Galatasaray'ın Avrupa Ligi Elemelerindeki Muhtemel Rakipleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'ın Avrupa Ligi Elemelerindeki Muhtemel Rakipleri
Cimbom'a Kolay Rakipler
Cimbom’un muhtemel rakipleri arasında S.Marijampole ile Kaunas (Litvanya), M.Liepaja ile S.Riga (Letonya), S.Tuzla ile S.Sarajevo (Bosna), Ujpest (Macaristan), D.Chisinau ile Ribnita (Moldova), Reykjavik (İzlanda), Vaduz (Liechtenstein), G.Agdam (Azerbaycan), F.Tallinn (Estonya), F.Vlore (Arnavutluk), T.Kustanai (Kazakistan), G.Kapan (Ermenistan), B..City (Galler), C.Belfast (K.İrlanda), Torshavn (Faroe Adaları), Differdange (Lüksemburg), Petrovac (Karabağ), S.Coloma (Andorra), S.Wanderers (Malta) bulunuyor. bu turu geçerse 3. eleme ile play-off turu kuralarında da seribaşı olacak.

Mücadeleye 3. eleme turundan başlayacak de 17 Temmuz’daki kurada seribaşı olacak. Roma, PSV Eindhoven, Hamburg, C.Brugge, A.Wien, L.Poznan, S.Liberec, Aberdeen, PAOK gibi takımlarla eşleşme şansı bulunmayan sarı lacivertlilerin muhtemel rakipleri şöyle: Young Boys (İsviçre), Valerenga, Fredrikstad (Norveç), Vojvodina Novi Sad (Sırbistan), APOP Kinyras Peyias (Kıbrıs Rum Kes), IFK Göteborg (İsveç), Kosice (Slovakya), Hajduk Split (Hırvatistan), Ljubljana (Slovenya), Honved (Macaristan). bu turu geçerse gibi play-off turu kurasında seribaşı takımlar arasında yer alacak.

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff

Cynical

Cynical

Üye
Trömsö'yü hatırladım birden..

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Ciklet ismi gibi takımlar.Biz bunlardan gol bile yemeyiz.Reykjavik zorlayabilir sadece.(Zorlayabilir derken gol atma ihtimali var yani)

--------------- Ekleme ---------------

Trömsö'yü hatırladım birden..
Domuzların pislediği sahada maç yaparsak;
olacağı oydu.
Ali Sami Yendeki maça bişey diyemem.
Her takım kaza yapabilir olmaz diye bişey yok.

Cynical

Cynical

Üye
Ona kaza diyemem şahsen. Kaza bir kere olur, malesef 2002'den sonra Galatasaray'i nereden tutsan elde kalıyor.

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Ona kaza diyemem şahsen. Kaza bir kere olur, malesef 2002'den sonra Galatasaray'i nereden tutsan elde kalıyor.
Sen Galatasaray'lı olduğundan emin misin?
Kaza dersin demezsin o,senin görüşün.Geçmişte kaldı zaten.Biz bugünü konuşalım.
Bu rakipler hakkında hiç mi düşüncen yok?

arslansem

arslansem

Üye
Biz Türkiye gibi bi ülkenin 1 numaralı ekibiyiz.En büyük sorunumuz maddidir.2000 den sonra başta Fatih Terim sayesinde olmak üzere yanlış yabancı transfer politikaları bizi bu hale getirmiştir.Ama herkes takdir eder ve bilir ki Barcelona,Manchester United gibi Avrupa devleri kadar ne oyuncu kalitemiz ne de maddi durumumuz vardır.Bu yüzden Avrupa da her daim kafaya oynamak her babayiğidin harcı değildir.Bugün Türkiye denilince akla gelen ilk takımın Galatasaray olması bizi şereflendirir.Eminim ki kaldığımız yerden bir gün devam edeceğiz ve aldığımız UEFA+Süper Kupa ya daha yenilerini ekleyeceğiz :oke:

Cynical

Cynical

Üye
Evet, Galatasaray'lı olduğumdan eminim. Chelsea'den Sami Yen'de 5 yemişken bile çıkıp "Biz UEFA'ya gidip kupayı alırız bu futbolla" diye iddiaya giriyorduk, millet bize bi taraflarıyla gülerken. Real Madrid'den ilk yarı 2 yemişken "Ikinci yarı atarız 3 tane bunlara" diye düşünüyorduk.
Ama bu popülist ve rezalet yönetim anlayışıyla ne iyimser olurum ne de umutlu.
Bütün hücum varyasyonu "Ver Arda'ya, yapsın birşeyler" olan, hiçbir kuralı biplemeden ülkesine giden adamı cezalandırmaktan aciz, takım sakatlar kampına dönmüşken hala "şanssızlık, federasyon, hakem" diye ağlayan bir takım, "Saraçoğlu'nda final oynayacağız" derse ona da ancak gülerim.
Parasızlık muhabbetine de inanmıyorum. Desinler ki "Biz de kasa tam takır, bu borcu kapatana kadar biz altyapıya eğileceğiz, maçları da PAF'la oynayacağız." Amenna. Gider kombine alırım, her maçını da izlerim. Ayranı yok içmeye, tahteravanla gider... Ne kadar kronik sakat yabancı varsa biz de. Lincoln'ün ne olduğu Schalke'den belli. Param yok deyip bu adama milyon dolarlar akıtmak hangi mantığın eseri?
Topu topu 6 yabancı hakkın var, biri şımarık, biri 45 dakikayı ancak çıkartıyor, birini sahada gören yok, birini de alternatifi yokken satmışsın. Böyle mi yönetilir Türkiye'nin en büyük kulübü? Sonra da bi marifetmiş gibi çıkıp "Biz Türklerle şampiyon olduk" diyorlar, bizim medya da bu zokaya sazan gibi atlıyor. Bi aklı başında adam çıkıp da "Arkadaş, senin yabancıların ne iş yapar?" demiyor.
Üzgünüm ama ben bu muhabbetleri senelerdir dinlemekten usandım. Galatasaray'lıyım evet, ama kör de değilim.

arslansem

arslansem

Üye
Geçen sene ki hocasız gelen şampiyonluk bu senede böyle olabilir düşüncesi yarattı.Skibbe getirildi arkasında yöneticiler vardı onlar yönetti.İdareten Bülent Kaptan getirildi ve sezon sonu gönderileceğini kendisi de biliyordu.Hele idare etsin bakarız anlayışıyla Galatasaraya teknik direktör getirildi.Bu yanlışın şu anda farkına varan bi yönetim var.
Meira satıldı yanlıştı.Ama Liverpooldan bedavaya Kewell alındı.Bana göre çok iyi bi forvet olan Lyon dan Milan Baros alındı.Sorun şuydu ki oyuncuların kalitesinde bir teknik direktör alınmadı.Uefadan çok kolay ve şans eseri elendik.Sakat futbolcumuz 5 in altına hiç inmedi.Son 2-3 aydır hemen hemen herkesin mevkiisi değişti.Kimse sesini çıkarmadı.
Özetle;hayatıma dönüp baktığımda tuttuğum takımdan başka beni bu kadar mutlu eden hiçbir varlık olmadı...Etmeye devam edecek buna inanıyorum
Biz Galatasaray sevdalılarıyız.1 sene hedeflerimizden uzak kaldık diye sevdamızdan vazgeçmeyiz!

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
UEFA'nın kalitesinin düştüğü bir gerçek. Gerçi bunlar bilmem kaçıncı ön-elemeler ama yine de eskisi gibi güçlü takımlar yok.

Cynical

Cynical

Üye
Şampiyonlar liginin yeni öneleme formatı UEFA kupasına daha güçlü takımların girmesini sağlayacak dolaylı olarak. Yeni kupanın tek artısı bu. Bir de tek devreli ligin kalkması.

arslansem

arslansem

Üye
Allah Allah sen nereden biliyorsun?
Tahmin etmek zor değil.Adam akıllı teknik direktör gelmedi.O gittkten sonra yine gelmedi.Bülent Korkmaz ile Cevat Güler arasında hiçbir fark yok bence.Sistem aynı taktik aynı:oke:

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Tahmin etmek zor değil.Adam akıllı teknik direktör gelmedi.O gittkten sonra yine gelmedi.Bülent Korkmaz ile Cevat Güler arasında hiçbir fark yok bence.Sistem aynı taktik aynı:oke:
Sadece tahmin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...