N 73 kaliteli video çekebilmek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wertyuasd

wertyuasd

Üye
    Konu Sahibi
N 73 kaliteli video çekebilmek?
Arkadaşlar çok aradım ama sanıyorum böyle bi program yok. telefonumla çok kaliteli resimler çekebiliyorum ama video kalitesi gerçektende tatmin edici değil. bunun nasıl düzeltilebileceğini bilen bi arkadaş varsa lütfen yardımlarınızı esirgemeyin.

• Beğen
Tepkiler: vedomekansız ve mahsun211

gizemli_kurt_87

gizemli_kurt_87

Üye
Eee kimse birşey Yazmamış..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Video ayarlarından en yüksek çözünürlük seçeneğini seçebilirsiniz..

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
zaten orjinalde öyle:)

ash54

ash54

Üye
çektiğin videoları core playerda gayet kaliteli ve canlı bir şekilde izleyebilirisin kaliteli video çekebilmek içinde ışığı ve görünümü iyi olan bir yerde çekim yapman gerekir.:oke:

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
Dışarıdaysak peki

SABANAKGUN

Üye
arkadas n73 ten daha ne beklersın on numnara telefon zatın bı vaırles bıde 5 mp kamera koyacaklardı yoktu karsıtı eger daha ıyı bısey ıstıyorsan gıt n 95 al n96 al n 73 bukadar cok bıleeeeeeeeeeeee

filozof514

Üye
slm bende arıyorum bçle bi program aslında video türünü mp4 değilde avi yapsa vey avi recorder gibi program olsa daha kaliteli olur..böyle bi program bulursanız lütfen paylaşalım ben aradım ama s60v3 için video recorder programı bulamadım ....

alpay531

Üye
3.2 megapixel bir kameradan kadaha kalite nasıl bir görüntü almayı düşünüorsun arkadasım kaha kaliteli bir video cekmek dediğin imkansız senin bu isteğin bunun olması içim makera yongası we kamera merceklerini değistirmelisin ee bula omicana göree 3.2 megapixel kamera ile ile çekimlerini yapmalısınn....

Figo_78

Üye
alpay arkadaşıma katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt