Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 real football 2009 açmıyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kun agüero
Üye
Konu Sahibi
6300 real football 2009 açmıyor
arkdaslar nokia 6300 cep telefonuma real football 2009 oyununu yükledim açmaya çalıştığımda gameloft yzaısı geliyor loadingde kalıyor neden açmıyo olabilir
arkdaslar nokia 6300 cep telefonuma real football 2009 oyununu yükledim açmaya çalıştığımda gameloft yzaısı geliyor loadingde kalıyor neden açmıyo olabilir
arkadaşım bende çok rahat açıyor belkide hafıza kartında yada oyunda bir problem olabilir ama oyunu yüklemeye çalışçünkü harika bir oyun
veyseltuna
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirebilirsin arkadaşım. %100 çalışıyor ve "kendi upload"mdır. Bi teşekür fazla değil.....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ahmet0649
Üye
yok bendede aynısı oluyor ve asçılmıyor bi düşük yükle mesala sen 320*240 yükledisen açılmamştr ama bnce en güzel oyun pes09
silop_kms
Üye
ekran boyutları uymuyor olabilir arkadasım
onur311
Üye
sadece konu başlıklarında euro football şeklinde arat çıkan 1 veya 2 sayfada Real Football 2009 da çıktı murat2323 farkıyla bolumune gir ben burdan indirdim benim telda 6300 oyunu indirdim çalışıyor ok
-LiveYourLife-
Üye
java olduğu için açması lasım :S
ardatura
Üye
bendede çalışmıo şimdi bidaaa indiriom işalla çalşır
mtherock
Üye
çok yerden indirdim ama yok!!!açmiiii
m2sah
Üye
aynı sorun bende de real footbal managerde oluyo 2010 da herkes çatır çatır oynuyo ben bakıyorum
furkan_yildiz46
Üye
ya pes10 nasıl oynanıyor rakıp gelmıoo
serdar19106
Üye
türkiyecep diye bir site var oradan indirebilirsin bende çalışıyor