
sorunu öğrendim.içindeki saat pili bitmiş.değiştirilmesi lazım.

Zeynep&Zekeriya

Üye
Arkadaşlar GSM operatörüyle ilgili bi durum bu. Turkcell kullananlar da tarih ve saat otomatik olarak geliyor arkadaşın sölediği gibi ama vodafone kullanıcıları için bu durum böyle değil. Otomatik güncelleştirme olmuyor. Avea kullanmadığım için o konuda bilgim yok. Umarım sizi aydınlatabilmişimdir arkadaşlar.

khytr89

khytr89

Üye
Hatlarla hiçbir ilgisi yok.6600 tüm hatlarda sıfırlıyor 6680 ve 5300 nim de ise hiç bir hatta sorun olmuyor.

sendeki sorun servislik bir sorun bios backup pili ömrünü doldurmuştur değişirse düzelir.ama pc anakartındaki gibi pil değil . sadece servisler düzeltebilir.

Zeynep&Zekeriya

Üye
Hatlarla hiçbir ilgisi yok.6600 tüm hatlarda sıfırlıyor 6680 ve 5300 nim de ise hiç bir hatta sorun olmuyor.

sendeki sorun servislik bir sorun bios backup pili ömrünü doldurmuştur değişirse düzelir.ama pc anakartındaki gibi pil değil . sadece servisler düzeltebilir.

Ben 6230i için söyledim dostum onu. Bu bölümün konusu da o galibaaa. 4 senedir aynı telefonu kullanıyorum ve bu sorun hep vardı. Arkadaşımın aldığı KVK lı yeni 6230i de de aynı sorun vardı. O zaman bütün 6230i leri alır almaz servise verelim.

umut yasin

umut yasin

Üye
yalandır sen öyle san saat pili neymiş o zaten tek batarya ile çalışmıyormu şarj olmuyormu kazığı koyacaklar sana ben 5 yıldır kullanıyom niye bitmedi

xxman_058

xxman_058

Üye
ben heman cevabını veriyim telefonun içinde küçük bir saat piline benzer bir pil var o da saati telefonun hafızasında tutmaya yarıyor bu pil zamanla oksitlenir ve çalışmaz hale gelir senin yapacağın iş herhangi bir tel tamircisine gidip onun içindeki pili değiştittireceksin

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
ilk çözüm gayet mantıklı dene bence

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
saat guncellemeyı ac

antimt

Üye
alakası yok arkadaşLar 6230 i nin içindeki küçük saat pili şeklinde pil var o pilin ömrü bitince saat sormaya basLıyor yapabiLecek bişe yok yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt