kanka msn lütfen yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osaka123

osaka123

Üye
    Konu Sahibi
kanka msn lütfen yardım edin
arkadaşlar kanka msn yi telefonuma yükledim telefonum lg kp320 giriyorum nick i ve herşeyi yazzdıktan sonra bağlan diyorum bağlanıyor diyo ama bir şey olduğu yok acaba bağlantı ayarlarını mı yapamadım lütfen yardım şimdiden hepineze teşekkürler:mahcup:

--------------- Ekleme ---------------

yardım nolur arkiler

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hattınız ne acaba ?

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
arkadaşlar kanka msn yi telefonuma yükledim telefonum lg kp320 giriyorum nick i ve herşeyi yazzdıktan sonra bağlan diyorum bağlanıyor diyo ama bir şey olduğu yok acaba bağlantı ayarlarını mı yapamadım lütfen yardım şimdiden hepineze teşekkürler:mahcup:

yardım nolur arkiler
bağlantı ayarları yapılı olmayabilir hattın avea ise yardımcı olabilirim :oke:

osaka123

osaka123

Üye
    Konu Sahibi
evet hattım avea

500 den bir kadınla görüştüm gprs ayarlarını yaptım ama açmıyor kamka msnde bağlanıyor diyor

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Peki, Kanka Msn'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz yani ilk sürümde bağlantı hatası verir, fakat son sürümde bu hata giderilmiştir.

osaka123

osaka123

Üye
    Konu Sahibi
sanırım beta 0,4 olması lazım

yardım edebilecek biri yokmu

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hmm son sürümü kullandığınız halde , problem yaşıyorsunuz , Avea internetten kaynaklanıyor, bu konuda tarafsız ,öz,ve doğru bilgi almak için Lütfen 500'ü arayınız..

osaka123

osaka123

Üye
    Konu Sahibi
aradım kadınla konuştum gprs ayarı için tıklanıyorya onu yaptım alındı dedi kapatıp açtım teli çalışmadı.teknik servislee görüştüm ordaki adam ise aveanın bunu desteklemediği ama genede açabileceğimi söyledi ve bana birkaç ayar verdi gprs ile ilgili yaptım zaten daha önceden aynı ayarı yapmıştım çalışmadı bağlanıyor diyor öyle bekliyor yani daha eski bir model olan nokia 3500 da çalıştı gerçi çalışan mig33 betaydı yada bu telefonda gene mig33 çalıştırabilir miyim ben onuda dedim tcp yi tıkladım o da bekliyor daha önceden mig33 e kayıdım var

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hmm o zaman telefonunuzdan kaynaklanıyor, çok ilginç bir durum anlayamadım doğrusu..

osaka123

osaka123

Üye
    Konu Sahibi
bende anlayamadım başka önerebileceğiniz program varmı yani denerim

Catty

Catty

Emekli Yönetici
wap.ebuddy.com , Ebuddy gerçekten hakkını veriyor, takılma yok , avatar değiştirme var, karşındakınin avatarına bakma var, birden çok hesap açma var vs.

dada21

dada21

Üye
en iyisi kanka msn programıdır sizin bağlantı ayarlarınızda bir sorun vardır vodafone çok rahat giriyor ama akşamları bazen girmeyebilir

osaka123

osaka123

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun deneyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt