N70 te facebooktan video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Kergitli

Kergitli

Üye
    Konu Sahibi
N70 te facebooktan video izleme
arkadaşlar n70 telefonum var facebooktan video izleyemiyorum flash player istiyo bunun bi çözümü var mı acaba. yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: seloxa

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Maalesef yok , bunun için Tarayıcınızın Flash Player eklentisi olması lazım fakat o da yok bu yüzden izleyemezsiniz.

hasan192

hasan192

Üye
n 95 izlenirmi peki

daffy

daffy

Üye
telefonuna skyfire yükle ordan facebook a gir bütün videoları açarsın orda dowload now ona tıla sonra e ve n serisi falann dio anlarsın zaten bu pro daa tv bile izlersin yani bildigin bilkgisayardaki web tarayıcısı gir tv izleme sitesine izlersin ama cok kontur yer sende wlan yok ya wlan olan telefonlarda bu pro cok daha güzel ama sende cok yer ne yaparsan yap video izlersen gprs üzerinden cok yer kontürü

Doğan

Üye
bende izlenmez diye biliyorum

cool_eagle

Üye
telefonuna skyfire yükle ordan facebook a gir bütün videoları açarsın orda dowload now ona tıla sonra e ve n serisi falann dio anlarsın zaten bu pro daa tv bile izlersin yani bildigin bilkgisayardaki web tarayıcısı gir tv izleme sitesine izlersin ama cok kontur yer sende wlan yok ya wlan olan telefonlarda bu pro cok daha güzel ama sende cok yer ne yaparsan yap video izlersen gprs üzerinden cok yer kontürü

bu program s60v3 içinidr. n70 de çalışmaz yani :)

oook

Üye
ben n73 te kullanıom internet paketi alıp kullan yararlı oluuyo

Symbiont

Üye
yalnız uyarıyım 5dk geçen flv lerin boyut abartı olur ben bunu 200 tl fatura ile ağır olarak ödedim

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
n70 de olmaz malesef.

blue_1907

Üye
arkadaslar n70 kullanıyorum ve turkcel hat kullanıyorum facebook nasıl yükleyebilirim bide kac kontur gidiyor yardımcı olurmusunuz

ricep

Üye
0.facebook.com da video çalışırmı bide 6630 da hngi program facebookta video izletir bana..x)) Teşekkürler..x))

memş

Üye
0.facebok.comda video çalışmaz ama hangi program izletir bilmiyom

presence_islam

presence_islam

Üye
kardeşler n70 ilee internet ten sadece youtubeden indirmeden izleyebelirsiniz.belki başka sitelerde de olur ama ben denedim youtubede sorunsuz çalıştı.bolt browser bunun için en iyi yani n70 için. 1 de ucbrowser bilgisayar tarayıcısı gibi her şeyi indirebiliyor indirme linklerinden facebookta da video nun üstüne 1. tıklayışta başka bir sayfa açar 2. tıklayışta da videoyu kaydeder videonun üstüne tıklayınca. fakat sadece rapid hotfile 4share gibi indirme sitelerinde var olan 40 sn 39sn 38sn gibi olan indirme linklerini indirmiyor tek kusru bu yani yine de 10 numara tavsiyemdir 1 n70 kullanıcısı olarak hem de şiddetle

Trackmania

Trackmania

Üye
yaw şu konuları neden hortlatırsınız bea 2009un konusu :D 2 sene geçti geçicek :D

memoli_scu

Üye
hiçbir şekilde izlenmezmi? bi çaresi olması lazım

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Kim demiş izlenmez diye yaa?!!
Ben de N70 kullanıyorum izliyorum!
Opera mini yükleyin, facebooka girin, en altta "dokunmatik site" yazan yere tıklayın, dokunmatik site açılınca orda izlemek istediğiniz videonun üzerine tıklayın başka bir sayfaya yönlendirir, orda tekrar videonun üzerine tıklarsanız indirmeye başlar. indirdiğiniz videoyu telefona "Core Player 1.30" yükleyerek izleyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: mustafaxxx

57dikmenli

Üye
Arkadaşım macromedia flash player 5.95 versionunu dene s60v2 ler içindir linkte vercem az sonra ama blmyorum video izleniyomu

bboyQ7

bboyQ7

Üye
opera mini 6 ile indirip core player ile sorunsuz izleyebilirsiniz.:oke:

Üst Alt