Turkcell'den Gelen Yasal Ama Mantıksız Mesaj :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'den Gelen Yasal Ama Mantıksız Mesaj :)
EvTurkcelli! Yurtiçi ev\iş nolarıyla 35 kontore 1 ay boyunca tam 400 dk konuşma fırsatı!Bu mesajı EVDE CEP yazarak cevapla,bu fırsatı kaçırma!
Gönderen : Turkcell

Kampanya güzel mesajda güzel ama gönderen turkcell ve bu mesajı cevaplamamızı istiyor :)

numara olmadan nasıl cevap vereceksem artık:ehe

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan

alperen1313

alperen1313

Üye
tukcell farkı :=)

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
heralde başka bi operatör kampanya yapmış bunlarda cevap vermek açısından böyle bişey yapmışlar ama biraz aceleye gelmiş...
:yuru

--------------- Ekleme ---------------

tukcell farkı :=)

farkımız kalitemizdir :oke:

sweety_boy_43

Üye
EvTurkcelli! Yurtiçi ev\iş nolarıyla 35 kontore 1 ay boyunca tam 400 dk konuşma fırsatı!Bu mesajı EVDE CEP yazarak cevapla,bu fırsatı kaçırma!
Gönderen : Turkcell

Kampanya güzel mesajda güzel ama gönderen turkcell ve bu mesajı cevaplamamızı istiyor :)

numara olmadan nasıl cevap vereceksem artık:ehe

turkcell mantıksız mesja gondermez..
EvTurkcell'den faydalanan Hazır Kart'lı aboneler, EVDE CEP yazıp 8058'e gönderdiklerinde 35 kontör karşılığında 30 gün boyunca ev alanından yurtiçi sabit hatları arayabilecekleri hediye 400 dakika kazanabilirler.
(alıntı)

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
turkcell mantıksız mesja gondermez..
EvTurkcell'den faydalanan Hazır Kart'lı aboneler, EVDE CEP yazıp 8058'e gönderdiklerinde 35 kontör karşılığında 30 gün boyunca ev alanından yurtiçi sabit hatları arayabilecekleri hediye 400 dakika kazanabilirler.
(alıntı)

evet haklısın ama bana gelen mesaj aynen böyleydi
cevaplayın diyor ama ortada bi numara yok
güzel kampanya ama işte gel gör ki numara yok :)

alperen1313

alperen1313

Üye
heralde başka bi operatör kampanya yapmış bunlarda cevap vermek açısından böyle bişey yapmışlar ama biraz aceleye gelmiş...
:yuru

farkımız kalitemizdir :oke:

çok kaliteli bir f,irmadırTurkcell tabiiki bir şey demedim...
ama bilinçli bir tüketici olarak ben 3 operatöründe müşteri hizmetlerini aradığım gibi yapılan anket sonuçlarınıda değerlendiriyorum..
sıonuçta kaliteli operatör çıkıyor ama bu turkcell değil !!

aslanyurekli

Üye
Bu mesajı EVDE CEP yazarak cevapla,bu fırsatı kaçırma!
Gayet açık aslında neyi anlamadınız anlamadım.
Bu mesajı evde cep yazarak cevapla diyor.Yani bu mesajdan ilet diyeceksin yazıp yollucaksın =)).

cool_eagle

Üye
banada gelmişti aynısı:D:D:D

sweety_boy_43

Üye
Bu mesajı evde cep yazarak cevapla diyor.Yani bu mesajdan ilet diyeceksin yazıp yollucaksın =)).

gonderen:TURKCELL olarak gelmıs.
mesajı cevapladıgında numara yazılır ısım deıl ama arkadasta numarayı bılmıyor.
ust yazılarda cevap verıldı

ysr86

ysr86

Üye
Nasıl cevaplayacak ki acaba heralde garip bir durum olmasa yazmazdı buraya. Sanada böyle bi mesaj gelirse cevaplamayı dene sonrada sonucunu buraya yaz ;)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
numara yok bu mesajlarda kardeş sanki rehberinde turkcell adlı birisi kayıtlı gibi, numarayı al dediğindede numara TURKCELL düpedüz fiyasko : )

carnewam21

carnewam21

Üye
NE NUMARA AL DİOSUNUZ NEDE BAŞKA BİŞEY DİREK MSJ AÇIP CEVAPLA DİYORSUNUZ ZATEN NUMARA GÖNDERİLEN KISMANDA ÇIKAR ÇIKMASA BİLE ''BU MSJI CEVAPLA DİYOR'' Bİ ŞEKİLDE GÖNDERİLİR O MSJ

TURKCELL NERDEN BİLSİN SİZİN GİBİ BİLMEYENLER OLACAK:d

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Mesajı nasıl cevaplayacağını ve kampanyadan nasıl faydalanacağını bildiğini sanıyorum. Konuyu açma sebebin bu garip durumu bizimle paylaşmandı sanırım. Buna dayanarak, böyle şeylerin olabileceğini sanıyorum. Bir hata çıktı diye de eleştirmemek gerekir bence. Tabi kurallar usulünce eleştiri yapabilirsiniz.

admiral23

admiral23

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl cevaplayacak ki acaba heralde garip bir durum olmasa yazmazdı buraya. Sanada böyle bi mesaj gelirse cevaplamayı dene sonrada sonucunu buraya yaz ;)

evet haklısın numara felan yoktu olsa olsa cevap yazardık heralde :)

eleştiri değil sadece paylaşmak istedim.
bu kadar turkcell taraftarı olup eleştirileceğimi bilseydim tövbeee paylaşmazdım :)
klavyem kırılsaydı da paylaşmasaydım :D

aslanyurekli

Üye
Dikkat et öbür gözünede kibrit batmasın...
Yazarım merak etme..

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Komik bir durum ama bu mesajları gönderenler de insanlar sonuçta hata yapmaları doğal..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt