5700 sorun:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

passiv€ aggressiv€

Üye
5700 sorun:(
arkadaşLar beniM size bi soruM oLacak:P:
bende 5700 XM. var beniM teLefonuMun caMında
çizikLer var:( şiMdi size sorcağıM soru şu
Acaba 5700 kapağını değiştirMe sansıM varMı:allalla:
:hmmm şimdiden teşekkürLer:islik

by ' $lipKnoT '

• Beğen
Tepkiler: u_m_u_t_12, jousééF ve C01aY

passiv€ aggressiv€

Üye
ya arkada$lar 28 kişi girmiş bi fikri olan yokmu:@ bare :angry:bilmiyorum falan diyin :bann:

passiv€ aggressiv€

Üye
ilgilenen kişiler lütfen konuyu kapatalım...
cevap yok pek ümidimde yok ..................................

kaan0

kaan0

Üye
ben atıyorum cevap kardeş elbetteki kasayı değiştirebilirsin herhangi bir nokia shopa gidip bilgi alabilirsin... Benim kızaklı n81 in bile kapağı değişiyor ama bu iş biraz yağlı yani n81 kapak 100tl orjinal :oke: seninkini bilemem...

passiv€ aggressiv€

Üye
ben atıyorum cevap kardeş elbetteki kasayı değiştirebilirsin herhangi bir nokia shopa gidip bilgi alabilirsin... Benim kızaklı n81 in bile kapağı değişiyor ama bu iş biraz yağlı yani n81 kapak 100tl orjinal :oke: seninkini bilemem...

çok çok çok teşekkürrler kardeş bi an kimse bi şey yazmıcak sandım çok saol:oke:

C01aY

C01aY

Üye
İşte kapak:)

Bu kapaklardan umarım vardır.5700 üretimi durdurulduğu için bulman zor olacaktır.
5700 la ilgili hertürlü sorununuz için bana pm atabilirsiniz:)

etki-tepki

Üye
kadıköy de var bilader çakma kapak 25 ytl..ama o kadar fena değil orjinal gibi duruyor,, 2-3 hafta önce değiştirdim..

passiv€ aggressiv€

Üye
İşte kapak:)

Bu kapaklardan umarım vardır.5700 üretimi durdurulduğu için bulman zor olacaktır.
5700 la ilgili hertürlü sorununuz için bana pm atabilirsiniz:)

:oke:Teşekkürler çok saoL:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

kadıköy de var bilader çakma kapak 25 ytl..ama o kadar fena değil orjinal gibi duruyor,, 2-3 hafta önce değiştirdim..

:oke:kadıköyde olduğunu bilmiyodum çok teşekkürler umarım fiyatı dahada uygundur.:)

ortioktay

ortioktay

Üye
ben kendim değiştirdim 10 tl ye aldım gayette güzel oldu hiç bi farkı yok

u_m_u_t_12

u_m_u_t_12

Üye
dostum kadiköyde boğanın caprazında benim arkadaş değiştirmişti galiba 10 tl ye o tarafa bak istersen

jousééF

jousééF

Üye
evet kasalı tellerin kabıda değişe bilir yane almanyada ole

passiv€ aggressiv€

Üye
tmm saol'un :spr

brk.10

Üye
ya 5700 kullanıcısıyım bende alt kısmını döndürüyorum kamera olacagı yerine müzik oluyo tuş takımı öne geLdiginde is kamera oluyo yardım ltfn...! deLircem

haltie

haltie

Üye
kardeşim tanıdık bi telofoncudan cakma al 20 25 liraya kıy pişman olmazsın onunda kaliteleri var merak etme iyisini bulmaya calış

passiv€ aggressiv€

Üye
hala bakıyorum abi üretimi durduğu için bulmam git gide zorlaşıyo :(

s-hd

Üye
benim telefonumun camı kırılmıştı.sadece siyah bölüm,cam,joystick ve etrafındaki tuşları değiştirdiler ve 70 lira aldılar.orjinal çok para istiyor ama daha garanti.orjinale para vermem diyorsan online alışveriş sitelerinde satılıyor.ben izmir de hiç bir yerde bulamadım.anca internette buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...