Zombi 3D Büyük Şehir

Sponsorlu Bağlantılar

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Zombi 3D Büyük Şehir
Arkadaşlar oyun Caner abimizden alıntıdır ellerine sağlık bende sizinle paylaşanım !!

Hikayesi: Kendinizi yaratıkların ele geçirdiği bir dünyada hissedin. Evet insan ırkının yok olmak üzere olduğu bu dünya da tek son kalmış kişi sizsiniz hayaletler tüm insanların ruhlarını emmişlerdir sizin yaşamış olduğunuz şehirde zombiler ve iğrenç yaratıkların koruduğu dev kraliçeyi bulup öldürmelisiniz tek çareniz budur. Başarısız olursanız insan ırkı sizinle beraber yok olucaktır...

Multipalayer Özelliği iki 6600 da test edilmiştir, onaylanmıştır.

-------------------------------------------------------------------
Oyun adı : Zombi Avı 3D Büyük Şehir
Tür : Aksiyon, Savaş, Macera. Korku, Gerilim ne ararsan var
Test edilenler : Nokia 6600 6630 N70 6680 N70 vb. Os7 ve Tüm Os8 modellerinde çalışır, (s60v3 versiyonu hazırda test edilecek)
Çözünürlük : 176x208 - 176x220
Türkçe çeviri : CNR MOBILE / By _C.a.N.e.R_
Grafik Tasarımı : _C.a.N.e.R_
Dosya Boyutu : sis 10.1MB / yüklenince 22.1Mb
-------------------------------------------------------------------
Artıları:
Oyundaki haritalar, silahlar, zombiler, yaratıklara kadar sıfırdan tarafımdan tasarlanmıştır, bir benzeri dahi dünyada yoktur.
2 farklı büyük şehir haritası tasarlanmıştır
Oyun içi grafiklerine kadar Türkçe yapılmıştır, inadına no english :)
Silah modellerinin hepsi 'tamamen bana aittir' made in cnr mobile.
Oyun sesleri yenilenmiştir, Ghost Busters (Hayalet Avcıları) müzikleri eklenmiştir.
Oyuna gece efekti olarak karartı verilmiştir.

6600 ve 6630 da oynayabilmeniz için:

1: Cdoom Launcher emülatörü eyer yüklüyse kesinlikle kaldırmalısınız aksi halde oynayamazsınız onu kaldırıp sis dosyasını kurmanız yeterli olucaktır beraberinde yeni fixlenmiş emülatörde kurulacaktır, diğer .wad oyunlarınızı da bunla oynayabilirsiniz

2: FreeMem programı yüklü olmalıdır çünkü raminiz 8.5MB den azsa oynayamazsınız genelde az oluyor programın yeni sürümünü alttan indirebilirsiniz.

Yapmanız gereken gifi takip etmek

Bu işlemi yaptığınızda telefonuzun bluetooth dosya yöneticisi java destekçisi gibi işlemler
geçici olarak devre dışı bırakılır eski haline getirmeniz için restart atmanız yeticektir.

Bukadarı bendendi gerisini siz keşfedeceksiniz..

Lütfen Emeğe saygılı olunuz ortada 3 haftalık çalışma var he deyince çıkmıyor bu oyunlar devamının gelmesi için başka sitelerde paylaşırken buna özen gösteriniz.

-------------------------------------------------------------------​

Oyun linki güncellendi direk dosya rar içinde değil kod yok (Güncelleme : 26.12.2012)

zip - şifresi: CNR MOBILE

• Beğen
Tepkiler: 38BordoBereli38, tgy.17, muho71 ve 113 diğerleri

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Caner bu oyunu sil baştan kodlayarak sen mi yazdın....
Yoksa bir oyununumu editledin....Yani buna benzer bir oyun hatırlamıyorum...
Aslında cevap 2.si ama:) yinede merak ettim...

Bu arada emeğine sağlık...:)

CNR MOBILE

CNR MOBILE

Üye
Salih Baba™;1343841' Alıntı:
Caner bu oyunu sil baştan kodlayarak sen mi yazdın....
Yoksa bir oyununumu editledin....Yani buna benzer bir oyun hatırlamıyorum...
Aslında cevap 2.si ama:) yinede merak ettim...

