N73 mü W890i mİ ?

Sponsorlu Bağlantılar

n73 mü w890i mi?

• n73

Kullanılan: 72 39.3%
  • w890i

Kullanılan: 111 60.7%

• Kullanılan toplam oy
    183

dodo53

Üye
camera video diosan n 73 ama,w 890 i yi kullanınca çok seviceksin,özellikle şekil olarak.n 73 yazar kasa gibi:)

Nitrousee

Üye
bence amaca yönelik düşünülmeli n73de kullandım. şuanki telefonum w890i eger ince zarif ve gerçekten çok hafif, kahverengi farklı kılıyor biraz daha kılas gösteriyor dizayn telefon, seni rahatsız etmesini istemiyorsan tavsiyem w890i kamerasıda güzel çekim yapıyor gayet başarılı 3.2 mp ama flaşı olmaması kötü :( onun dışında bir sıkıntı yaşamıyorum. n73 de gerçekten çok güzel bir cihaz ama cok büyük rahatsız edici büyüklüğe sahip.ama onun dışında artıları var kamera kalitesi başarılı flaşıda mevcut zaten. mercek farkıda var zaten. oyun yükleyip oynamak istiyorsan kesinlikle n73 al. ama seni rahatsız etmesini istemiyorsan gerçekten dizayn bir cihaz arıyorsan w890i. dediğim gibi amaçını hangisi daha çok belirtiyorsa tercih senindir...:oke:

mozturk61

Üye
yillarca nokia kullandim. (en az 7 yil). cogu markanin telefonlarini da kullandim ara ara. ama sony ye gecince 15 gun kadar afalladim biraz. cunku nokia ciydim. ama alistim ve boyle bir cihaz yok diyorum.w810 kullaniyorum . bence w890 aama yazilim gibi derdin varsa w960. otesi yok

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Adamlar w890i de öyle güzel bir tasarım yapmış ki büyüleniyorum.N73 ise kamyon takozundan farkı yok.:oke:

penguen24

Üye
Sana w890i yi öneririm bende kullanıyorum.Çok güzel özellikleri var.Kamerasıda çok güzel.Ve pahalı da değil.Eğer almak istiyorsan w890i al ama sen bilirsin

xtreme25

Üye
evet arkadaşım n73 ün hafıza biraz dolunca saçmalamaya başlıyo. sen sony den şaşma

venoms

Üye
ben N73 kullandım özellikleri harika ama 2-3 ay sonra inanılmaz yavaşlıyor yani sinir stres varsa kesinlikle N73 alma

wellhung

Üye
w890i.. ses kalitesi iyi ama sesi istediğin kadar çok değildir. kamerası gayet iyidir 3.2 mp ama flash&ışık yok.. yine de w890 derim rahattır pratiktir mutlu eder :)

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
kardeşim,SE kullanan SE al der.nokia kullanan nokia al der.
sen napcan n73 ü! cırtlak sesli bişey.
beşon odun gibi.arka kapagı da bozuluo.dogru dürüst resim çektirmez ilerde.
o kadar yawas telefon da olmaz yanı.
sen al sony i,kullan.
bak ben w700i yi 4 senedir kullanıom.tık yok.
4 gb kart war.500 tane şarkı war.
hiç kasmıyor.
acoustic de yüklü.
nokia acoustic alıo mu?

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
n73 gerisi bahane

yagmurgozlum94

Üye
abi ben sony ericsson w910i kullanıom 2008 de yılın en iyi telefonu ödülünü aldı eğer müzik çılgınıysan sony ericsson un walkman serisinden bi telefon alamanı isterim ben telimden cok memnunun ekran çözünürlüğü cok güzel eğer para sorun deilse senin için kendine w980i al

mephistofeles

mephistofeles

Üye
N73:kamera-oyun
w890i:tip-ses
bnde n73 kullanıyorum...çok memnunum...kamerası muhteşem sesde güzel oyunda güzel oyanıyor..tvde izleniyor...n73 derim...

ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
w910i

grandemaster

Üye
n73 2 ay sonra virüs yuvasına döner.Albi w890i pişman olmazsın.ayrıca sony nın kamerası n73 ten binkat nettir

Uruloki

Uruloki

Üye
abilerim şu n73ün kamera kalitesi iyi diyenler fotraf dörmemiş derim benim tel k810i benim ki çekiyo 900-850kb fotraf nokia çekiyo 550-500 kb fotoraf benim kaliteyi 5mplik n95 zor yakalar sen git zifiri karanlıkta foto çek(w890i nin flaşı yok üzgünüm)nokiada bişi çıkmaz ama sony kserisinde yıldırım düşmüş gibi etraf gözükür aydınlıkta w890i ile n73 kapışamaz bile ama karanlıktada o kadar iyi deil n73 ben karşılaştırdım bence ses ve görüntüde sony üzerine yok acayip rahat telefon hiç kasmaz bence w890i al derim

Üst Alt