TT'den Gelen ilginç Telefonlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
TT'den Gelen ilginç Telefonlar...
Arkadaşlar son günlerde sabit telefonlarını iptal etmeye çalışan tanıdığım bir çok arkdaşıma turk telekomdan geri arayıp hattınızı iptal etmeyin aylık ücreti 9 liraya sabitleyelim 100dk bedava konuşun diyorlarmış...böyle bişey yaşayan var mı.turk telekom eger bu 100dkyı 9 liraya verecek bi tarife geliştirmediyse de aboneleri elinde tutmak için kişiye özel bi uygulama yapıyorsa bu rekabet kurumuna aykırı değil mi.eğer ki böyle bir uygulama kişiye özel değil de tarifeleri varsa neden hepimiz yararlanmayalım ne dersiniz?

• Beğen
Tepkiler: NeedLeFLuff ve serotonin

Odysseus

Odysseus

Üye
Ben geçtiğimiz hafta kapatmak için müracaat ettim evde iki tane ev telefonu var. Kendi üzerime olanı kapattıracağım dedim. Tamam dediler ertesi gün için beni çağrı merkezinden arayacaklarını ve kapatma işlemini yapacaklarını söylediler. Ertesi gün aradılar ve hattı kapatmamam karşılığında 100 dk bedava konuşabileceğimi söylediler. Evde ikinci bir telefon olduğunu söylediğimde onu da kullanın bunun da bedavasını değerlendirin zaten sadece 9 TL ödeyeceksiniz dediler. Önerilerini ısrarla kabul etmedim ve ikinci önerileri daha komikti. Çevrenizde bu hattı devredebileceğiniz birisi varsa biz onu arayalım hattı ona devredelim o bari kullansın dediler.

Sonuç olarak bedava uygulaması kişisel bir uygulamadır. Hattınızı kapattırmayın biz sizden para da almayalım mantığı. Rüşvet yani...

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Ben geçtiğimiz hafta kapatmak için müracaat ettim evde iki tane ev telefonu var. Kendi üzerime olanı kapattıracağım dedim. Tamam dediler ertesi gün için beni çağrı merkezinden arayacaklarını ve kapatma işlemini yapacaklarını söylediler. Ertesi gün aradılar ve hattı kapatmamam karşılığında 100 dk bedava konuşabileceğimi söylediler. Evde ikinci bir telefon olduğunu söylediğimde onu da kullanın bunun da bedavasını değerlendirin zaten sadece 9 TL ödeyeceksiniz dediler. Önerilerini ısrarla kabul etmedim ve ikinci önerileri daha komikti. Çevrenizde bu hattı devredebileceğiniz birisi varsa biz onu arayalım hattı ona devredelim o bari kullansın dediler.

Sonuç olarak bedava uygulaması kişisel bir uygulamadır. Hattınızı kapattırmayın biz sizden para da almayalım mantığı. Rüşvet yani...
bilgi için tşkler.denize düşen yılana sarılırmış.temmuzda 3g teknolojisiyle ttnete ciddi bi rakip gelirse ben bunları o zman görcem daha neler yapacaklar die

aswerth

aswerth

Üye
bilgi için tşkler.denize düşen yılana sarılırmış.temmuzda 3g teknolojisiyle ttnete ciddi bi rakip gelirse ben bunları o zman görcem daha neler yapacaklar die

yalnız ttnet 3 g teknolojisinden de faydalanacakmış...avea ile işbirliği yapmış, heryerde internet kampanyasında 3g yi kullanacakmış ttelekom

arslansem

arslansem

Üye
Daha neler duyacaz yaa :D rüşvet gibi valla

Odysseus

Odysseus

Üye
yalnız ttnet 3 g teknolojisinden de faydalanacakmış...avea ile işbirliği yapmış, heryerde internet kampanyasında 3g yi kullanacakmış ttelekom

Bu çok iyi oldu. TTNET kendini geliştiriyor

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Aynı şeyi gsm operatörleride yapıyor

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
onu bunu bilmemde turkcellin altında kalcaklar bence bu gidişle.zaten avea normalde çekmiyo 3g yi hiç kaldıramaz:ehe

_hasanyildiz_

_hasanyildiz_

Üye
bende kapattırayım desemmiki acep:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt