Küçükken geceleri buzlu cama bakıpda korkan varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Küçükken geceleri buzlu cama bakıpda korkan varmı?
Aranızda küçükken geceleri buzlu cama bakıpda korkan varmı? Bizim evimizde vardı ben geceleri ona bakıp arkasından bişi gelecekmış gibi hayal edip korkardım :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Öyle bir sorunum yoktu ama annem diyor ki , mesela ben küçükken çok sık gece yarısı kapıyı açıp biryere gidiyormuşum ve ne tesadüf ki annem her kapıyı açışımda beni duyuyor uyandırıyordu ,itiraf ederim benbir

Uyurgezerdim:)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Öyle bir korkum olmadı.
Küçüklüğümden beri korku filmleri hastasıyım.
Karanlıktan ve gölgelerden asla korkmadım. :)

İtiraf etmeliyim ki bir keresinde ben yatarken annem karşımdaki sandalyenin üzerine elbiselerimi ütüleyip koymuş. Ben de bundan habersiz gece uyandım tabi oda zifiri karanlık (benim odamda asla gece lambası yanmaz. Zirâ karanlığı çok severim.) karşımda sanki bir adam sandalyeye oturmuş beni izliyor gibi geliyordu. Mübalağasız söylüyorum tam 1.5 saat gözümü ayırmadan o sandalyeye baktım. Çünkü yatarsam bana bir şey yapacağını düşünüyordum. En sonunda dayanamadım tüm cesaretimi toplayıp sandalyeye yaklaştığımda karşımdaki görüntü netleşti ve kendime halime güldüm. Tabi gözüm yana yana sandalyeye baktığım 1.5 saate... :)

Pure Life

Pure Life

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir sorunum yoktu ama annem diyor ki , mesela ben küçükken çok sık gece yarısı kapıyı açıp biryere gidiyormuşum ve ne tesadüf ki annem her kapıyı açışımda beni duyuyor uyandırıyordu ,itiraf ederim benbir

Uyurgezerdim:)

hala öylemisin peki

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
bende uykumda konuşuyormuşum hatta en son rüyamda kontör yüklerken şifreleri sesli okumuşum sabah ablam diyor ki neden şifrenin son 2 sine gelince söylemiyorum dedin diyor??

Esra Yetiş

Esra Yetiş

Üye
Güzel konu ama konu başlığı değiştirilirse daha dikkat çeker ;)

Lion's Claw

Öyle bir takıntım olmadı.

silop_kms

silop_kms

Üye
benimde

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hortlatalım :D
Evet, ben de korkardım hatta geceleri denize bakmaktan bile korkardım :)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Korkmazdım Hatta Gecen Yaz Denize Saat 3'de Girdim :D 1 Saat Yüzdüm :D Ama Kafam İyiydi :D

office boyxD

ben de uykumda konuşuyomuşum la anam demişti:kop:

● aLuvi ●

Üye
Hortlatalım :D
Evet, ben de korkardım hatta geceleri denize bakmaktan bile korkardım :)

Desene Enes Abi Sana Özel :ehe

Benim öyle bir sorunum yoktu sadece harhangi bir yerde sanki bir hayalet yada canavar beni gözlüyormuş gibi ve sanki yatağımın altında bir canavar varmış gibi hissediyorum ve bende itiraf ediyorum ben öyle hissederken annemi çağırırdım ben uyuyana kadar yanımda durmasını isterdim :ehe

qmZe''m

Üye
hC korkmazDım :ehe

office boyxD

buzlu cam biraz soğuk olmaz mı

NoScatter

NoScatter

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...