Ayın Üyesi Olan Kişi Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Ayın Üyesine Ödül Verilmeli mi?

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ayın Üyesi Olan Kişi Hakkında
Ayın Üyesi Olan Kişi Hakkında....
Konuya kısa değineceğim....Maxicep Türkiyedeki en büyük forumlardan biri ve her ay rekabet ortamı içerisinde birini ayın üyesi seciyor....Ama herhangi bir ödül verilmiyor...
Yani bunun bir eksiklik olduğunu düşünüyorum...Çoğu forumda bu kişilere bazı ödüller verilir...
En azından 40-50 kontor veya 1 aylık Rapid üyeliği ve buna benzer ödüllerle bu ünvan teşviklendirilebilir....:oke:
Ki Ayın Üyesi siteye en yararlı kişilerden biridir ve bu ödül onun hakkıdır....Bu uygulama geçerli olursa aynı ayrıcalıklardan 2009 yılının Ocak ayından itibaren Ayın Üyesi olan elemanlarda yararlanmalı....:ehe

• Beğen
Tepkiler: Bora_Çöm

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
süper fikir, teşvik açısından yararı mutlaka olucaktır. kuru kuru ayın üyesi olmaz

Ayın üyesini seçmek, üye sayısı 600.000'i aşmış ve Türkiye'de 167. en büyük site seçilmiş bu dev ve Türkiye'de lider forumda, her geçen gün daha zor bir hal alıyor.

ata abi ne kadar böyle desede yine de az da olsa ödül lazım

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Evet bencede gerekli yani teşvik açısından site için iyi olur....

turkordu

turkordu

Üye
Rapid Üyeliği iyi olurdu.:ehe

CHATPATH

Üye
vay bee kaç yıl sonra üyeliğimi buldum yılın üyesi benim..:)

Bora

Bora

Üye
İyi bir uygulamaya benziyor. Ama malum ekonomik kriz ortamında, Ozan'ın pek sıcak bakacağını düşünmüyorum.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ya kriz...:)
Maxiyi fazla etkilediğini düşünmüyorum çoğu forumda var böyle uygulamalar....Bide ayın üyesi olan kişi Maxiye parasal olarak büyük kazanç sağlayan kişidir bu ödülün ben fazla Maxiyi etkileyeceğini düşünmüyorum....

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
arkadaşlar aslında ayın üyesine ödül verilmesi işlemini mantıklı buluyorum..Yadıklarınıza baktığımda birçoğunuzun aynı fikirde olduğunu ama ekonomik krizden dolayı Ozan kardeşimizin zsıcak bakmayacağını belirtmişsiniz
Peki bu noktada benim nacizane bir fikrim var ne dersiniz?

maxicep ten az çok yararlanıyoruz hepimizde.GÜzel bir uygulama yaparak maximum seviyede yeralan hedefede ulaşmak amacıyla ayın üyesine bir hediye alımı işlemini aktif olarak maxicepe girenler olarak bizlerde Ozan kardeşime yardımcı olmak amacıyla hediye oalyına bir giriş yapalım..
nasılmı?
basit...
isteyen istediği gönlünden kopardığı bir hediye alsın az yada çok farketmez..ve bunu Ozana gönderelim.Ayın üyesi seçildiğinde adilane bir şekilde seçimi yapılır ve oluşturulan hediye bankasında yapılacak çekilişle ayın üyesi kardeşimize hediyesi takdim edilir.
Sıcak bakarmısınız bilmiyorum ama bizler bu şekilde Sivas ın en ücra köyündeki okulun tadilatını yapmıştık.
fikirlerinizi beklerim
saygılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
selamlar
arkadaşlar aslında ayın üyesine ödül verilmesi işlemini mantıklı buluyorum..Yadıklarınıza baktığımda birçoğunuzun aynı fikirde olduğunu ama ekonomik krizden dolayı Ozan kardeşimizin zsıcak bakmayacağını belirtmişsiniz
Peki bu noktada benim nacizane bir fikrim var ne dersiniz?

maxicep ten az çok yararlanıyoruz hepimizde.GÜzel bir uygulama yaparak maximum seviyede yeralan hedefede ulaşmak amacıyla ayın üyesine bir hediye alımı işlemini aktif olarak maxicepe girenler olarak bizlerde Ozan kardeşime yardımcı olmak amacıyla hediye oalyına bir giriş yapalım..
nasılmı?
basit...
isteyen istediği gönlünden kopardığı bir hediye alsın az yada çok farketmez..ve bunu Ozana gönderelim.Ayın üyesi seçildiğinde adilane bir şekilde seçimi yapılır ve oluşturulan hediye bankasında yapılacak çekilişle ayın üyesi kardeşimize hediyesi takdim edilir.
Sıcak bakarmısınız bilmiyorum ama bizler bu şekilde Sivas ın en ücra köyündeki okulun tadilatını yapmıştık.
fikirlerinizi beklerim
saygılar

Keşke dediğin olabilse ama kimsenin hediye göndereceğini sanmıyorum...:(
Ya aslında Maxinin vereceği bu ödül bence Maxiyi sarsmaz aksine daha güçlü kılar....Açılan bir çok yarışmaya 100 kontor 50 kontor verilebilirken Ayın üyesine ödül verilmesi bence o kadar sorun olmaz....

alperen1313

alperen1313

Üye
Salih Baba™;1435550' Alıntı:
Keşke dediğin olabilse ama kimsenin hediye göndereceğini sanmıyorum...:(
Ya aslında Maxinin vereceği bu ödül bence Maxiyi sarsmaz aksine daha güçlü kılar....Açılan bir çok yarışmaya 100 kontor 50 kontor verilebilirken Ayın üyesine ödül verilmesi bence o kadar sorun olmaz....

belkide dediğin gibidir sarsmayabilir...
benimki nacizane bir fikirdi...
bazı şeyler ileride hatıra olarak kalabilir düşüncesiydi...
düşünsenize bir hediye verilmiş...
bu form daki arkadaşlar yıllar sonra bu hediyeye bakarak anılarını tazeleyebilirler...
vs.vs.vs.vs.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Üyelerimizin Ayın Üyesi olması ve onlara 1 aylık verilen ünvan zaten bir ödüldür. 1 ay boyunca taşıdığı rütbesi ile forum sitemizde göstermiş olduğu performansının hakkı veriliyor. Bu rütbesi ile de diğer üyeler arasında seçici olmuş oluyor.

Fikriniz düşünülebilinir.
İyi forumlar...

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
bu form daki arkadaşlar yıllar sonra bu hediyeye bakarak anılarını tazeleyebilirler...
vs.vs.vs.vs.
50 kontörün ne hatırası olucak :kop: Usb Flash bellek vs desen neyse.

Doğan

Üye
bence en büyük hediye ayın üyesi seçilmesidir :) benim fikrim yani bu :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
vs.vs.vs.vs.
Kardeş yanlış anlama kimse senin kadar ince olmaz demek istedim....:)
Yani bende sevinirim bana bir Mp3 yollasan ama .....:)

Ozan

Ozan

Admin
Biz tam 20 gün önce bu konuyu düşündük ve gündeme getirdik.

Bundan sonraki ayın üyesi seçimlerinde, birkaç hediye alternatifi ile karşınızda olacağız zaten

Duyuruları takip edin ... :)

arslansem

arslansem

Üye
Daha önce ayın üyesi olmadığıma göre fikri cazip buluyorum ve destekliyorum :ehe

alperen1313

alperen1313

Üye
50 kontörün ne hatırası olucak :kop: Usb Flash bellek vs desen neyse.

günaydın
sevgili dipsiz kuyu ben 50 k hediye edilsin yazmadım..
biraz daha dikkatli okumanı tavsiye ederim
:megafon:

--------------- Ekleme ---------------

Üyelerimizin Ayın Üyesi olması ve onlara 1 aylık verilen ünvan zaten bir ödüldür. 1 ay boyunca taşıdığı rütbesi ile forum sitemizde göstermiş olduğu performansının hakkı veriliyor. Bu rütbesi ile de diğer üyeler arasında seçici olmuş oluyor.

Fikriniz düşünülebilinir.
İyi forumlar...

selamlar
öncelikle bizler yıllarca özel sektörde ve büyük firmalarda çalışmaya devam eden insanlarız.Yapmış olduğumuz işler ile ilgili sürekli birbirinden değişik , geliştirici , insanları cezbedici ve en önemliside mevcut sistemleri daha geliştirme anlamında bir çok fikre imza atarak bunları bu büyük firmalarda hayata geçirmiş insanlarız..
her fikir kabul edilecek manası tabiiki çıkmaz ama .. siz site hakkında bir fikri olan üye yada üyelere daha nazik ve daha açılayıcı bir yazı yazmanız gerekirdi..
MaxiCep güzel bir site ve bu siteden herkes birşekilde faydalanabiliyor,bilgi paylaşabiliyor.İnsan bir işi ne zaman fazla yapmaya başlarsa o zaman kendi işiymiş gibi benimser..Bu bir yerde insan fıtratında vardır..Şahsım adına bende MaxiCep için böyle düşünüyorum !!!
İş verenlerde bunu bildiklerinden işçiye işi kendi işiymiş gibi yapmaları doğrultusunda meyil verirler..
Siz admin olarak eğer bu görevi yapıyorsanız şahsım adına söylüyorum; site hakkında özellikle maddi anlamda olsun olmasın katkıda bulunulacak bir teklif (öneri) geldiğinde yukarıda yazmış olduğunuz özel sektör işverenleri gibi keskin bir dil kullanmak yerine ve bir yerde karşı çıkmak manasına da gelebilecek "zaten ayın üyesi seçiliyorlar bu yeter " gibi olumsuzluk ifadelerini doğuran kelime gruplarından uzak olmanız ve yazınızın sonunda da "öneriniz değerlendirilebilinir" gibi alt manasında "zaten mevcutta kişi ayın üyesi seçiliyor birde bunlarla kim uğraşacak" havasını doğuran ve bu olumsuz fikirleri ortaya çıkaracak cümlelerden uzak durmanızı şahsım adına öneririm.
Çünkü kullanmış olduğunuz bu dil sizi kapalı bir insan olarak nitelendirmeme sebeb olacak tabii sizin için bir önemi olmayabilir.Sorun değil...
Ancak ; önerimi yanlış anlayan bazı arkadaşlarımız var galiba. Benim zaten kontör vs gibi ödül ve hediyelerle bir ilgim olmamaktadır.İfade etmek istediğim kalıcı olanlarıdır.Bİr kitap olabilir..bir usb olabilir...bir hafıza kartı olabilir...vs vs vs vs örnekler çoğaltılabilir...
Asıl sorunda bu ya..çok az yönetici özel sektör kuruluşlarında yenilikçi olabilir..genelde hepsi gelenekçidir..
Nacizane düşüncelerim bunlardır..
Saygılar

KuT§H@L_®@p©hİ™

KuT§H@L_®@p©hİ™

Üye
Bncede bi ödül verilmeli teşvik açısından.:oke::deal::nono:

--------------- Ekleme ---------------

:oke::oke::oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...