İphone Şebeke sorunu(acil)

Sponsorlu Bağlantılar

ergunol

Üye
    Konu Sahibi
İphone Şebeke sorunu(acil)
3g iphonem var sim kartı kabul ediyor fakat sebeke vermiyor. benden önce kullanan arkadas yanlışlıkla birşeylerini sildiğini söylüyor ama oda tam bilmiyor ne yaptını :( sorunu nasıl cözebilirim ??
tesekkürler

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
versionuda yazarsan daha acıık olur kardeşş

ergunol

Üye
    Konu Sahibi
sürümü bu 2.2(5g77) modelide bu mb489tu ben de cok bilmiyorum ama hakkımda yazan kısımda bunlar mevcut. :(

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
bence reset at makınaya home tusuyla kapama tusuna kapanıp acılana kadar basılı tut yada itunes dan restore ede bılırsın ayrıca forumda yellowsn0w acıklamasını okumanı tavsiye ederim o zaman problemın hallolur gibi :))

ergunol

Üye
    Konu Sahibi
bence reset at makınaya home tusuyla kapama tusuna kapanıp acılana kadar basılı tut yada itunes dan restore ede bılırsın ayrıca forumda yellowsn0w acıklamasını okumanı tavsiye ederim o zaman problemın hallolur gibi :))
Dediklerini bi deneyim
teşekkürler...

sahin_muhammed

sahin_muhammed

Üye
ben teşekkur ederimmm inşallah işe yarar cunku iphone biraz inatcıı:oke:

day_walkerr

Üye
arkadaslar iphone 3g de 3.0 da sebeke yok dior özellikte turkcell gosterior ama sebeke yok aranıyor kısmında takılı kalıor yardım ltfen

--------------- Ekleme ---------------

ergunel sorunu hallettn mi dostum hallettinse bana da yardımcı olur musun acilen

özcan44

Üye
arkadaslar iphone 3g de 3.0 da sebeke yok dior özellikte turkcell gosterior ama sebeke yok aranıyor kısmında takılı kalıor yardım ltfen

ergunel sorunu hallettn mi dostum hallettinse bana da yardımcı olur musun acilen
imei kaydına baktın mı?

salihcanbaz

Üye
İyi günler arkadaşlar.
Iphone 3g kullanıyorum.Ben arama yapabiliyorum fakat bana arama bazen geliyor çoğu zaman ulaşılamıyor diyor mesajlarda aynı şekilde, nedenini bir türlü çözemedim, yardımcı olabilirmisiniz acaba?
Teşekkür ederim.

Rejepo

Üye
Hepinizin Çözümü Çok Basit Bir İşlemden Geçiyor Özelliklede 3.0 Versiyonlarda...

Salihcanbaz Dur Tahmin Edeyim Telefonun 3.0 Versiyon Ve Büyük İhtimal Avea Hat Kullanıyorsun :)

Yapmanız Gerekenler Çok Basit Size 2 Seçenek Sunuyorum İkiside %100 Olumlu Sonuclar Vericek Bizzat Ben Yaşadım Ve Çözdüm Olayı

1 Seçenek: Versiyonunuzu 3.1.2 Yaparsanız Sorununuz Hallolur Yada

2 Seçenek: Hangi Hattı Kullanıyorsanız Sitesine Girin Ve Online İşlemlerden Gprs'i Deaktif Yapın..

Sorununuz %100 Hallolucaktır

Emrekng

Üye
merhaba REJEPO bunları yazmışsın gprs'i etkisiz hale getirdim fakat sorun düzelmedi benim versiyon şuan 3.1.3 'te sence bundan dolayı problem olabilirmi yada iphonedamı bi problem var. bide bi tanıdığımdada yurtdışından aldığı iphone 2 g vardı kendi pasaportuna kayıt ettirdi ve 2 sene normal bi şekilde kullandı. fakat yaklaşık 2 hafta önce onunda telefonunda şebeke problemi olmaya başladı. iphone'ların ömrü 2 sene diye bişey duymuştum bu doğrumu acaba lütfen biri yardımcı olursa sevinirim. telefonda şebeke gidip geliyo arada bir baktığımda servis yok yazıyo. :(:(

Furqann

Furqann

Üye
iPhone'ların 2 Senelik Ömrü Olduğu Doğru Değil.Bu Cihazların 4000 Şarj Ömrü Vardır.Ondan Sonra Batarya Değiştirilir Ve Cihaz Eski Haline tekrar Döner.
Emre Kardeş Bi Restore Yapmanı Tavsiye Ederim Temiz Bi Kurulum Yap Tam Bilmiyorum Ama Belki Düzelebilir.Yedeğini Almayı Unutma.

yamco

Üye
Hocam vodafone kullanıcısıyım aynı sorun bendede var fakat gprsi nasıl deaktif yapıcam... My vodafone girip baktım fakat öyle deaktif falan yapılacak bir yer bulamadım.... Yardımcı olursan sevinirim saygılarla

Hocam vodafone kullanıcısıyım aynı sorun bendede var fakat gprsi nasıl deaktif yapıcam... My vodafone girip baktım fakat öyle deaktif falan yapılacak bir yer bulamadım.... Yardımcı olursan sevinirim saygılarla

meal adresim [email protected]

t_t

Üye
bu iphone var bende şebeke çekmiyo yardımcı olurmusun

suat7777

suat7777

Üye
Öncelikle “Ayarlar>Genel>Sıfırla>Tüm içerikleri ve Ayarları Sıfırla” işlemi jailbreakli iphonelarda denemeyiniz.. Bu işlemi yapmak için telefonunuzu önceden restore edip orjinal bir os yüklemeniz gerekmektedir…
Bu işlemi yapmış ve telefonunuz hiç bir şekilde açılmıyor itunes tarafından görülmüyor durumda ve apple elması ekranında bekleyip 10 dkkada bir res geliyorsa yapmanız gerekenler şunlar;
1) Telefonunuzu power ve home düğmelerine 5-10 sn birlikte basarak kapatın,
2) USB kablonuzu bilgisayara bağlayın fakat iphone ile bağlantısını kesin,
3) Itunes u açın,
4) IPhonunuzun home tuşuna 5-10 snye kadar basılı tutun ve apple logosunu gördükten sonra ve itunes hale hazırda açık iken boşta kalan USB kablosunu iphone a takın.. Bu sırada home düğmesine basmaya devam edin.
5) Bi kaç saniye sonra itunes iphone u tanıyacak ve restore edilmesi gerektiği ile ilgli bir uyarı verecek,
6) Ok deyip geçin ve güncel iphone o.s. kurulumna başlayın..
bende az önce bu sorunla karşılaştım ama yukarıda yazılanları yaparsanız telefonu fabrika ayarlarına getirmiş olursunuz ... vede son güncellemeyi yüklemiş olursunuz

ofy54

Üye
AYNI SORUN BENDE DE OLUYORDU. ÇÖZÜMÜ:: iPhone'da ayarlara girin, "genel" bölümündeki "ağ" ayarlarına girin hücresel veriyi ve 3g yi aktifleştirin sorun %100 çözülüyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt