• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

Süper Ötesi Yerinizde Duramıyacaksınız Kimsede yok bu parça

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Süper Ötesi Yerinizde Duramıyacaksınız Kimsede yok bu parça

Bİr yorumu çok görmeyin:oke:

hatice155

Üye
gerçekten süpermiş ;)

musti7777777

Üye
emegine saglık

Ice_h

Üye
sağol

R.carlos

Üye
Abicim bunun nesi güzel o dj tuncayın bir parçası daha vardı aynısı bence bi fark yok bence ama yinede güzel yani daha farklı şeyler bulun

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Fark çok anlayan yok :):)

mihman

mihman

Üye
teşekkürler kardeş

emrah_16

emrah_16

Üye
arkadaşlar panik yok :ehe dur bi dinliyelim heh şimdi indi ve bakıyoruz çok süper bir parça
BAYAR kardeşim emeğine sağlık çok süper bir parça :yuru

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Yorum yapan herkese teşekkürler başka yorum

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
buda süperdi...tskler

rbatu

Üye
Saolasın Çok Güzel Bi Parça Tavsiye Ederim :oke:

sadimo

Üye
telefonda bile kullanmam ben bu tip müzikleri.

dj ekini silsin tuncay polifonix mix yazsın oraya bence.. çok kötü

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
telefonda bile kullanmam ben bu tip müzikleri.

dj ekini silsin tuncay polifonix mix yazsın oraya bence.. çok kötü
Herkezin müzik zevki başka Ben DJ onur gibi hazır şarkıları mix lemiyorum 0 dan yapıorum ve ben mix yapmam %100 emek vardır bu şarkıda Beyenmediysen o sana kalmış zorla beyendirecek halim yok beyenen beyenio

difa55

difa55

Üye
sağol

ozgurmen

ozgurmen

Üye
bi bakalım

Favorite

Favorite

Üye
gerçekten süpermiş teşekkür paylaşım için

ssaytek16

Üye
ilginç hoşşşş makara birşey :oke:

AARTHURR

AARTHURR

Üye
Dostum kaval çalsaydın daha iyiydi bukadar basit müzik yapılmazki kendinize bide djy diyorsunuz bırakın bu işi çocuk piyanosuyla oynayın

producertuncay

producertuncay

Üye
    Konu Sahibi
Dostum kaval çalsaydın daha iyiydi bukadar basit müzik yapılmazki kendinize bide djy diyorsunuz bırakın bu işi çocuk piyanosuyla oynayın
hehehe Sen bunuda yapamassın basit diyorsun ama nasıl yapıldığını bilmiyorsun beyenen beyeniyor Dj onur gibi leri DJ se bende DJ yim hatta bana DJ demek hakaret olur ben Productorüm kendi şarkımı kendim 0 dan yaparım hiç olmassa biri sorduğunda rahatca benim diye biliyorum senin gibileri çok gördüm işi bilmiyorlar sazan gibi atlıyorlar sonra rezil olup gidiyorlar ben alıştım aldırmıyorum istediğini yaz söle yorumun için teşekkürler Benim belirli bir hayran kitlem var sor onlar için şarkı yapıyorum

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
GUZELMIŞ paylaşımiçin saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...