HACETTEPE: 2 GALATASARAY: 0 Maç Sona Erdi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
HACETTEPE: 2 GALATASARAY: 0 Maç Sona Erdi.
Galatasaray 30. haftanın açılış karşılaşmasında lig sonuncusu Hacettepe'ye 2-0 mağlup olarak Avrupa Kupalarına gidebilme şansını da tehlikeye attı. Galatasaray karşılaşma boyunca hiçbir varlık gösteremedi.

Geçtiğimiz hafta Ankaraspor'la son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere kalan Galatasaray bu haftada lig sonuncusu Hacettepe'ye de 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Galatasaray karşılaşma boyunca hiç bir varlık sahaya yansıtamadı.

Galatasaray bu mağlubiyetle 52 puanda kalırken; Hacettepe puanını 19'a yükseltti.

KORKMAZ'A İSTİFA !.. CEVAT GÜLER OLEY !..
Hacettepe'ye 2-0 mağlup olan Galatasaray'da karşılaşmanın son dakikalarına doğru taraftarlar teknik direktör Bülent Korkmaz'a istifa sesleri yükselirken; Cavat Güler lehinde de tezahüratta bulundu.

HACETTEPE: 2 GALATASARAY: 0

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Halis Özkahya, Muhittin Gürses, Nihat Mızrak
HACETTEPE: Ercüment, Orhan, Tolga, Kulisic, Murat Kalkan, Zoko, Adnan, Kadir, Serkan Atak (Dk. 75 Selçuk), Ümit Tütünci (Dk. 73 İbrahim), Patiyo
TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Penbe
GALATASARAY: Sanctis, Sabri (Dk. 76 Ümit Karan), Emre Aşık (Dk. 67 Hasan Şaş), Semih, Hakan, Barış, M. Topal, Kewell, Lincoln, Yaser (Dk. 57 Volkan Yaman), Baros
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

GOLLER: Dk. 57 Patiyo, Dk. 90+3 İbrahim
SARI KARTLAR: Ümit, Patiyo(Hacettepe)

:)

• Beğen
Tepkiler: borisu

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hemen maç biter bitmez konuyu açtın...:D
Ama bu takım harbiden adam olmaz tutan taraftara ona yürekten bağlanıp kombine alan insanlara yazık ligin 2. yarısını baz alan bir Puan cetveli yapılsa Galatasaray küme düşer bea....

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Yemin ederim cinnet geçirdim elimdeki bardağı duvara çarptım suratıma geldi hep :@

Takım puan kaybetti eywallah.Avrupa işi tehlikeye girdi eywallah.Ligden düşmüş takıma yenildik eywallah.

Ama Allah belamı versinki şu Sabri'yi varya yolda görim öldürmezsem namerdim ya.Ya bu nasıl bir insan ya yemin ederimki Sabri'nin yüzü o sağ kanattan sersem gibi çizgiye kadar gidip geri dönüşü , dağlara taşlara vurduğu toplar gözümün önüne geldikçe gözüm yaşarıyor yemin ederim sinir krizi geçirdim ya.Ben bu adamdan niye bu kadar nefret ediyorum Allah'ım ya.

Doğan

Üye
hacettepe süper oynadı

--------------- Ekleme ---------------

Yemin ederim cinnet geçirdim elimdeki bardağı duvara çarptım suratıma geldi hep :@

Takım puan kaybetti eywallah.Avrupa işi tehlikeye girdi eywallah.Ligden düşmüş takıma yenildik eywallah.

Ama Allah belamı versinki şu Sabri'yi varya yolda görim öldürmezsem namerdim ya.Ya bu nasıl bir insan ya yemin ederimki Sabri'nin yüzü o sağ kanattan sersem gibi çizgiye kadar gidip geri dönüşü , dağlara taşlara vurduğu toplar gözümün önüne geldikçe gözüm yaşarıyor yemin ederim sinir krizi geçirdim ya.Ben bu adamdan niye bu kadar nefret ediyorum Allah'ım ya.

sabri gitmeli bence artık çok büyük hatalar yapmaya başladı bide salıverdi kendini

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Maçı bazı sorunlardan dolayı izleyemedim. Genel olarak birkaç şey şeyleyeyim, fenerbahçede böyle olmuştu, şampiyonluk şansı zora girdiği haftanın bir sonraki haftasında puan kaybıyla işi garantiye bağlamıştı. Aslanın işide ezeli rakibine benzemiş, geçen hafta zora soktuğu şansını bu hafta garantilemiş oldu. Ne diyelim geçmiş olsun. Artık formalite maçları oynar. Dikkatimi çeken bir diğer şey ise bu aslanın son sıradaki takımlardan çektiği nedir anlamadım. Hacettepe ligde toplam 5 galibiyet aldı bunun 2si galatasaraydan. Bu sezen en farklı yenilgisinde 5 gol yedi hemde kendi sahasında, oda ligden düşmesi neredeyse kesin gözüyle bakılan diğer bir takım kocaeli. Yav biz adamlara 5 tane atıyoruz, birden mi öğreniyorlar bilmem, onlar da gidip galatasaraya 5 tane atıyor hemde galatasarayin sahasında.

Neyse konuyu dağıtmayalım, artık nasip olursa seneye diyorum. Akıllı olsunlar da uefa'yı kaçırmasın'lar.

Doğan

Üye
Maçı bazı sorunlardan dolayı izleyemedim. Genel olarak birkaç şey şeyleyeyim, fenerbahçede böyle olmuştu, şampiyonluk şansı zora girdiği haftanın bir sonraki haftasında puan kaybıyla işi garantiye bağlamıştı. Aslanın işide ezeli rakibine benzemiş, geçen hafta zora soktuğu şansını bu hafta garantilemiş oldu. Ne diyelim geçmiş olsun. Artık formalite maçları oynar. Dikkatimi çeken bir diğer şey ise bu aslanın son sıradaki takımlardan çektiği nedir anlamadım. Hacettepe ligde toplam 5 galibiyet aldı bunun 2si galatasaraydan. Bu sezen en farklı yenilgisinde 5 gol yedi hemde kendi sahasında, oda ligden düşmesi neredeyse kesin gözüyle bakılan diğer bir takım kocaeli. Yav biz adamlara 5 tane atıyoruz, birden mi öğreniyorlar bilmem, onlar da gidip galatasaraya 5 tane atıyor hemde galatasarayin sahasında.

Neyse konuyu dağıtmayalım, artık nasip olursa seneye diyorum. Akıllı olsunlar da uefa'yı kaçırmasın'lar.

haklısınız uefa bari kaçmasa ama uefa'ya trabzon gider gibime geliyo bu sene :)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar sakin olalım ve sadece konu hakkında yorum yapalım. Aksi halde konuyu geçici olarak kapatacağım

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
MaxiCep forumu spor bölümünde;

Bir klübün taraftarlarını tahrik edecek yorum yazılamaz!

En genel ifadeyle kural budur arkadaşlar.
X sitesinde böyle bir kural olmadığı için orada istendiği gibi başlık atılmış olabilir. Ancak siz o başlığı gelip de burada kullanamazsınız. Fener'in İçler Acısı Hali veya Galatasaray'ın Yürek Burkan Durumu diye başlık olmaz. İyi niyetli yapılan paylaşımda başlık değiştirilir ve Galatasaray - Hacettepe Maçı diye başlık atılır bu o kadar zor değil!.. Bu nedenle başlık düzenlendi!

Olayın diğer açısında ise bir üye bir konuyu açıp altına istediği ifadeyi koyabilir biz buna karışamayız (yeter ki abartmasın).
Pek çok Galatasaylı kişi gelmiş ve burada düzgün düzgün yorum yapmış ama aralarından sadece birisi olay çıkartmışsa orada sorun vardır arkadaşlar! Kişisel çekişmelerinizi foruma yansıtmayın!..
Bu nedenle Başıbozuk'un ve karşılıklı atışan üyelerin mesajları silindi!

Bundan sonra futbol bölümüyle kişisel olarak daha fazla ilgileneceğim, burada çok fazla sorun çıkıyor.
Buna göre; eğer bir daha bir üye diğer takım taraftarlarını bir şekilde tahrik eden bir mesaj yazarsa ya da bir üye bir diğerine kişisel olarak saldırırsa ilk alacağı ceza süreli olarak futbol bölümünden yasaklanmak olacaktır!..
Bir hafta giremeyecek mesela o üye futbol bölümüne.
Tekrarlarsa ceza ağırlaşacak.
Zaten bir iki gün içinde futbol bölümü kurallarını da yenilemeyi düşünüyorum, daha dikkatli olun derim!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt