en iyi WALKMAN TEMASI-->->@n!wa+*R<-<- FARKI İLE :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
en iyi WALKMAN TEMASI-->->@n!wa+*R<-<- FARKI İLE :)
:megafon:slm! arkadaşlar.:sn:buyrun size en iyi walkman teması:sonyericson'lardan bi farkı kalmıo telefonunuzun.!!:kop:screenshot lar bnm telindir(n80)buyrun hemen download edin:coold:

Arkadaşlar buyrun link kaldırılmış ve eklenti halinde koyulmuştur.Artık sorunsuz bir şekilde inderibilirsiniz:oke:İyi Forumlar..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dakkınal, NewstYLe.34, DAAF ve 4 diğerleri

aksi_onur

aksi_onur

Üye
teşekkürler... Yalnız font 10 numara.paylaşabilirmisin

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
)buyrun hemen download edin:coold:

buyrun buda link->:bigstar: [/QUOTE]

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bune bea kardesım anwi zaten verdi temayı sen neden payasıosun anlamadım bide kendım yaptım demıssın o zaman bu adam nerden buldu senın temanı lutfen sacmalamayalım :oke:

mustea1992

Üye
Link öLmüş baba

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Bune bea kardesım anwi zaten verdi temayı sen neden payasıosun anlamadım bide kendım yaptım demıssın o zaman bu adam nerden buldu senın temanı lutfen sacmalamayalım :oke:
:megafon:PARDON!KARDEŞİM AMA SANA BUNU BİZZAT KENDİMİN YAPTIĞINI KİM SÖYLEDİ SANA.!:deal::allalla:LÜTFEN...:nono:

Musq

Musq

Üye
kardes olu bu link adam akıllı bari link koyun ya ...

Sİtenin itibarını sıfıra ındıronz.. yazıkk.. :S yapmyn boLe ..

mehmet2112

mehmet2112

Üye
Eline sağlık...:oke:

gözdeisevio

Üye
bu temayı yapan kardeşimin ellerine sağlık çokk teşekkür ederim not: lütfen temayı yapan kimse o arkadaşın emğini çalmayın benim demeyin

--------------- Ekleme ---------------

ben 6630 a attım temayı yüklemedi dosya bozuk diyo neden dir arkadaşlar bi yardımcı olsanız

--------------- Ekleme ---------------

bi zahmet kardeşlerim bunun nokia 6630 formatına çevirinde bizde kullanalım bir zahmet elinize sağlık şimdiden

HarryPersy

Üye
tşkler paylaşımların güzel..devamını dilerim..​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt