Benden de Selam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blue_hangman

blue_hangman

Üye
    Konu Sahibi
Benden de Selam
Uzun zamandır boş boş takılıyorum nette, sınavlarda bitti sayılır, size selam vereyim dedim. tanıyanlar tanır :cool tanıyan da tanımayanında Allah'ın selamı üzerine olsun

SlashGun

SlashGun

Üye
Tanımıyorum ama olsun .. :) A.selam

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Baştacısın kardeş. Hoşgeldin sefalar getirdin..İnşallah tüm dileklediklerin gerçekleşir..Hayırlısı olsun.

blue_hangman

blue_hangman

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1385873' Alıntı:
Baştacısın kardeş. Hoşgeldin sefalar getirdin..İnşallah tüm dileklediklerin gerçekleşir..Hayırlısı olsun.
sağolasın karedeşim benim. şuan cafeden giriyorum. nickimi değiştirmeyi düşündüm önerilerinizi de bekliyorum

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.. Sizi siteye bağlayan yönlerin çok olacağı kanısındayım..Öncelikle üyeleri:)

Doğan

Üye
eyvallah hoşgeldiniz a.s.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Hoşgeldiniz. Umarım iyi vakit geçirirsiniz.. Sizi siteye bağlayan yönlerin çok olacağı kanısındayım..Öncelikle üyeleri:)

uzun zamandır burdaymış zaten bak 2005 üyesi ;)

eyvallah hoşgeldiniz a.s.

Senin zihinsen probleminmi var ? her zaman böyle saçma sapan sırf mesaj sayını artırmak için mesaj yazıyorsun,sorunlumusun sen ? Anlamadan dinlemeden her konuya girip saçmalamak huyunu bu forumun geneline yansıtan kendini birşey sanan boş konuşanlar takımımısınız siz ?

--------------- Ekleme ---------------

A.s kardeşim, aktifliğini artırman dileği ile..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
uzun zamandır burdaymış zaten bak 2005 üyesi ;)

Senin zihinsen probleminmi var ? her zaman böyle saçma sapan sırf mesaj sayını artırmak için mesaj yazıyorsun,sorunlumusun sen ? Anlamadan dinlemeden her konuya girip saçmalamak huyunu bu forumun geneline yansıtan kendini birşey sanan boş konuşanlar takımımısınız siz ?

A.s kardeşim, aktifliğini artırman dileği ile..

2005'de üye olduğunu görüyorum..

Ayrıca çok ağır konuşmuşsunuz , böyle birşey varsa bile böyle söylenmez ki ... bunu Özel Mesaj yolu ilede kendisine iletebilirdiniz...Gerginlik yaratmak gibi olmuş ama umarım fazla uzamaz.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
h.g Dostum umarım buralardasın artık

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
2005'de üye olduğunu görüyorum..

Ayrıca çok ağır konuşmuşsunuz , böyle birşey varsa bile böyle söylenmez ki ... bunu Özel Mesaj yolu ilede kendisine iletebilirdiniz...Gerginlik yaratmak gibi olmuş ama umarım fazla uzamaz.
2. mesajım sana değildi :) yanlış anlama.. ayrıca o arkadaş muhattabım değil, özel mesaj ile yazdıkları msn de yazdıkları zaten kendinin nasıl birisi olduğunu kanıtlıyor. hiç çekemem o arkadaşı söylemek istediklerimi yazdım, devam ederse hala da yazarım :oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hoşgeldin kardeş kalıcı olman dileklerimle.......

blue_hangman09

Üye
ulan bnm nickimi deiştirip bnm adımdan primmi yapıosun senn burada sorumlu kim????????

bu the one denen herif bnm blue_hangman nickimi deiştirip kendisine göre yorumlamış bumu maxicepin kalitesi eski üyelerin ismini deiştirip yeni karaktersizlere wermekmi admin yokmu bu sitede kim yaptı bunu...?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt