1000-1200 tl arası telefon almayı düsünüyorum hangilerini önerirsiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canmania

Üye
    Konu Sahibi
1000-1200 tl arası telefon almayı düsünüyorum hangilerini önerirsiniz?
arkadaslar 1000-1200 tl arası cihaz arıyorum benim için önemli olan kamera,ekran ve ses kalitesi yardımcı olursanız sevinirim...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Biraz daha para ekleyerek N96 veya Samsung Omnia almanızı tavsiye ederim

pavilion

pavilion

Üye
n95 8gb ya da bulursan n96 al derim.

canmania

Üye
    Konu Sahibi
bende omnia yı düsünüyorum fakan ekran çözünürlüğü ve kamerasının güzel olmadıgını söylüyorlar.omnia kullanan arkadaslar varsa yardımcı olursalar sevinirim

OgzN

OgzN

Üye
Bence samsung innov8 al
8mp kamerası var süper bir cihaz

ismail_23

Üye
bence omnia al derim innov8 çok kaba bi telefon özellikle kızagı açınca çok kaba oluyor

kaan0

kaan0

Üye
n96 dan şaşma derim ya da n95 8gb ama biraz daha beklersen yaza doğru fiyatlar düşecek... :oke:

Doğan

Üye
n95 derim 2 hafta kullandım hayran kaldım telefona emin ol sende beğeneceksin :)

canmania

Üye
    Konu Sahibi
bende zaten n95 vardı onu sattım ondan daha üstün bi telefonarıyorum fakat hala bulamadım keske satmasydım:(

OgzN

OgzN

Üye

polo291

polo291

Üye
n93i

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
arkadaslar 1000-1200 tl arası cihaz arıyorum benim için önemli olan kamera,ekran ve ses kalitesi yardımcı olursanız sevinirim...

kardeş bu kadar paraya bu özelliklerimi arıyorsun kamera ekran ses yazık yani.Böle bişi alcaksan bu kadar para vermene gerek yok git sıradan bi telefon al.Bu fiyata telefonunda aradığın özellikler söyle olmalı:bi kere wireless olacak ardında 8 gb kadar boyutu 3G olacak bu yüzden n95 öneririm eger kaemra ekran ses yeter diyorsan git express music al 700 ytl cebinde kalsın yani olmadı iki tane express music al :D

e_korn

e_korn

Üye
Dostm madem n95 kullanmışsın ozaman senin adresin n96. Olmadı para eklemek istemiyorum diyorsan busefer n95 8gb yada n85 al derim ki samsung'lardan uzak durmanı tavsiye ederim n95 kullandıktan sonra emin ol samsung'lar sana çok absült gelecektir. son model dokunmatik telefonları bile 262k renkli ki n95'in 16.7 milyon renkli ekran kalitesinin yanında komik kalıyor

Odysseus

Odysseus

Üye
Artık yavaş yavaş modası geçen telefonları neden tavsiye ediyorsunuz anlamıyorum. N95 dediğiniz telefon yıllar öncenin favorisiydi. Arkadaşım aradığın telefon her işimi görsün tarzında bir cihazsa Blackberry'den şaşma. Madem o kadar paran var :pro:

acinar66

acinar66

Üye
bence n95 alma.para ekleyip yeni çıkan nokia 5800 xpress music al:oke:

--------------- Ekleme ---------------

n85 de çok güzel onu da öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt