Bir Anda Ortadan Kaybolan Praetor Hakkında / TTNET Sitesinden Ödeme Yapmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir Anda Ortadan Kaybolan Praetor Hakkında / TTNET Sitesinden Ödeme Yapmak
Bir gece saat 01:00'de ansızın internetim kesildi.
Neymiş efendim fatura borcum varmış.
Baktım 4 tane ödenmemiş fatura var.
Tamam çok yoğun bir adamım unutmuş olabilirim ne var?.. :coold:
Derhal visa ile ödememizi yapalım dedik netten, öyle bir kolaylıkları olduğunu iddia etti, TTNET.
Seçtim tüm faturaları, girdim kart bilgilerimi öde dedim bekledi bekledi bekledi, sayfa zamanaşımına uğradı dedi.
Eee? Bilgileri girdik öde dedik, ödendi mi ödenmedi mi?
Aradım bunları, neymiş, 4 fatura seçince olmuyormuş 3 fatura seçin tekrar yapın dediler.
İyi dedik kararttık gözü tekrar girdik bilgileri.
Bu sefer de ödeme talebi vardır bu faturalara ilişkin dedi :ss
Aradım sordum, talep var diyorsa yapmışsınızdır, sistem çok yoğun 1-2 saat sonra tekrar arayıp teyit edin dediler.
İyi dedik aradık, yok tekrar ara, tekrar ara, tekrar ara... Telekom gecikme faizini bu aramalardan mı karşılıyor bilmiyorum ama onlarca kez aradım.
En sonunda bizimle alakalı değil, bağlı bulunduğunuz Telekom Müdürlüğü ile görüşün dediler.
Sizinle ilgili değilse sitenizde ödeme bölümü neden var???

Hayır bilmiyorum ki karttan çektiler mi çekmediler mi, gidip ödeyemiyorum da, netsiz kaldık iyi mi...
Bakacağım karta, para çekilmemiş, gidip ödeyeceğim ama talimat varsa bir de karttan çekecekler sonra uğraş dur.

Lanet olsun ya, sakın Telekom'un sitesinden ödeme yapmayın arkadaşlar, yarı yolda kalıyorsunuz, paranızla rezil oluyorsunuz!.. :sinir

Bu nedenle sorun çözülene kadar aranızda olamayacağım.

Bu arada amma özel mesaj falan birikmiş yahu :ss
İlgilenmek isteyen var mı? Şifremi vereyim arada bir baksın :islik

:ehe

Salihyet

Salihyet

Üye
Geçmiş olsun, ttnet kimlere emanet bilemiyorum çok şey yaşadım.. :hmmm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Deme ya , valla üzüldüm çok kötü bir durum.. Bak orda değinmişsin abi , İşte bunlar bu " gecikme zammı "nı burdan karşılıyorlar..Geçmiş olsun.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
Hem parandan oldun hem zandan :coold:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Benimde otomatik ödeme talimatı var, direk güncelleştirme almıyor site. 2-3 Saat sonra ödendi olarak gözüküyor.

Ozan

Ozan

Admin
Devlet sitelerinden kredi kartı ile birşey ödemenizi tavsiye etmem.
Sorun çıktıgında ki çıkabiliyor, uğraş dur.

Tavsiyem her zaman internet bankacılıgı ile calistiginiz banka üzerinden bilgilerinizi girerek sırayla ödemeniz.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Geçmiş olsun kardeşim.. Umarım tez zamanda aramızda olursun.. :)

Feel It

Feel It

Üye
TTNET zaten yapıcağını yaptı internetler yavaş her ay sınırsız parası ödüyom kota aşıyom diye 4 gb kota ile napıcam ben bide telefonda insanı sap gibi bekletiyolar sizi arıyacaz bekleyin aramıyolar sonrada söylenip duruyoz. En iyisi şubesine gidip ödemek. Zaten ordaki çalışanlar dominant olmuşlar.. :S

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bende internet uzerinden 2dk ödüyorum problem yaşamıyorum sende neden oldu acba

burak9400

burak9400

Üye
geçmiş olsun abicim ne diyim artık paramızla rezil oluyoruz dediğin gibi

Odysseus

Odysseus

Üye
Takibi kolaylaştıran iki mantıklı yöntem var. Birincisi faturaları mantar panonuz varsa oraya yapıştırıp günü geldiğinde bankanın kendi web sayfasından ödemek. İkincisi bankaya otomatik ödeme talimatı verip tüm faturalardan topluca kurtulmak. Birinci yolu izleyenler bilgisayarına ya da telefonuna hatırlatma da ekleyebilir. Geçmiş olsun Preator

Pure Life

Pure Life

Üye
Salih Baba™;1379248' Alıntı:
Büyük bir zevkle....:ehe:ehe
Sonrada şifreni değiştiririm...:islik
ne yapacağını niye önceden söyledinki:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Değil mi Fairy?!

Ama neyse vereyim ben yine de: 20156389.aşz!!'
Buyrun şifrem :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
gecmiş olsun ne diyelim

xkadir61

xkadir61

Üye
vah vah faturayı 4 leyene kadar neredeydin.:pokey: gerçi benimkide kesildi kesilecek bende unutuyorum yaw:D kesmeseler ödeyeceğimizde yok:ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Superonline adsl.

TTNET 2003 senesinde kullanmaya başladım 2005'te Superonline'a geçtim, 2008'de Tellcom'a ve Tellcom-Superonline birleşmesi sonucunda yeniden Superonline abonesi oldum. Son 4 senedir ttnet ile alakam yok.

Aynı hız, aynı para tek farkı müşteri hizmetleri. Aradığınızda karşınızda muhatap birisi oluyor. Sorun olduğunda ertesi gün arıyorlar, telefonda teknik destekle çözülemiyorsa ertesi gün ekip geliyor vs vs.

Her zaman özel işletmeleri savunuyorum internet konusunda :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt