Online olarak video-şarkı oynatılmasın istiyorum YARDIM EDİN LÜTFEN!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
Online olarak video-şarkı oynatılmasın istiyorum YARDIM EDİN LÜTFEN!!!
merhaba arkadaşlar ben sınırlı ADSL kullanıcısıyım ve bilgisayarı 5 kişi kullanıyoruz evde.KArdeşim ve ablam sıkça video izliyip internetten şarkı dinliyorlar.Bu yüzden kotayı sık sık aşıyorum.Bunun olmamasını istiyorum.Video izlenmesin şarkı dinlenmesin.Tabi online olarak yani internet sitelerinden yapılmasın bunlar.Flashplayeri kaldır falan demeyin kardeşim yine indirip kurar:Donun için bana böyle kökten kısıtlama imkanı sağlayacak bilgiler yardımlar verin.Site yasaklama programları da vermeyin o yolları biliyorum.Benim istediğim şey netten video izlenmesin şarkıyı falan dinleyemesinler.Çok kurcaladım bilgisayarı ama böyle bişi bulamadım.yardım bekliyorum...

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
abi bu ne yaaa 3 gündür koskoca maxicep bana cevap vermedi.artık yavaş yavaş şüphelenmeye başlıyorum ne konu açsam millet yüzünü çeviriyo kimse yardım etmiyo offf offff

Atakan

Atakan

Üye
onun için bana böyle kökten kısıtlama imkanı sağlayacak bilgiler yardımlar verin.Site yasaklama programları da vermeyin o yolları biliyorum.Benim istediğim şey netten video izlenmesin şarkıyı falan dinleyemesinler.Çok kurcaladım bilgisayarı ama böyle bişi bulamadım.yardım bekliyorum...

abi bu ne yaaa 3 gündür koskoca maxicep bana cevap vermedi.artık yavaş yavaş şüphelenmeye başlıyorum ne konu açsam millet yüzünü çeviriyo kimse yardım etmiyo offf offff

Sen emir verir gibi yardım istersen,üstelik onu vermeyin bunu vermeyin gibi bir şekilde yardım istersen cevap alamazsın hiçbir şekilde.

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
ben sokakta nasıl konusuyosam burdaki yorumlarımı yazılarımı da çogu zaman o şekilde yazarım abicim.bu yazıyı buraya yazarken yani bu konuyu açarken kardeşime sinirlenmiştim sinirli bi şekilde yazdım bunları.onu bunu şunu vermeyin diyorum çünkü olayı ayrıntıya inmeden anlatıp sadece yardım istiyorum desem millet buraya yok şunu indir yok bunu indir gibi yorumlar yapıcak.haksız mıyım?e yardım istiyorsam bilipte yapmadıklarımı da söylemeliyim ki adam gibi yardım alayım değil mi???

kendini benim yerime koy biraz olsun nlayacagını umuyorum canım abim

Atakan

Atakan

Üye
ben sokakta nasıl konusuyosam burdaki yorumlarımı yazılarımı da çogu zaman o şekilde yazarım abicim.bu yazıyı buraya yazarken yani bu konuyu açarken kardeşime sinirlenmiştim sinirli bi şekilde yazdım bunları.onu bunu şunu vermeyin diyorum çünkü olayı ayrıntıya inmeden anlatıp sadece yardım istiyorum desem millet buraya yok şunu indir yok bunu indir gibi yorumlar yapıcak.haksız mıyım?e yardım istiyorsam bilipte yapmadıklarımı da söylemeliyim ki adam gibi yardım alayım değil mi???

kendini benim yerime koy biraz olsun nlayacagını umuyorum canım abim

Öyle olsun bakalım bu seferlik.
Şunu dene;

araçlar - internet seçenekleri - gelişmiş sekmesinden

internet sitelerindeki resimleri oynat, animasyonları oynat sekmelerini kaldır,bakalım olacak mı?

burak9400

burak9400

Üye
    Konu Sahibi
yok be abi olmadı valla girdim yutuba video hemen oynadı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...