Bu arada emeğine sağlık...:)

Böyle bir oyun zaten yok kardeş haratilar dahil kendim tasarladım inanmayan benzerini bulup göstersin :sn:

CNR MOBILE

CNR MOBILE

Üye
Cnr Sana bisey sormak istiorm senn editledign yüksek kaliteli oyunlar ve bazı programları telefonuma yüklerken dosya okunamıyor hatası alıyorum bu oyunu yüklerkende oldu ne yapmam gerekio yardım edeblirmsnz??

Kardeş oyunu indirirken en ufak bir internet kesilmesinde veya düşmesinde dosya bozulabilir malum oyunlar zaten yüksek boyutlu oluyor tavsiyem tekrar indirmendir dosyalar sağlam yani :bilmem:

ookey

Üye
Emeğine Sağlık Büyük Başarı bir soru sormak istiyorum benim telefon 6600 ama ben oyunda hile kullanamıyorum c tuşuna 4 defa basıyorum main hatası oyunda hata alıyorum ama yine oyuna devam ediyorumda işte hile kullanamıyorum benim ram lemi alakalı bi durumki kovboy olsun survival olsun hiç birinde kullanamadım

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
caner çok saol çok süper olmuş bu oyun 6600 açmasıda çok iyi olmuş tel elimden düşmüo gece gündüz bu oyunu oynuyorum çok saol yeni oyunları bekliyorum merakla

CNR MOBILE

CNR MOBILE

Üye
Emeğine Sağlık Büyük Başarı bir soru sormak istiyorum benim telefon 6600 ama ben oyunda hile kullanamıyorum c tuşuna 4 defa basıyorum main hatası oyunda hata alıyorum ama yine oyuna devam ediyorumda işte hile kullanamıyorum benim ram lemi alakalı bi durumki kovboy olsun survival olsun hiç birinde kullanamadım

Kesinlikle reminden kaynaklanıyor kardeş kendimden biliyorum freemem kullanmanı tavsiye ederim eyer yoksa yukarıdan indirebilirsin :sopa:

--------------- Ekleme ---------------

Tamm deniym bi bu ngage oyunlardan gelen libslerden olabilir mi?

olabilir kardeş programs ve libs klasörlerine fazla yüklenmemeni öneririm

sedat_17

sedat_17

Üye
caner aga bilıo isini ya saolsun emegine saglık

Lion's Claw

Güzele benziyor teşekkürler.

emre_kalay

emre_kalay

Üye
cok sagol devamını bekleriz ayrıca rem prosunu verdiyin içinde cok iyi olmuş allah razı olsun senin gibi insanları nokıa fabrikalarında s60lar için proram üretici olarak alsalar varya seni sonuna kadar desteklerim

wolfrak

wolfrak

Üye
saolasın

ookey

Üye
Kesinlikle reminden kaynaklanıyor kardeş kendimden biliyorum freemem kullanmanı tavsiye ederim eyer yoksa yukarıdan indirebilirsin

Onu kullandım ama Bişey Değişmedi 1gb hafıza kartım var. 10mb ram yapma programınıda kullanıyorum ama onunda bir faydasını göremedim açıkçası yinede ilgilendiğin için teşekkürler
Heralde Ona yapcak Bişey Bulamayacağım.Bide bir isteğim var sizden bu micro counter oyunu varya onu 6600a göre düzenleme yapabilirmisiniz.Böyle bir şey olurmu şimdiden Teşekkürler

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
Emeğine

Emeğine sağlık paylaşım için teşekkürler şimdi indirip deneyeceğim:)

halil94_7

halil94_7

Üye
Emeğine sağlık çok teşekkürler

yarali_kalp

Üye
kardeş emeğine sağlık fakat kurtlar vadisi oyununda ses yok :)

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Caner Baba 1 numarasın bee üstüne adam yok :)...

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Cok teşekkürler kardeş güzel paylaşım eline saglık

hakantopbasi

hakantopbasi

Üye
Caner baba bizi diskoya Götürrr...:naughty::naughty::alkis:alkis:alkis

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Çok Teşekkürler Caner..