Praetor
Emekli Yönetici
Bir Anda Ortadan Kaybolan Praetor Hakkında / TTNET Sitesinden Ödeme Yapmak
Bir gece saat 01:00'de ansızın internetim kesildi.
Neymiş efendim fatura borcum varmış.
Baktım 4 tane ödenmemiş fatura var.
Tamam çok yoğun bir adamım unutmuş olabilirim ne var?..
Derhal visa ile ödememizi yapalım dedik netten, öyle bir kolaylıkları olduğunu iddia etti, TTNET.
Seçtim tüm faturaları, girdim kart bilgilerimi öde dedim bekledi bekledi bekledi, sayfa zamanaşımına uğradı dedi.
Eee? Bilgileri girdik öde dedik, ödendi mi ödenmedi mi?
Aradım bunları, neymiş, 4 fatura seçince olmuyormuş 3 fatura seçin tekrar yapın dediler.
İyi dedik kararttık gözü tekrar girdik bilgileri.
Bu sefer de ödeme talebi vardır bu faturalara ilişkin dedi
s
Aradım sordum, talep var diyorsa yapmışsınızdır, sistem çok yoğun 1-2 saat sonra tekrar arayıp teyit edin dediler.
İyi dedik aradık, yok tekrar ara, tekrar ara, tekrar ara... Telekom gecikme faizini bu aramalardan mı karşılıyor bilmiyorum ama onlarca kez aradım.
En sonunda bizimle alakalı değil, bağlı bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü ile görüşün dediler.
Sizinle ilgili değilse sitenizde ödeme bölümü neden var???
Hayır bilmiyorum ki karttan çektiler mi çekmediler mi, gidip ödeyemiyorum da, netsiz kaldık iyi mi...
Bakacağım karta, para çekilmemiş, gidip ödeyeceğim ama talimat varsa bir de karttan çekecekler sonra uğraş dur.
Lanet olsun ya, sakın Telekom'un sitesinden ödeme yapmayın arkadaşlar, yarı yolda kalıyorsunuz, paranızla rezil oluyorsunuz!..
Bu nedenle sorun çözülene kadar aranızda olamayacağım.
Bu arada amma özel mesaj falan birikmiş yahu
s
İlgilenmek isteyen var mı? Şifremi vereyim arada bir baksın

Neymiş efendim fatura borcum varmış.
Baktım 4 tane ödenmemiş fatura var.
Tamam çok yoğun bir adamım unutmuş olabilirim ne var?..

Derhal visa ile ödememizi yapalım dedik netten, öyle bir kolaylıkları olduğunu iddia etti, TTNET.
Seçtim tüm faturaları, girdim kart bilgilerimi öde dedim bekledi bekledi bekledi, sayfa zamanaşımına uğradı dedi.
Eee? Bilgileri girdik öde dedik, ödendi mi ödenmedi mi?
Aradım bunları, neymiş, 4 fatura seçince olmuyormuş 3 fatura seçin tekrar yapın dediler.
İyi dedik kararttık gözü tekrar girdik bilgileri.
Bu sefer de ödeme talebi vardır bu faturalara ilişkin dedi
sAradım sordum, talep var diyorsa yapmışsınızdır, sistem çok yoğun 1-2 saat sonra tekrar arayıp teyit edin dediler.
İyi dedik aradık, yok tekrar ara, tekrar ara, tekrar ara... Telekom gecikme faizini bu aramalardan mı karşılıyor bilmiyorum ama onlarca kez aradım.
En sonunda bizimle alakalı değil, bağlı bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü ile görüşün dediler.
Sizinle ilgili değilse sitenizde ödeme bölümü neden var???
Hayır bilmiyorum ki karttan çektiler mi çekmediler mi, gidip ödeyemiyorum da, netsiz kaldık iyi mi...
Bakacağım karta, para çekilmemiş, gidip ödeyeceğim ama talimat varsa bir de karttan çekecekler sonra uğraş dur.
Lanet olsun ya, sakın Telekom'un sitesinden ödeme yapmayın arkadaşlar, yarı yolda kalıyorsunuz, paranızla rezil oluyorsunuz!..

Bu nedenle sorun çözülene kadar aranızda olamayacağım.
Bu arada amma özel mesaj falan birikmiş yahu
sİlgilenmek isteyen var mı? Şifremi vereyim arada bir baksın

gerçi benimkide kesildi kesilecek bende unutuyorum yaw
kesmeseler ödeyeceğimizde yok