sağ üst köşede çıkan bu simgenin anlamını bilen varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

simge cıktıgından bu yana konturlarım gidiyorda :(

--------------- Ekleme ---------------

cevap yokmu

willrock

willrock

Üye
Telefonu fabrika ayarlarına geri döndür yanı format at eskisi gibi olucaktır.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Merhaba,telefonunuzu yönlendirmeye açmışsınız bu yüzden kontorleriniz gitmektedir...Yönlendirmeyi kapatmak için #21#'yi tuşlarsanız sorun ortadan kalkacaktır

Doğan

Üye
yardımcı olucam ama foto çok küçük biraz daha büyüğü yokmu ya :(

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ash54

ash54

Üye
bence internetten veri akrarımı yapıyor.soft format at düzelir.:oke:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dostum ordaki işaret yönlendirme simgesi gibi durmuyor...Telefonunda çalışan herhangi bir program olabilir...O program arka planda çalışıyor o yüzden kontörlerin gidiyordur...Telefonundaki programları gözden geçirmeni tavsiye ederim...Ama kısayoldan kurtulmak istiyorsan önemli bilgilerinin yedeğini aldıktan sonra hafıza kartını biçimlendir ve teline hard format at...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
soft format attım şimdilik düzeldi bakalım hangi proyu acınca baslıyor konturol edip sizleride bilgilendireyimki sizlerde aynı hataya düşmeyin

kur

kur

Üye
1-arka planda calisan programlar(seskaydi gibi) ekranda isaretle gozukur.bu iyi programdir calistigini ekranda gosterir.
2-kontor gittigini gordugunuzde ise (ekranda boyle isaret varsa veya yoksa)yapmaniz gereken telefonunuza yuklediginiz tum rogramlari teker teker acip EXIT yapmaniz yani kapandiklarindan emin olmanizdir.
3-Kontor aktaran hirsiz program varsa, tek yapmaniz.SOFT FORMAT *#7370# atmaktir.

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
valla bütün programları konturol ettim sakıncalı bişi cıkmadı anlamadım gitti

Üst Alt