Bu işe Facebook bile şaşırdı !

Sponsorlu Bağlantılar

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
KULLANICI ADI ÖZELLİĞİ SİTEYE REKOR KIRDIRDI​

Facebook'ta önceki gece inanılması güç bir trafik yaşandı. Siteye saniyede 550 kişi giriş yaptı. Çünkü...

Bu yoğun trafiğin sebebi ise Facebook'un yeni başlattığı Facebook adresinin sonuna kendi ismini ekleme olanağı oldu.

Dün geceden itibaren tüm kullanıcıların kendi ismiyle sayfa açma olanağı verilmesiyle birlikte artık Facebook'ta şeklinde adres almak ve kendi sayfasını bu şekilde vermek mümkün.

Birçok kullanıcının jenerik isimleri ve büyük şirket isimlerini almak amacıyla önceki geceyarısı itibariyle bilgisayar başında birbiriyle yarışmaya başladığı ifade ediliyor.

Saat gece yarısına ulaştıktan sonra ilk 7 dakika içinde Facebook'a 345 bin kişi girerek kullanıcı adı talebinde bulunurken, ilk 15 dakikada isim alan kullanıcı sayısı 500 bine ulaştı. Bu trafiğin, sitenin olağan trafiğinin oldukça üzerinde bulunduğu belirtiliyor.

Facebook'un şu anda kayıtlı 200 milyon kullanıcısı bulunuyor. Yeni isim ekleme seçeneğiyle, kullanıcı sayfalarının Google başta olmak üzere arama motorlarında daha kolay üst sıralara tırmanması hedefleniyor.

Yatırımcıları arasında Microsoft ve Accel Partners'ın bulunduğu Facebook, 2004 yılında Harvard Üniversitesi'ndeki sınıf arkadaşlarıyla bir paylaşım sayfası oluşturmayı amaçlayan Michael Zuckerberg tarafından kurulmuştu.

13.Haziran.2009 23:51:13

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Site trafiği için yapılan bir oyundu ve başarılı olundu.

Doğan

Üye
ben düşünmüyorum almasak olmuyormu?

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
ben almadım

Odysseus

Odysseus

Üye
alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Katılıyorum ve oyunlarına alet olmadığım için mutluyum. Bu aralar da amele kaynıyo bende çıkacağım zaten üyelikten. :ehe

ne dersern de haklı olabilirsiniz ama analamdığım bir şey var
amele demek ne demek???
amele derken s,izler neyi kastediyorsunuz?
amele bildiğimiz inşaat işçilerimi?
amale eğer bildiğimiz inşaat işçileri ise şayet sizler aristokratmısınız ki bu alınlarının teriyle ekmek kazanmaya çalışan insanların mesleği ile dalga geçiyorsunuz imajı var sizdde ?
yakıştıramadım size ...

Doğan

Üye
amele demek ne demek???
amale eğer bildiğimiz inşaat işçileri ise şayet sizler aristokratmısınız ki bu alınlarının teriyle ekmek kazanmaya çalışan insanların mesleği ile dalga geçiyorsunuz imajı var sizdde ?
yakıştıramadım size ...

abi işin mizahındayız ya :) okadar büyütülcek birşey değil hani recep ivedik söylüyordu 1.filminde salih abi sen face'ye üyemisin oda değilim iyi birşeyse olayım fln diyordu recep'te yok abi zaten amele kaynıyor bu aralar bende çıkmayı düşünüyorum fln diyordu... yani kısacası mizah için yapılmıs bir benzetme yoksa kimse amelelere bir söz söylemiyor Bravo onlara ki kahve köşelerinde sabahlamıyor... gidip çalısıyorlar ekmek paralarını çıkarıyorlar :)

Odysseus

Odysseus

Üye
amele demek ne demek???
yakıştıramadım size ...

Bu ne şiddet ne celal. Alperen1313 biz burada kmsenin mesleğiyle alay etmiyoruz. Sadece mizah açısından söylenmiş bir cümledir. Bu aralar çok fazla siyasi içerikli konuşmalar ve aşırı sert çıkışlar yaptığınıza tanık oluyorum. Sizin insanların gözündeki iyi imajınızı zedeleyebilir. Saygılar.

Consul9

Consul9

Üye
ben aldım:D

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne şiddet ne celal. Alperen1313 biz burada kmsenin mesleğiyle alay etmiyoruz. Sadece mizah açısından söylenmiş bir cümledir. Bu aralar çok fazla siyasi içerikli konuşmalar ve aşırı sert çıkışlar yaptığınıza tanık oluyorum. Sizin insanların gözündeki iyi imajınızı zedeleyebilir. Saygılar.
şimdi gördüm yorumunuzu...
kişilere yazdıklarından dolayı soru sormak ...
fikirlerini öğrenemk amacıyla açık uclu tabir edilen bu sorulardan dolayı sert çıkış yapıyorsunuz fişlemöesi biraz abes değilmi?
soruyu sordum cevabını ilk cümlenizde vermişsiniz ne güzel..
ama devamındaki kelimeleriniz yerine...
daha makul bir kelime grubu ile cevap verebilirdiniz...
özellikle siyasi içeriklşi konuşmalar yazmışsınız bunun konu ile bir ilgisi yok..
ama en önelisi ben siyasi görüşümü empoze etmedim...
bahsetmedim ne olduğunu..
neye istinaden bunu bana yakıştırıyorsunuz hala ısrarla merak ederim?
ben TÜRKİYE de olan bazı uygulamalrı buraya eklerim.. duygumu katarak TÜRKLÜ ğümü katarak ekleri..ve bunu da büyük harfler ile TÜRK şekliye belirtirim bunu siyaset...
yapmayın efendim lütfen...
demokoji yapmadan evvel biraz düşünün lütfen.
saygılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Sizi yorumlarıma yorum yaparak kırıcı sözler kullanmamanız için uyarıyorum. Konu ile hiçbir alakası yokken bir kaç konu sadece bizim tartışma alanımıza dönüştü. Lütfen sizi ilgilendirmeyen yorumlarıma yorum yaparak kahramanlık örnekleri sergilemeyin sadece konulara yorum yapın. Biz de Türk'üz ve Türk'lüğümüzü insanlara saygı ve sevgi göstererek yaşıyoruz. Bir Türk, daha önemisi bir müslüman tevazu sahibi ve iyi niyetli olmalı.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca demokoji değil demogojidir o.

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
Sizi yorumlarıma yorum yaparak kırıcı sözler kullanmamanız için uyarıyorum. Sizin gözümde iyi bir yeriniz vardı görüyorum ki siliniyor. Konu ile hiçbir alakası yokken bir kaç konu sadece bizim tartışma alanımıza dönüştü. Lütfen sizi ilgilendirmeyen yorumlarıma yorum yaparak kahramanlık örnekleri sergilemeyin sadece konulara yorum yapın. Biz de Türk'üz ve Türk'lüğümüzü insanlara saygı ve sevgi göstererek yaşıyoruz. Bir Türk, daha önemisi bir müslüman tevazu sahibi ve iyi niyetli olmalı.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca demokoji değil demogojidir o.

:=)
imla hatası olabiliyor adem bey kardeşim ben hala çalışıyorumda :=)
ışıklardan bazen klavye yi göremiyorum birde hızlı yazmak sorunumuz var ya o bakımdan hatalar için pardon..
demek gözünüde küçüldüm ve değer kaybediyorum...
sorun değil adem bey
hele bir tanışalaım birbirimizi daha iyi anlayacağımızı düşünüyorum...
saygılar

Odysseus

Odysseus

Üye
:) O kısmı editledim. Problemimiz çözüldüğüne göre sorun kalmadı. Bende kameranın ışığıyla yazıyorum hak veriyorum size. Bizim yeğen uyuyor ışığı açamıyorum bende. :)

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
:) O kısmı editledim. Problemimiz çözüldüğüne göre sorun kalmadı. Bende kameranın ışığıyla yazıyorum hak veriyorum size. Bizim yeğen uyuyor ışığı açamıyorum bende. :)
sorun yoktu sadece hatalı anlamak desekm daha doğru olur...
bulunduğum bölgede tam klavtenin üzerine vuran florasan lambalar var göremiyorum..
ezberden yazmaya çalışınca da sorunlar çıkabililyor :=)
birde .. yazarken
başka bir bilgiyi okuyorsunuz...dinliyorsunuz...yazıyorsunuz..
bu bazen şaşırtabiliyor:bigstar:

researcher

Üye
ben hesabımı bile kapattım...

zibidi39

zibidi39

Üye
bakın bı amele sozcugu bıle bu sayfanın hıtını arttırırken dusnun bıde face book denen bence luzumsuz ama bazıları ıcın vazgecılmez olan sıradan bı web sıtesınden hıc bı farkı olmayan bı sıstemın ne kadar hıt aldıgını

alperen1313

alperen1313

Üye
    Konu Sahibi
bakın bı amele sozcugu bıle bu sayfanın hıtını arttırırken dusnun bıde face book denen bence luzumsuz ama bazıları ıcın vazgecılmez olan sıradan bı web sıtesınden hıc bı farkı olmayan bı sıstemın ne kadar hıt aldıgını

:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

Üst Alt