İşte Doğanın Vahşi Yüzü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>OnurBaba<<

>>OnurBaba<<

Üye
İşte Doğanın Vahşi Yüzü

Çok çekici buldunuz değilmi:naughty::ehe

• Beğen
Tepkiler: silop_kms

kaan0

kaan0

Üye
bu ne yaw hala yaşıyo bu :D:D:D

recby

Üye
ne oluyoruzz laa bunu naziler bile yapmadıı

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kötüydü ya yalnız kartalın onu yemesi lazımdı..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
keşke o resimleri çeken kurtaysaydı onu kartalda madem yemeyecek hiç dokunmasın o halde nasıl yaşar şimdi o çok üzüldüm görünce keşke bakmasaydım :(:(:agla

burak9400

burak9400

Üye
keşke o resimleri çeken kurtaysaydı onu kartalda madem yemeyecek hiç dokunmasın o halde nasıl yaşar şimdi o çok üzüldüm görünce keşke bakmasaydım :(:(:agla
peki şimdi bi de şöyle düşün Allah o kuşu diğerine nimet olarak göndermiş ,Allah'ın gönderdiğini engellemek kula mı düşer??ama öteki kuşun yaptıgı da terbiyesizlik madem yaraladın zıkkımlan di mi?Kendi nimetine eziyet ediyo ve yemiyo.Ama sonuçta o nimeti Allah nasip etmiş onu engellemek kula düşmez...haksız mıyım??;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
peki şimdi bi de şöyle düşün Allah o kuşu diğerine nimet olarak göndermiş ,Allah'ın gönderdiğini engellemek kula mı düşer??ama öteki kuşun yaptıgı da terbiyesizlik madem yaraladın zıkkımlan di mi?Kendi nimetine eziyet ediyo ve yemiyo.Ama sonuçta o nimeti Allah nasip etmiş onu engellemek kula düşmez...haksız mıyım??;)

illaki doğanın kanunu ona bişey dediğimiz yok ama zavallı kuşa bakar mısın ölse daha iyi olur du o halde nasıl yaşanır biz eliminde küçücük bi yeri kessek yada derisi soyulsa ahlarız vallarız ya o kuşcuk ne yapsın

Doğan

Üye
off bee süper ama bi okadarda kötü :S

silop_kms

silop_kms

Üye
şekil yapmış yaw :)

cp3kb24

cp3kb24

Üye
vay be içimizi yaktın

Lion's Claw

Off ya o kuşu gördüm kötü oldum şimdi.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt