Benzeyen Yüzlerle Spor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
    Konu Sahibi
Benzeyen Yüzlerle Spor
Herkese Merhabalar,
Yeni Makalemle Karşınızdayım, Diğer Makalemde Gökan Ünal ve Trabzonspor'un Son Durumunu Yazmıştım. İsteyenler http://www.maxicep.com/futbol-makaleleri/ Özgün Makalelerimizi Bu Linkden Takip Edebilir ve Kalemine Güvenen Yazabilir :) Bu Makalemde Biraz Daha Çok Güncel Konuya Değinmek İstedim. Başlıktanda Anlaşıldığı gibi Spor'a Emek Veren ve Spor Dışında Kalanların Benzetildiği Bir Makalem :)

Başlıyoruz..

Ali Hürlü ve Delgado Benzerliği: Beşkitaşın 10 Numaralı İsmi Delgado ve Diğer Yandan Ali Hürlünün Benzerliği Sadece Benim Değil Bir Çok Kişinin Dikkatini Çekmiş Durumda. İşte 2 Resimden Kareler

ve

Devam Ediyoruz...

İşte Diğer 2 Karemiz...

Tarık Mengüc ve Abel Xavier: Bir Yandan Şak Şuka ile Ün Kazanmış Pop Yıldızı Diğer Yandan Galatasaray Formasını Giydiğimiz Xavier... İşte Resimler..

ve

Geçiyoruz Diğer Benzerliklere..

Diego Lugano ve Alexandre Rybak: Fenerbahcenin Defans Forveti Lugona ile Eurovison'da 1. lik ile Sükse Yapan Norveçli Genç Adam :) Resimler..

ve

Feldkamp - Kenan Pars: Galatasaray'ın Eski Hocası ve Şuanda Danışmanılığını Yapan Alman Feldkamp ve Sinema Dünyasının Duayenlerinden Kenan Pars

ve

Ronaldinho - Elvan Abeylegesse: Yıldız Futbolcu Ronaldinho ve Milli Atlet Elvan Abeylegesse

Resimler..

ve

Yusuf Şimşek - Paul Hewson: Bjk'nin Yıllanmış Şarabı Yusuf ve Paul Hewson ( Bono ) Benzerliğide Dikkatimizden Kaçmadı

ve

Eric Cantona ve Nihat Genc: Manunun Efsanevi Oyuncusu ve Bizim Nihat Genç Benzerliği

ve

Beto ve Kaka: Gaziantepspor'un Yıldız Forveti ve Milanın SüperStarı Kaka Benzerliği

ve

Bir Başka Makalemde Görüşmek Üzere

MaxiCep - BaşıBozuk

• Beğen
Tepkiler: blue_hangman

blue_hangman

blue_hangman

Üye
iyi yakalamışsın

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bobiler sağolsun....:ehe

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;1389048' Alıntı:
Bobiler sağolsun....:ehe
yok canım.. bobilerden almadım harbiden, kendi yazımımdır ;)

biliyorsun orjinal takılıyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...