Erkek'ten 2. bebek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Erkek'ten 2. bebek!

Dünyanın ilk doğum yapan erkeği, ikinci bebeğini de dünyaya getirdi.Beatie ile (35) resmi nikahlı karısı Nancy'nin (46) ikinci bebeklerinin erkek olduğu bildirildi.
Dünyaya bebek getiren ilk erkek unvanını kazanan Thomas Beatie, ikinci kez doğum yaptı. Beatie ile (35) resmi nikahlı karısı Nancy'nin (46) ikinci bebeklerinin erkek olduğu bildirildi. Çiftin geçen yaz dünyaya gelen ilk bebekleri kızdı.

Beatie'nin geçen sene hamile kalan ilk erkek olduğu açıkladığında ve karnını gösteren fotoğrafları yayımlandığında tüm dünya şaşkınlığa uğramıştı.

Tracy Lagondino adıyla dünyaya gelen, ancak ameliyatla erkek olan Beatie, "günün birinde lazım olabileceği" düşüncesiyle ameliyatta kadınlık organlarını aldırmamıştı.

Nancy tüp bağlatma ameliyatı geçirdiği için, çiftin sahip olmak istedikleri bebeği, bir donörden alınacak spermle Beatie'nin doğurmasına karar verilmişti. Beatie, geçen sene yaptığı bir açıklamada, kendilerini normal bir heteroseksüel aile olarak gördüğünü söylemişti.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
ne kadar enteresan bir durum.. çocuğun babası yani annesi :kop: :kop: veya diğer veLisi kim :ehe :ehe

alperen1313

alperen1313

Üye
allah akıl fikişr versin..
kıyamet alameti için 2012 yi beklemeyin kardeşlerim

Salihyet

Salihyet

Üye
iğrenç bir durum..

alperen1313

alperen1313

Üye
katıldım iğrenç bir durum yorumuna ..
ama bize gmöre iğrenç onlara göre ise belkide normal bir durum olduğunu unutmamak gerekli

Odysseus

Odysseus

Üye
Bu adamdan ya da kadın işte her neyse bu karışımdan tiksiniyorum :@

alperen1313

alperen1313

Üye
allah ıslah eder inşallah

Doğan

Üye
gercekten midem bulandı ya :blink:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Olabilir , Normaldir ,Bence Bu Durumlara Kendimizi Alıştırsak bizim İçin iyi olur :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Yok Yahu anlaştık Babında :ehe

alperen1313

alperen1313

Üye
eyvallahn kardeşim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
iğrenç gerçektende

prime

prime

Üye
bu çocuğa senin baban kim derlerse ====> şahsen ben utanırdım o demeye

emre_1905_gs

emre_1905_gs

Üye
allah bu insanlara akıl fikir versin diyorum başka birşey de demiyorum

alperen1313

alperen1313

Üye
insanlar ayrı ayrı

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Adam boyuna doğuruyor:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt