vodafone'dengelen garip mesaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

salihbattal

Üye
    Konu Sahibi
vodafone'dengelen garip mesaj
arkadaşlar vodafondan tarafıma 15 mayısa kadar bedava yaz 3700 a gönder her yüzüncü kişiye 100 kontur verecegız dıye mesajları gonderdım sonradan kontur gıttı.. hep aynı numara:nono:

sweety_boy_43

Üye
cebin.de sitesinden gelıyor o mesajlar,banada geldı aynı sekılde yazdım gonderdım hatalı mesaj gonderdınız dıyor..
bu sadece bi oyundur.. sakın olaki kayıt falan olmayın kntr kaybından kurtulamazsınız

PCKopaT™

Üye
vodafone dan mesaj geldi

Sayın .............. ,

Vodafone bünyesinde bulunmayan ancak Vodafone abonelerinin de faydalanabileceği, farklı firmalar (CE, MCD, Azenet, Unimobil ...vb) tarafından hizmete sunulmuş bir çok özel servisin ( Ringofon, Bilinko, Cepkül...vb) bulunduğunu belirtmek isteriz.

Vodafone şebekesi sadece hattın kullanılması yönünde hizmet vermekte olup, özel servislerin farklı firmalar tarafından hizmete sunulduğunu hatırlatmak isteriz.

054.......... numaralı hattınız ile ilgili yapılan kontrollerde numaranızın herhangi bir özel servis kapsamında sunulan melodi,logo,fal..v.s. servis üyeliği tespiti yapılamamıştır.

Bu bağlamda CE Firmasının sunmuş olduğu servislere yönelik sorunlarınız ya da detaylı bilgi talepleriniz için, 02122769276 numaralı CE Firmasına ait Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçmenizi rica ederiz. (Tüm hafta süresince 09:00-19:00 saatleri arasında hizmet vermektedirler. )

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri

D-WADE BURAK

D-WADE BURAK

Üye
o mesajı vodafone yollamıyor bence ınanmayın boyle seylere...

sethaa

sethaa

Üye
arkadaşlar vodafondan tarafıma 15 mayısa kadar bedava yaz 3700 a gönder her yüzüncü kişiye 100 kontur verecegız dıye mesajları gonderdım sonradan kontur gıttı.. hep aynı numara:nono:

MEsajın Vodafone'dan geldiğini nereden anladın?

badlygrly

Üye
bende vodofone aldım bi hafta önce fal fln cart curt die msj geldi baktım sanırım üyelik oldu orda knt yukledım 10 tllik bı msj attım 0.40 tl kaldı acaba buranın uyelıgını nerden iptal edıcem bilenınız warmı şimdiden tşk.ederım

sarıoklar

Üye
arkadaşlar mesaj numarasında vodafone yazmıyorsa onu vodafone göndermiyor.ve bu mesajda da vodafone yazmıyor zaten.her gelen mesaja vodafone'dan geldi demeyin hemen.

muhafiz55555

Üye
bende vodofone aldım bi hafta önce fal fln cart curt die msj geldi baktım sanırım üyelik oldu orda knt yukledım 10 tllik bı msj attım 0.40 tl kaldı acaba buranın uyelıgını nerden iptal edıcem bilenınız warmı şimdiden tşk.ederım

müşteri hizmetlerini ara.

kreator88

Üye
bu mesajı sıze vodafone gondermıyor bu bır ozel servıstır konuyla ılgılı olarak dıkkatlı olmazlısınız

ouzqan

ouzqan

Üye
vodafone para verip mesaj atan sahtekar firmalar yolluyor..!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt