NOKIA 1100'ın müthiş Sırrı Çözülemedi

Sponsorlu Bağlantılar

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 1100'ın müthiş Sırrı Çözülemedi
Bir süre önce, zamanında sıfırı 100 Euro civarında fiyatla satılan Nokia 1100'ın bazı üretimlerinin ikinci elinin bugün bazı ülkelerde 25 bin Euro'ya satıldığını ortaya çıkmıştı. Bu haberlerin ardından sanal suçla savaş birimleri Nokia 1100-sever suçluların peşine düştü. Fakat henüz ciddi bir aşama kaydedilemedi. Polis sadece birkaç kişiyi bu suçla ilgili tutukladı fakat her geçen gün 1100 sevdalısı suçluların türemesi nedeniyle yeni olayların henüz önüne geçilemedi.

Soruşturmada güvenlik güçlerine yardımcı olan Ultrascan adlı firmanın yöneticisi Max Becker, geçtiğimiz günlerde kendilerinin bir suçluya Nokia 1100 sattıklarını ve bu sayede yerlerini tespit ederek, nasıl çalıştıklarını anlamak için çaba sarf ettiklerini söyledi. Becker'ın ifadesine göre buldukları alıcı, Ultrascan'ın 1100 telefonuna tam 5500 Euro (yaklaşık 11.700 TL) ödemiş.

Becker ayrıca hacker'ların kullandıkları 1100'ı suçluların işine yarayacak şekilde modifiye eden programa da eriştiklerini ve denemelerinde son derece kolay bir şekilde başka numaralara gelen tek kullanımlık internet bankacılığı şifrelerini kolaylıkla elde ettiklerini söyledi.

Farklı ülkelerdeki güvenlik birimleri konuyla ilgili soruşturmaları hızlandırdılar. Polis bu yöntemi kullanan suçluların arasına gizli polisleri yerleştirmeye çalışıyor. Bu sırada Nokia konuyla ilgili hala resmi bir yorum yapmadı. Şimdiye kadar Nokia'dan gelen tek resmi açıklama; "Nokia 1100'ın yazılımında bir güvenlik açığı olduğuna inanmıyoruz" şeklinde oldu.

• Beğen
Tepkiler: hltdesign

Odysseus

Odysseus

Üye
Yahu ne telefonmuş ama. Bizim binada bir imam oturuyor. Üç aylığına Almanya'da bir camiye geçici imam olarak gitti. Geçen hafta döndü. Orada bu telefonları çok yüksek fiyatlarla aldıklarına şahit olmuş. Kendisinde de var ama korkudan satamamış. Bende var isteyene satarım. 5000 Euro (Fiyatta anlaşırız). Şaka tabi. Doğan kardeşime konu için teşekkürler.

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Yahu ne telefonmuş ama. Bizim binada bir imam oturuyor. Üç aylığına Almanya'da bir camiye geçici imam olarak gitti. Geçen hafta döndü. Orada bu telefonları çok yüksek fiyatlarla aldıklarına şahit olmuş. Kendisinde de var ama korkudan satamamış. Bende var isteyene satarım. 5000 Euro (Fiyatta anlaşırız). Şaka tabi. Doğan kardeşime konu için teşekkürler.

:D 5000 euro naptın abi yaa :)

Odysseus

Odysseus

Üye
:ehe Anlaşırdık ya. 4950 yaptım hemzaten sırrı çözülmemiş daha bak çözülünce 50000 den aşağı bulamazsın. :islik

Odysseus

Odysseus

Üye
Pışıık 20 liraya kapatıp 20 000 e satacaksın dimiii

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
200 YTL'ye satılık var isteyen olursa .:)

Odysseus

Odysseus

Üye
Yaa piyasayı düşürmeyelim lütfen. Tek fiyat uygulayalım herkes kazansın :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Şaka :ehe???

Odysseus

Odysseus

Üye
Tamam kabul ayda 20 20 veririm ama, dünyada 4950 diyorum tek fiyat :pro:

Odysseus

Odysseus

Üye
Tamam 4949 TL olur mu kardeşim. Ama daha fazla düşemem malum riske giriyoruz. Sonra daha maliye ile uğraşacağız. Yüksek kazanç sağlamaktan.

armando04

Üye
Selam

Ben
Nokia 1100
Type RH16 veya RH17
Made in Germany
ariyorum.

Butun bu ozellikleri iceriyorsa telefonunuz lutfen goruselim, alayim :)

[email protected] email adresim.

fnldstntn

Üye
ilginç :hmmm

feross

Üye
bende nokia 1100 made in germany rh-18 telefon mevcut. imei kodunun 7 ve 8. haneleri "00" yani en iyi kalite. satılıktır. ilgililer mesaj yollasın

Perfect!

Üye
"00'' ise germany değil finlandiya dır o
bendede var bitane 5000 e satarım varmı isteyen :ehe

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
2.hattım ıcın kullanıyom bu nokıanın renksız ekranı dımı telefonu stada sokmuyolalr adamın kafası yarılır dıye waybe 5500euro

ısteyen warsa satım :D

Perfect!

Üye
herkes satmaya kalkıştı piyasa karışıyo :D