Günlük 30mb internet'e indirim geldi

Sponsorlu Bağlantılar

heyooo_xxx

heyooo_xxx

Üye
3g geldikten sonra çok daha faydalı olur bu paketler

erfc20

erfc20

Üye
telden hiç girmem bedava olursa girerim ama

alperenbeyza

Üye
arkadaşlar bu 30mb felan dogrumu yani gercekten 30mb yapınca internete bu 30mble giriliyomu yoqsa gene bi kontör tuzagımı??cvplarınızı bekliyorum.bide bu 30mb hangi sayfalar icin gecerli mesela google,facebook,e-posta,web,wap bunlar icinmi yoqsa sadece türkcell-im icinmi...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu 30mb felan dogrumu yani gercekten 30mb yapınca internete bu 30mble giriliyomu yoqsa gene bi kontör tuzagımı??cvplarınızı bekliyorum.bide bu 30mb hangi sayfalar icin gecerli mesela google,facebook,e-posta,web,wap bunlar icinmi yoqsa sadece türkcell-im icinmi...

site önemli değil. Bütün sitelerde kullanabilirsin. Turkcell wap ve turkcell internet ayarları ile bağlanabilirsin.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Bu indirim muhteşem oldu gerçekten :)

alperenbeyza

Üye
ama bu gerçekten kullanılıyomu arkadaslar yoksa aveada oldugu gibi kontör tuzagımı yani 30mb yapınca internete girince 30mb den mi düsüo yoqsa kontörmü düsüo deneyen warsa ltfn cevaplasın...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar lütfn su soruma cvp yazın bu 30mb kontör tuzagımı yoqsa gercekten oluyomu deneyen birileri warsa lütfn cvp yazsın...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ama bu gerçekten kullanılıyomu arkadaslar yoksa aveada oldugu gibi kontör tuzagımı yani 30mb yapınca internete girince 30mb den mi düsüo yoqsa kontörmü düsüo deneyen warsa ltfn cevaplasın...

arkadaslar lütfn su soruma cvp yazın bu 30mb kontör tuzagımı yoqsa gercekten oluyomu deneyen birileri warsa lütfn cvp yazsın...

Arkadaşım sen neyden bahsediyorsun. Burası MaxiCep sence kontör tuzağı olan bir şey yayınlanır mı burada? Turkcell'in bir servisi bu. Sen günde 8 kontörden fazla internete gireceksen bu paketi alıyorsun ve 30mb kotan oluyor. Sonrasında ister mp3 indir ister chat yap kimse karışmaz. Unutma burası MaxiCep ve söylediğinin aksine kontör tuzaklarından insanları korumak için var bu forum...

rapyy

Üye
super bu saolunn

alperenbeyza

Üye
biliyoz heralde korumak icin oldugunu ama sen görmüyonmu baska operatorlerde ne bicim sahtekarlık yapıyolar avea böyle diye diye 200 kontörümü yedi.belki turkcellde yapıyodur diye dedim ben oluyosa bende yapcam o paketten...

bu paketle kac tane web yada wap sayfasını ziyaret edebiliriz??bilen warsa cevaplayabilirmi???

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Turkcell'in sitesinde 30mb ile neler yapabilirsiniz gibi bir bölüm var ve ortalama sayfa boyutları, mp3 ve oyun boyutları gibi şeyleri göz önünde bulundurarak sana neler yapabileceğini gösteriyor.. Fazla uğraşma diye yazıyorum bak:

Günlük İnternet Kullanımı ile neler yapılabilir?
Günlük kullanım ile 3.000 e-posta, 800 gazete sayfası okuyabilir, 120 cep telefonu oyunu ya da 90 mini video klip indirebilirsiniz.* Günlük kullanım, satın alma anından itibaren aynı gün gece 24:00 a kadar geçerlidir ve yenilenmemektedir. Ertesi gün kullanım için yeniden satın almak gerekmektedir. Günlük kullanım 30 MB ile sınırlıdır.

* Belirtilen kullanımların her biri yaklaşık 30, 50 MB, 100 MB ve 1, 3 GB'a denk gelen kullanımlardır. Ancak sitelerden içerik (melodi, resim, oyun vb.) indirdiğinizde, içerik bedelini ayrıca ödemeniz gerekir.

alperenbeyza

Üye
tmm kardesim saol ama ben e-posta gazete felan demiom mesela 200 tane web yada wap sayfasını öyle diom mesela kac tane web yada wap sayfasını ziyaret edebiliriz...

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
tmm kardesim saol ama ben e-posta gazete felan demiom mesela 200 tane web yada wap sayfasını öyle diom mesela kac tane web yada wap sayfasını ziyaret edebiliriz...

O girdiğin siteye bağlı olarak değişir.. Örneğin Google'ın wap sitesine milyonlarca kez gir kota dolmaz ama Maxicep'e girersen çabuk dolar. Sitede resim filan olması kotanı yer.

alperenbeyza

Üye
googleye turkcell-im den mi girebiliriz.benim tlf.de kendisinde google war turkcell-im den mi girsem daha az kota yer yoqsa tlf.nin kendi googlesinden mi girsem daha çok yer

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
googleye turkcell-im den mi girebiliriz.benim tlf.de kendisinde google war turkcell-im den mi girsem daha az kota yer yoqsa tlf.nin kendi googlesinden mi girsem daha çok yer

turkcell-im den gir. çünkü o sayfa cep telefonuna uyarlanmış biçimde çıkacaktır karşına... dolayısıyla kota az gider:oke:

alperenbeyza

Üye
sağol MCOMER.

Üst Alt