6300 ın Desteklediği Video Formatları Nelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

umut65

Üye
    Konu Sahibi

Ben pc den bi kaç video attım media player videoları açmadı acaba desteklediği format hangileri ?

recep1444

Üye
slm ban e 250 oyunlarınmı nasıl yüklendiğinbi söylermisin

facacan

facacan

Üye

Ben pc den bi kaç video attım media player videoları açmadı acaba desteklediği format hangileri ?
3GPP formats (H.263), H.264/AVC, MPEG-4 en fazla çözünürlük 176*144 tür.

umut65

Üye
    Konu Sahibi
3GPP formats (H.263), H.264/AVC, MPEG-4 en fazla çözünürlük 176*144 tür.

o özelliklere sahip örnek bi video gösterir misin?

Ha birde temaları uygulamalardan atmıyor muyduk neden gözükmüyo atarken yani atılmıyor yardım eder misiniz?

Emre-45

Emre-45

Üye
Genellikle 3GP daha iyi oluyor.piyasada 3gp converterler var google'ye "3gp video converter" diye arattırırsan birçok program bulursun.Videolarını o programla çevirip telefona at.

uqur16

uqur16

Üye
kardes bendede aynı telefondan var 3gp ve mp4 destekliyor ikiside iyi ben bi video converter programı kullanıyorum ordan istediğin uzantıyı yapabiliyosun temaya gelince senin dediğin gibide oluyo ama anlatayım yinede ilk önce usb kablo ile vea bluetoth (ne ile bağlanıyosan) nokıa pc suite gir ordan dosya yöneticisine gir ve hafıza kartını sec ve temalar ın içine bulunduğu klasörden taşı bu kadar basit kolay gelsin...

facacan

facacan

Üye
o özelliklere sahip örnek bi video gösterir misin?

Ha birde temaları uygulamalardan atmıyor muyduk neden gözükmüyo atarken yani atılmıyor yardım eder misiniz?
1:al sana örnek bir video en kalitelisi budur,özellikle videodaki sesi iyidir.

2:uygulamalardan atmıyorsa dosya yöneticisinde at.

eriks

Üye
kmö

Üst Alt