HongDi Technology DuDu v3.10 S60v5 Unsigned

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
HongDi Technology DuDu v3.10 S60v5 Unsigned
DuDu telefon görüşmelerinizi kayıt altına alabileceğiniz bir programdır.

Programın kullanımı çok kolay. DuDu hafızada fazla yer kaplamayan AMR biçiminde kayıt yapar.

Özellikleri:

- Telefon görüşmelerini otomatik olarak kayıt edebilir.
- Limitsiz kayıt zamanı.
- Kayıtta AMR biçimini destekler .
- Telefon hafızası veya hafıza kartına kayıt imkanı.
- Arkaplanda veya interactive olarak çalışabilme.
- Daima hazır kısayol tuşları .
- Kayıtlı klipleri kolayca düzenleyebilirsiniz.
- Kayıtlı klipleri zamana, telefon numarasına veya isme göre sıralayabilirsiniz.
- Kayıtlarınızı koruyabilirsiniz.
- Nokia PC suite ile kayıtlarınızı dinleyebilirsiniz.
- Otomatik başlatma özelliği vardır. (Cihaz açılışında)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cemee61, muratcan2525, iLTERiS_KaaN ve 8 diğerleri

dıtdıt

dıtdıt

Üye
kardeş çok teşekkürler

drmehmeterzen

Üye
kardeş veya bacı (eP- kullanıcısı için)
bir programı siteye verirken once kendin dene de oyle ver siteye.bak olmuyor işte,sen bu şekilde www.maxicep.com sitesine faydadan çok zara verdiğinin farkında mısın?
ilginize

--------------- Ekleme ---------------

şakşakçı DıtDıt acaba programı kendi telefonununa kurmuş mu????

erenbaha

Üye
sertifika sorunu.......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar boşuna konuşmayın program unsigned..telefonunuza sertifika almadan kuramazsınız..forumun symbian destek bölümünde nasıl sertifika alınıyor anlatılıyor..paylaşım yapmıyorsunuz paylaşım yapanlara laf atıyorsunuz..

Lyciren

Üye
programı yüklerken "start with name of *Allah* " yazması bi an afallattı doğrusu :D paylaşım için saol

dıtdıt

dıtdıt

Üye
ustadım seni kendimin hacker*işlan ediyorum

program babalar gibi çalişiyor ok

macman

macman

Üye
thx

parsreis

Üye
arkadadaşlar bunun kayıt kodunu bilen varmı? (Registration )

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Teşekkür

_ARDA_

_ARDA_

Üye
arkadaşlar boşuna konuşmayın program unsigned..telefonunuza sertifika almadan kuramazsınız..forumun symbian destek bölümünde nasıl sertifika alınıyor anlatılıyor..paylaşım yapmıyorsunuz paylaşım yapanlara laf atıyorsunuz..

Türkiye'de hiçbir iyilik CEZA'sız kalmıyor demi kardeşim :) Emegine saglık paylaşımı yapan arkadaşım boşver sen ;)

uğur55

Üye
saol

muratcan2525

Üye
kardeş veya bacı (eP- kullanıcısı için)
bir programı siteye verirken once kendin dene de oyle ver siteye.bak olmuyor işte,sen bu şekilde www.maxicep.com sitesine faydadan çok zara verdiğinin farkında mısın?
ilginize

şakşakçı DıtDıt acaba programı kendi telefonununa kurmuş mu????

üyenin bazı yazılarına katılıyorum siteye de benim sorum var mrb üstat siz bari bizleri mahkum etmeyin program veriyorsunu sertifika için bir sürü zorluklar gösteriyorsunuz ya tam verin yada hiç vermeyin site gercekden süper bilgilerle dolu ama çok zorluyorsunuz buyüzden siteden kaçan kaçana bence Saygılarımla

üyenin bazı yazılarına katılıyorum siteye de benim sorum var mrb üstat siz bari bizleri mahkum etmeyin program veriyorsunu sertifika için bir sürü zorluklar gösteriyorsunuz ya tam verin yada hiç vermeyin site gercekden süper bilgilerle dolu ama çok zorluyorsunuz buyüzden siteden kaçan kaçana. tam aradığım prg buldum diyorum vay şurası vay burası derken çıkılmaz bir labirent. Saygılarımla

e.c.g

Üye
erkek yada kızsan herneyse takma kafana kadınsanda derdinne dıt dıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt