"F.Bahçe isterse Topuz'u satar"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"F.Bahçe isterse Topuz'u satar"
Beşiktaş ile anlaşan ve siyah beyazlı formayı giymek istediğini söyleyen Menmet topuz'un bonservisini Fenerbahçe'ye veren Kayserispor'dan açıklama geldi.

Genel Menajer Süleyman Hurma, halen 1 yıllık sözleşmesi bulunan Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transferi için iki kulüp yönetiminin anlaştığını belirtti.

Fenerbahçe'den, Mehmet Topuz'un karşılığında Gökhan Emerciksin'i alacaklarını ifade eden Hurma, Topuz'un bonservisinin Fenerbahçe'ye verildiğini kaydetti.

Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yaptığını hatırlatan Hurma, ''Bundan sonra Mehmet Topuz'un hangi takımda oynayacağı Fenerbahçe ile bu futbolcu arasındadır. Fenerbahçe isterse oyuncusunu başka takıma satabilir. Mehmet Topuz'un bonservisi Fenerbahçe'nin elindedir'' dedi.

Mehmet Topuz'un transferi karşılığında Fenerbahçe'den ne kadar ücret alacakları sorusunu ise Hurma, ''Basında 5 milyon Euro gibi rakamlar telaffuz ediliyor. Ama rakam söylemek istemiyoruz'' diye yanıtladı.

Kayserispor'un takım kaptanı Mehmet Topuz, Beşiktaş'a transfer olmak istediği yönünde açıklamalar yapmış, Beşiktaş Kulübü de Mehmet Topuz için görüşmelerin başladığını ve konunun Borsa'ya bildirildiğini duyurmuştu.

Kayseri Yolspor takımında amatör olarak başladığı futbol hayatında Kayseri Erciyesspor'da profesyonel olan Mehmet Topuz, 2004 yılında Kayserispor'a transfer edilmişti. 26 yaşındaki başarılı oyuncunun Kayserispor ile 31 Mayıs 2010'a kadar sözleşmesi bulunuyordu.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Ticarete döktü Fenerbahçe işi :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Arkadaşlar konuyla ilgili yorumda bulunalım..Ortada ticarete döken bir husus ve etken de yok..Dikkat edilirse açıklamayı yapan KAYSERİSPOR MENEJERİ.

Doğan

Üye
her oyuncu gibi mehmet topuz da satılabilir bence gayet doğal örneğin g.ermeciksin daha yarım sezon oynadı ama simdi gidiyor kayseriye M.topuz neden gitmesin satılmasın ben bu konuda söylenicek fazla söz bulamıyorum :)

arslansem

arslansem

Üye
Nasıl ya ben bişey anlamadım :mahcup:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Anlamadığın tarafı neresi Semih.

Kısaca özetleyelim o halde , Mehmet Topuz artık Fenerbahçenin malı yani oyuncusu.İster oynatır ister gönderir. Resmi olarak yani Mehmet Topuz Fenerbahçe nin oyuncusu olmuş oldu.

Kısacası transfer konusunda Fenerbahçe isterse alır. Üzerine düşmezse önemsemez..Bunun kanıtlılığıda ortaya çıkmış oldu.

Tabi daha farklı teoriler ortaya çıkmazsa. Mehmet topuz un neler söyleyeceğini gerçekten çok merak ediyorum:)

arslansem

arslansem

Üye
DiaBLoS™;1404393' Alıntı:
Anlamadığın tarafı neresi Semih.

Kısaca özetleyelim o halde , Mehmet Topuz artık Fenerbahçenin malı yani oyuncusu.İster oynatır ister gönderir. Resmi olarak yani Mehmet Topuz Fenerbahçe nin oyuncusu olmuş oldu.

Kısacası transfer konusunda Fenerbahçe isterse alır. Üzerine düşmezse önemsemez..Bunun kanıtlılığıda ortaya çıkmış oldu.

Tabi daha farklı teoriler ortaya çıkmazsa. Mehmet topuz un neler söyleyeceğini gerçekten çok merak ediyorum:)
Doğduğumdan beri Fenerbahçeliydim zaten der :kop:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Olay yılan hikayesine döndü.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt