Her yöne sms kampanyası bitti!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Her yöne sms kampanyası bitti!
10 kontöre her yöne 100 sms verilen kampanya sona erdi bugün! :box:nono::nono:

Vodafone memleketi terketmek için ne varsa yapacak sanırım :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Vodafone gitmek istiyor.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bu kötü olmuş. Vodafone'un en sevdiğim kampanyalarından biriydi. Serpil Timuray ne yapar eder gene güzel bir SMS kampanyası çıkartır. Türkiye'den gideceklerini sanmıyorum.

lgfb

lgfb

Üye
yakında iflasını acıklar:)

imece iletişim

imece iletişim

Üye
vay be herkes kötümser vodafone bana gel 1000 köntör her yöne ile abonelerini cogaltıyor bu kampanya bittiğinde elindeki aboneyi nasıl tutar bilemem.kolay gelsin....

Doğan

Üye
neden bitirdi acaba?

paradox1026

paradox1026

Üye
daha da olsa kullanmam vodafone zzaten kullanmıyordum:)

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Umarım yeni sms kampanyası çıkar pazartesi..

ilo53

ilo53

Üye
hattımı onun kullanıyodm o da bıttı vodafone gıttı

paradox1026

paradox1026

Üye
bu vodafone nu anlamak için sözlük falanda kullanılamaz ki:D:D:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Adam bütçesinin verdiği imkan kadar kampanya çıkartıyor, sizde vodafone kullanın , abone sayısı artsın , bakın nasıl kampanyalar çıkartıyor.

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Bişey vermedikten sonra neden kullanayım :)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sen ona bişey vermedikten sonra o sana ne yapsın , bazen öncelik müşteri düşmesi lazım ;) herzaman satıcının cazip şeyler yapması gerekmiyor, müşteri almıyorsa , niye öyle yaptı niye böyle yaptı dememeli.

paradox1026

paradox1026

Üye
Adam bütçesinin verdiği imkan kadar kampanya çıkartıyor, sizde vodafone kullanın , abone sayısı artsın , bakın nasıl kampanyalar çıkartıyor.

Uluslar arası dev operatörün düştüğü konuma bak!
Dünyanın %75inde hizmet veren değerli operatörümüz dünya çapında 140 milyar dolar kar elde etti.
Ekonomiden anlayan varmı bilmiyorum ama bu tür Global şirketler karlarının bi kısmını geliişemediği kayıp yaşadığı bölge yada ülkede yatırım yapmak için kullanırlar
Örnek ING ve FinansBnk ING pek global sayılmasa da 5 den fazla ülkede faaliyet gösteriyorlar
ING pek kullanılan bir banka değildi şimdi yükseliyor bu masrafsız kredi kampanyasından onra..
neyse Vodafone istese 1 milyar doları aktarır ve toplam karının YÜZDE 0.7 si bu oran onu da 3 milyar dolar olarak alır .
Tek söz İngiltereden Sermaye arttırımına gidilmesi gerek Türkiyede denmesi gerek
bide serpilciğime yol verilmeli:):):)
Saygılar....

s.volkan

s.volkan

Üye
    Konu Sahibi
Serpil Timuray ne yapacakki..

En büyük değişimleri onun döneminde yaşadı vodafone. Abone sayısının düşmesi diğer ceoların hatası idi serpil timurayın müşteri çekip çekmediği iki ay sonra anlaşılır..

Ancak Vodafone rekaabet edemiyor.Şimdi sms kampanyalarına bakıyorsun koca bir hiç. Her yöne sms ide kaldırırsan sana kim nasıl gelecek..

Cazip olman gerekirken zorla beni kullanmayın diyorsunuz :)

Neyse,

_KaraGuL_

_KaraGuL_

Üye
bu kadar kötülemenize gerek yokmuş meğer, vodafone her yöne 5000 sms kampanyası açmış sizin için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt