'Başkan ben bırakıyorum'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
'Başkan ben bırakıyorum'
Mukavele yenilemek için Denizli’yi evine çağıran Demirören, hocasının “4 aydır uykum yok. Artık yoruldum” demesiyle ‘yıldırım’ çarpmışa döndü. İkna etmek için Denizli’ye 3 saat dil döken başkan, “Hocam biraz dinlen, kafanı toparla. Seni bırakacağımızı aklından geçirme” dedi... Denizli, tatile çıktı

BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören’in sevinci kursağında kaldı.. Demirören, 19 yıl aradan sonra siyah-beyazlılara çifte kupa mutluluğu yaşatan Mustafa Denizli’yle sözleşmesini uzatmak için yaptığı görüşmede duyduğu sözler karşısında adeta şoke oldu..

BAŞKAN, dün 13.30’da Anadolu Hisarı’ndaki evinde tecrübeli hocayı ağırladı.. Yöneticilerden Kenan Öner, Ertunç Soğancıoğlu ve Mario Berk’in de bulunduğu buluşmada Demirören, Denizli’ye “Önümüzdeki sezon nasıl bir takım kuracağız? Hangi şartlarda sözleşmeyi uzatacağız” konuşması yapmaya hazırlanırken şampiyon hoca, herkesi şoke eden açıklamasını yaptı: “Kusura bakmayın, ben ayrılmaya karar verdim..” Denizli’nin sebepleri ise şunlardı:

“BU iş artık yapılacak iş değil.. Türkiye’nin futbol ortamı ortada.. Beşiktaş camiası beni kabul etti ama sıkıntılarım da oldu. Bazı yönetcilerin benim tarzımdan rahatsız olduklarını da duydum. Kendi kendime bir değerlendirme yaptım. Zaten sizinle yaptığım anlaşma 8 aylık bir süreyi kapsıyordu. Bu sürede alınabilecek bütün kupaları da aldık, kendimi görevimi başarıyla tamamlamış olarak addediyorum.. Ama inanın çok yoruldum.. Son 4 aydır gözüme uyku girmedi, özel hayatım bile bozuldu. Bana anlayış göstermenizi bekliyorum..”

DEMİRÖREN duydukları karşısında dağıldı: “Aman hocam! 6 yıl sonra ilk defa şampiyonluk sevinci yaşadım.. Bana bunu çok görme.. En zor bölümü beraberce aştık. Bundan sonra Avrupa’da da başarılar kazanan bir takım yaratacağız.. Yani görevin henüz bitmedi.. Ayrılmayı aklından bile geçirme.”

BAŞKAN, “Parayla ilgili bir sorun mu var?” deyince Denizli, “Bu kararı alırken, para aklımın ucundan geçmedi..” karşılığını verdi. Bütün yöneticiler ve başkan 3 saat dil döktü, Denizli nuh deyip peygamber demedi.

DEMİRÖREN 3 saatin sonunda “Hocam sen çok yoruldun.. Duygusal konuşuyorsun.. Seni bırakacağımızı düşünme.. Git dinlen, kafanı toparla.. Ondan sonra kaldığımız yerden devam edelim” dediği Denizli, dinlenmek üzere dün akşam Çeşme’ye gitti.. Tecrübeli hoca yaklaşık 1 hafta düşündükten sonra son kararını bildirecek.

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

Atakan

Atakan

Üye
Denizli akıllı adam,geleceği görüyor.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu Haber gündeme damga gibi düştü ama gerçeği yansıtmıyor. Kamoyunu yanıltmak için çıkartılan bir haberdir. Beşiktaş ile 1 yıl anlaşmaya varmak üzere olduğu gelen bilgiler arasında. Ücreti ise 1.5 euro dan 2.5 euro ya çıkarılacak. Bu bilgilerin aynısını spor sitesine yazdım ama yöneticiler onaylamadı. Belliki ortam gerilmek isteniyor.

Cynical

Cynical

Üye
"Ben burada oldukça Denizli kulübün kapısından içeri giremez"den "Aman hocam! Nolur gitme..."ye. Futbolumuza renk katan hareketler...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Salih Baba™;1400530' Alıntı:
:kop::kop:
Bomba gibi düştü....:coold:

neden güldüğünüzü anlayamadım. Cahilliğinize veriyorum. "Bomba gibi düştü" kelimesini de biliyorum. Ama benim yazdığım da bir yanlışlık yok. Damga gibi düştü demek kararlılıkla yapılmış bir iş demektir. Bomba gibi düştü demek ise gündemi şaşırtan bir anda ortalığı karıştıracak derecede önemli işler için kullanılır.

Bu durumu bir atasözümüz ile cevap vereyim

"Biliyorsan konuş ibret alsınlar, Bilmiyorsan sus adam sansınlar"

Atakan

Atakan

Üye
Ayrıca damga gibi diye bir şeyi senin uydurduğun belli.
Bakınız bomba gibi:
Bakınız damga gibi:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ayrıca damga gibi diye bir şeyi senin uydurduğun belli.

öncelikle bulunduğum durum nedeniyle ölçülü konuşmaya çalışıyorum. Benim birşey uydurduğum falan yok. Biz bilgisasay değiliz insanız, hata yapabiliriz. Damga gibi birşey de yok demişsin buyur bu konuya bak. Bir şeyin olması için illa senin söylediğin sitede olması da gerekmiyor veya her yerde kullanılması gerekmiyor. Ayrıca bir kelime veya söz yörelere göre değişik anlamlarda kullanılmaktadır.

Ozan

Ozan

Admin
Konu ile alakalı yorum dışında herşey yazıldıgından konuyu kapatıyorum :nono:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt