Dikkat!! Bursa...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dikkat!! Bursa...
Beşiktaş’ta Bursa alarmı verildi. Kritik haftalara girilirken puan kaybına tahammülleri olmadığını her fırsatta dile getiren siyah beyazlıların teknik direktörü Mustafa Denizli, zorlu bir rakiple karşılaşacaklarını belirtti.
Dün Ümraniye’de oyuncularla toplantı yaparak yeşil beyazlı takım hakkında düşüncelerini aktaranDenizli, "Belki de son yıllardaki en önemli maçlarımızdan birine çıkacağız. Kaderimizi belirleyecek bir 90 dakika bizi bekliyor. Süper Lig’de takımlar birbirlerini çok iyi tanıyorlar. Kritik haftalara girildi. Her türlü kayıp, başımıza iş açabilir. Bursaspor bizekarşı daha avantajlı. Çünkü hocasıErtuğrul Sağlam, eski futbolcularını ve oyun yapılarını yakından tanıyor" dedi.
UEFA’yı istiyorlar
Sezon sonuna kadar oynayacakları 7 maçı da kazanmak zorunda olduklarını dile getirenDenizli, şöyle devam etti:
"Bursaspor, son haftalarda büyük bir çıkışta. UEFA Kupası vizesi için mücadele ediyorlar ve iddialılar. Bizim gibi ikinci yarıdaistikrarı yakaladılar. Genç ve teknik kapasitesi yüksek oyunculara sahipler. Rakibimize karşı her yerde üstün olmalıyız, savaşmalıyız. Kontrataklarda etkililer ve ayağa çabuk oynuyorlar. Buna dikkat etmeliyiz."

Lion's Claw

Hiç bir zaman Galatasaray'a rakip bir takımın kazanmasını istemem ama biz şampiyon olamayacaksak bunu hakeden birileri olsun. Mesela Beşiktaş!

mihman

mihman

Üye
bursa beşiktaşı yenemez bu maçı farklı kazanır beşiktaş

erfc20

erfc20

Üye
bursa bi süpriz yapsa ii olur aslında

citoyen

citoyen

Üye
bursa bi süpriz yapsa ii olur aslında

besiktasin evlatlari supriz yapmak icin sahaya cikmaz fenerin evlatlari gibi maci satmazlar kaninin son damlasina dek savastirir ve savasirlar kulubeye kitlenip beklemez bazi hocalar gibi dostum hem bursadan medet umacak kadar egilmeyin iki hafta sonra kendi isinizi kendiniz yapmaya calisin sivas her ihtimale karsi kendini garantiye almak icin sizi kupadan elerse cok gulerim fenerle galatasaraya sezon basinda uc kupa diyenler cay kupasina muhtac duruma gelmek uzereler

arslansem

arslansem

Üye
Beşiktaşın puan kaybedeceği görüşündeyim.Ayrıca 02(ç) 3,10 denenir dipnot :)

citoyen

citoyen

Üye
fenerli ve galatalilara simdi acimaya basladim bursadan dahi medet umar oldular besiktas yenilse dahi onunuzde gecmeniz gereken bir trabzon var 7 hafta kalmis iken lig bitimine artik ligin tadi kalmamasa gerek sizin icin fener bu hafta evladiyla cimbom bu hafta evladiyla besiktas bu hafta evladiyla federasyon bu uc maci incelemeye alsin kim kime yatacak besiktasin evlatlari ekmek yedigi yere ihanet etmez bazilari gibi

lovestar

lovestar

Üye
çıkın topunuzu oynayın kalan maclarınızı kazanın.sonra böyle ucuzlaşırsınız diğer takımların bizden puan almasını beklersiniz...

citoyen

citoyen

Üye
çıkın topunuzu oynayın kalan maclarınızı kazanın.sonra böyle ucuzlaşırsınız diğer takımların bizden puan almasını beklersiniz...

helal sana senle hem fikirim dostum konus kim tutar seni kardesim adamlarin gol pozisyonlari yok ligden dusulmuslermis de kem kum muste dun rakip olduklari takimlar bugun kardes takimlari oldu hele gs ile fb lilerin sivas askiyla yandiklarini gormek nekadar gercekci gs li fb li olduklarini ortaya koydu bu hafta hal boyle olunca bende sivasin feneri kupada 25 inci yila itivermesini diliyorum

mihman

mihman

Üye
fenerlilerle galatasaraylıları anlaamıyorum kendileri futbol yerine box yapıyorlar sonrada bursadan medet umuyorlar:sopa:

citoyen

citoyen

Üye
fenerlilerle galatasaraylıları anlaamıyorum kendileri futbol yerine box yapıyorlar sonrada bursadan medet umuyorlar:sopa:

dostum bu gune kadar federasyonla hakemlerden aliyorlardi guclerini aciz duruma dustuklerinde eski rakipleri simdi iyi dostlari oldu kendilerine gore bu gun besiktas yenmesi icin yarin rakipleri oldugu gun agiza alinmayacak laflar sarf etmeleri cabasi denize dusen yilana sarilir

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
bjk almaz inşallah sivas olsun lider gl olarak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt