sizce en iyi RAP MUSİK SARKICISI KİMDİR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aö 21

aö 21

Üye
    Konu Sahibi
sizce en iyi RAP MUSİK SARKICISI KİMDİR
:bye2:

• Beğen
Tepkiler: adalar

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Hey adamım yanlış yerdesın konuyu baska bir yere acman lazım açda orda yazalım herkez yazsın oke yow yow :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Sen güsellikten anlamıyorsun kardesım o zman konuna veda edeceksin byssssss seni insan gibi uyarıyoruz bide utanmadan dalga gecıo benımle ben seni bi çalıstırırım bi daha anca formatla kendine gelırsın akıllı olun adam olun:oke::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Arkadaşlar yanlış yere konu açanını gördüm de, bu kadar abartanını görmemiştim :gul:

Konuyla alakasız mesajlar silinmiştir. Saygı sınırlarını aşmayınız!
Konu doğru yerde.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Teşekkürler hocam ilginiz için ve şimdi gelelim sorunun cevabına her zaman en büyük rapçi SAGOPA

aö 21

aö 21

Üye
    Konu Sahibi
electronic kardeş komedyen misin sen bilgisayara format atmayı bildiğinden şüphem var burda siteden tadı çıkmıyoo istersen msn mi veriim takılak orda sorun olmaz "KORKMA" :box

burak9400

burak9400

Üye
sagopa kajmerdir arkadaşım varsa aksini iddia eden eklesin msn adresimi onu da ikna ederim ;)

aö 21

aö 21

Üye
    Konu Sahibi
sagopa kajmer mi yada sabuha katmer mi orasını bilemem ama onun tek bildiği şey ilahi rap yapmak adam daha "diss, beat , feat , flow , " kelimelerini bilmiyoo öyle rapçi olmaz olsun yaww :nono:

azim_alim38

azim_alim38

Üye
yaw fazla söze gerek yok en iyi rep çi sagopa kajmer dir:oke:

aö 21

aö 21

Üye
    Konu Sahibi
hayatta yanlışi yapanlar çokt:)-ur

damigo56

Üye
ben:D

aö 21

aö 21

Üye
    Konu Sahibi
güzell..

Doğan

Üye
sagopa kajmer mi yada sabuha katmer mi orasını bilemem ama onun tek bildiği şey ilahi rap yapmak adam daha "diss, beat , feat , flow , " kelimelerini bilmiyoo öyle rapçi olmaz olsun yaww :nono:

sen bi NORM dinle ;) gercek rapci gör

tayfundemir6767

tayfundemir6767

Üye
sagopa kajmer ve kolera

aö 21

aö 21

Üye
    Konu Sahibi
dgn desind==erman ender fena deil ama == no sago no pesimist rap no amerika düşmanıı sago...

gucciand

Üye
Yabancı olarak sean paul ve fifty cent türkiyedende sago ve ceza

Scrpn452

Üye
Musik diye bir kelime var mı ya.İlk önce konuşmayı öğrenin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt