Aimp2.51.328 Türkçe +70 tema + Tema Editörü (Ücretsiz)

Sponsorlu Bağlantılar

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
    Konu Sahibi
Aimp2.51.328 Türkçe +70 tema + Tema Editörü (Ücretsiz)
İşte Yepyeni temaları ve daha güncel arayüzü ile Aimp 2.51.328 Türkçe

Paket içerisinde Programa entegre edilmiş 15 tema seçeneği var, en güncel temalar alttaki ilk 3 resimdeki temalar, yine değirleri de Mevcut.

Winamp dan kurtulun!!!
Çok fazla sistem kaynağı kullanan winamp ın aksina Aimp sistem kaynağı kullanımı konusunda oldukça tutarlı olmasına karşın çok daha güzel özelliklerle geliyor.

-

Müzik oynatıcı gerçekten harika başladığında kalan müziğe devam etme vb .. gibi winampta bulunan herşeyi barındırıyor hatta daha yeni özelliklerde getiriyor herkese kullanmasını tavsiye ederim ayrıca winamp gibi kasmıyor.

Programın Converter ve Grabber özelliği de oldukça kullanışlı

Propgram Flash bellek üzerine de install edilebilecek şekilde ayarladım

Öncelikle Programın arayüzü aşağıdaki gibi görünüyor ancak ekran görüntülerini gif olarak kaydetmek hayli zamanımı aldı

Programın Ekstra Özellikleri aşağıda görünüyor

Ve son olarak yeni eklediğim Skin Editör (Tema Editörü)

Propgram ekle kaldır menüsünden de Uninstall edebiliyorsunuz

• Beğen
Tepkiler: AHMED..., weyselow, beterpen ve 102 diğerleri

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar özür dilerim üstte verdiğiğm tema paketinin bir üst klasöre install edildiğini tespit ettim
tamamen benim hatam, linkin yenisini veriyorum yetkili arkadaşlar konudaki 70 tema paketinin linki ile değiştirirlerse sevinirim

hakan058

hakan058

Üye
emeğin için saol kardeşim

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Eline sağlık dostum cok müthiş.......

emre_123456

Üye
sagol kardes

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Güzel paylaşım :good:

adl

Üye
teşekkürler

prens cloud

Üye
saol kardeşim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Eline sağlık.

ismet51

ismet51

Üye
eline sağlık kardeş

Bedirkale

Bedirkale

Üye
arkdaş Aimp2 türkçe yi nasıl indirebilirim bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar Aimp2.51.328 Türkçe nasıl indirebilirim sayfada olan linkten denedim ama çalışmadı lütfen yardım

Bedirkale

Bedirkale

Üye
emeğine sağlık

maxicep02

Üye
bende daha once de vardi ama windows cokunce gitti windows u etkinlestirdim kurulum var ama muzik calmiyor her turlu ayari gosden gecirdim bir problem gorunmuyor diger tum media paketleri sorunsuz calisiyor sadece bunda sorun var ne ola ki acep:@

ayni zamanda tskler emeginize saglik:oke:

HJO

Üye
Ben aımp 2 de ses değiştirmeyikullanmayı bilmiyorum biri bana öretebilirmi??????????????????

DenkAnMich-3634

Üye
cok sağol

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

berkancahan

Üye
emeğine sağlık kardeş

djserkan37

djserkan37

Üye
Teşekkürler...

ersksk

Üye
orhan arkadaşım birçok program araıyorum ve sen sürekli olarak karşıma çıkıyorsun gerçekten bizlere büyük iyiliğin ve faydan oluyor ilgin alakan ve yardımların için gerçekten tşk ederiz arkadaşım saolasın ve bu ilginin dewamını dilerim

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
bende daha once de vardi ama windows cokunce gitti windows u etkinlestirdim kurulum var ama muzik calmiyor her turlu ayari gosden gecirdim bir problem gorunmuyor diger tum media paketleri sorunsuz calisiyor sadece bunda sorun var ne ola ki acep:@

ayni zamanda tskler emeginize saglik:oke:

Ses Kartını yüklememişsindir :ehe

TeşekkürLer. :oke:

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Sağol kardeş.

Üst Alt