kısaca blackberry stormu tanıyalım...

Sponsorlu Bağlantılar

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
kısaca blackberry stormu tanıyalım...

•RIM Eğitmeni Mark Bean tarafından Storm’un tanımı şu şekilde yapıldı; “Şimdiye kadar, anlık mesajlaşma, veri iletişimi ve 2004 sonrası GSM destekli ürünlerle genelde kurumlara hitap ederken, Storm ile birlikte bireysel pazarda da BlackBerry® kullanımını yaygınlaştırmayı hedefliyoruz”.
•Cihaz üzerinde toplam 6 buton bulunuyor, bunlar cihazın yüzeyinin alt kısmında telefon açma / kapama simgesi olan 2 adet, bunların ortasında menü ve geri tuşları olarak 2 adet, ve cihazın üst kısmında tuş kilidini açmak için solda 1, ve cihazı kapatmak / açmak için 1 adet olmak üzere yer alıyor.

•1 GB dahili ve kutu içerisinde 128 MB flash bellek (8 GB’a kadar destekleniyor),
•Micro-USB portu,
•3.2 megapixel kamera,
•Bluetooth teknolojisi, (Bluetooth stereo audio (A2DP / AVRCP) ve Bluetooth SIM Profili Erişimi destekleniyor),
•BlackBerry® Maps uygulaması ile GPS desteği,
•Kullanılabildiği yazılımlar; BlackBerry® Device Software 4.7 ve BlackBerry® Desktop Software 4.7
•Desteklenen video formatları : H.263, MPEG4, H.264, WMV.
•Desteklenen ses formatları : MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, WMA ProPlus, 3GP, WMA9 (.wma/.asf), WMA 10 Pro, MIDI, AMR-NB.
•Quad Band : GSM 850, GSM 900, DCS 1800, PCS 1900.
•Single Band : UMTS/HSPA 2100
•Dual Band : CDMA/EVDO Rev : CDMA 800, CDMA 1900.
•Dokunmatik ekran,
•Hareket sensörü (cihazın dikey konumuna göre ekranın ayarlanmasını sağlıyor),
•3 Tip klavye, (90 derecelik açıda iken tam QWERTY, dik konumda iken SureType, dik konumda iken tuşlara bir çok kez basarak yazmayı sağlayan klavyeler bulunuyor),
•Assisted GPS (daha yüksek hızda GPS performansı sağlar),
•3G desteği (BlackBerry® 9000 (Bold) dışında önceki modellerde olmayan bir özelliktir).
•Ürünün wireless (WiFi) özelliği bulunmamaktadır.
•Ürün modem olarak kullanılamamaktadır.
•Cihaz yazılımına 4.7 versiyonu ile birlikte eklenenler (4.6 ‘dan farklı olarak bulunanlar);
•Network desteği (UMTS/HSPA 2100 ve CDMA 800, CDMA 1900).
•Uygulamalar için masaüstü kısayolları.
•Facebook® for BlackBerry®, Flickr™ for BlackBerry®, AOL Instant Messenger, Windows Live Messenger, BlackBerry® Messenger, GoogleTalk for BlackBerry®, Yahoo! Messenger for BlackBerry®, ICQ for BlackBerry® yazılımları.

hrnkaan

Üye
keşke Bekleseymişi iphone almak için :) azcık pişman oldum

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
güzel cihaz ama

semirgsm

Üye
keşke Bekleseymişi iphone almak için :) azcık pişman oldum

bence pisman olmana gerek yok ben 3 ay oncesinden stormu amerikadan getirtip kullandim.maximum 1 hafta kullanabildim.dokumatik teknolojisi hayatimda gordugum en sistem..bes para degmez ikinci haftasi sattim...

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
:):):)

Car4ever

Üye
bende yeni aldım 2 hafta oldu bende çok pişmanım arkadaşlar.anlamadığım böyle bir telefonda nasıl olur da wi lan olmaz çok pişman oldum satacağım

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
ben hala kullanuıyorum gayette verim aldım..

Da®kness

Da®kness

Üye
bence pisman olmana gerek yok ben 3 ay oncesinden stormu amerikadan getirtip kullandim.maximum 1 hafta kullanabildim.dokumatik teknolojisi hayatimda gordugum en sistem..bes para degmez ikinci haftasi sattim...

Dokunmatik ekranlar gittikçe yaygınlaşıyor. Tuş takımı yakında tarih olacakmış gibi... ve bende tuş takımı olmayan hiçbir telefonu para sayıp almayacağım. Hiç kullanışlı olmuyor bence. Telefonu illaki mıncıklamam gerek. :)

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
tesekurler:agla2:

colemanpeters66

Üye
kötü çeviri için üzgünüm.

Blackberry arayan herkes kodları kilidini? service was excellent unlockgenie.com için Kodumu aldım. Eğer planlıyorsanız telefonunuzun bu muhteşem's bu web sitesi için gitmek kilidini.

:yuru

Lacoste

Lacoste

Üye
hiç tutulmdı bu makine çünkü rezalet bi dkunmatiği var

Üst Alt