N73 ME İÇİN EN Yüksek Müzik Programı Acill!!

Sponsorlu Bağlantılar

klxc

klxc

Üye
    Konu Sahibi
N73 ME İÇİN EN Yüksek Müzik Programı Acill!!
n73me için daha yüksek ses çıkartan program lazım arkadaşlar yorumlrınız bekliyorm

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D, iizz, okan09 ve 3 diğerleri

ciko6189

ciko6189

Üye
power mp3 indir EQ yu da ac tamamdır

tatar_2631

tatar_2631

Üye
N73 ME zaten müzik sistemi gibi gerek yok aslında daha çok ses için programa :-)

atakan kır

atakan kır

Üye
Telefondaki bütün mp3 programlarını sil ve n73 me'ın kendi mp3 playerına gir farkı göreceksin

kaan0

kaan0

Üye
LCG ' yi dene ekolayzerdan flat yap süper ses veriyo ama hiç biri kendi playerinin yerini tutmaz (N81 de)

wolqahn_xD

Üye
bnce kendi mp3 programı daha iyi diğerleri hoparlöre garanti zarar verir

oguzhan_446

oguzhan_446

Üye
benim tel n73 ME bende senin gibi pro aradım ve yükledim ama kendi mp3 playeri daha iyi ses veriyor:oke:

baba 009

Üye
bencede kendı mp3 player daha ıyı

klxc

klxc

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum teşekkrlerrrr

fatih7256

Üye
arkadaşlar ben batmandan fatih bu iki telefon arasında kaldım fiyatlarıda yakın 530 deniyor me de 3 hoperlör olduğunu söylediler çok mu abarttılar anlamadım kullanan varsa yardım etsin lütfen batmandan sevgiler fatih:sn: yardım için fatiherdoğ[email protected] ayrıca facebookumda var fatih erdoğan

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben batmandan fatih bu iki telefon arasında kaldım fiyatlarıda yakın 530 deniyor me de 3 hoperlör olduğunu söylediler çok mu abarttılar anlamadım kullanan varsa yardım etsin lütfen batmandan sevgiler fatih:sn: yardım için fatiherdoğ[email protected] ayrıca facebookumda var fatih erdoğan

Hayır kardeş biraz apartılmış 3 hoperlör yok 2 hoperlör var.

omer__44

Üye
ekolayzır ayarlarında yeni ön ayar aç hepsini yukarıya kaldır sonra çık ve çalmaya başla bozuk çıkıyorsa ses ayarından stereo genişletme kapalı tut ses yoğunluğunu açık tut yapabileceğin en iyi yüksek ses bu. Ses hangi programı yüklersen yükle değişmez bu. sesi daha da yüksek bi tlf arıyorsan ya nokia 6233 yada çin tlfları dene derim

gfb_55

Üye
bncde kendi mp3 player i daha ii hem daha qüwenilir.cnk basi programlar tel i cok yoruo.bataryayi mahwedio.her buldqnuzu yuklemeyn:nono:

--------------- Ekleme ---------------

ama bndede n73 war..noramal yani n73 music edition deil.ben baktm özellikerline hic bir fark yok..sadece kulaklılari fln farkli sanirim.

ismail kaan

Üye
arkadaslar ben ismail konya .. n73 düz versionum var elimde ..
müziğe bayılıyorum sabah aksam müzikle beraberim ama telefonMDA müzik çaları görmekten sıkıldım müzik çalar temaları istiyorum yardımlarınız için simdiden tesekkürler ..

aytekin45

Üye
teşekürler eline sağlık

3215

Üye
telefonunu 4.0839....... a yukselt mp3 calar değişiyor sees geliştrmeleri geliyor öbür programlar fasa fiso

soner240

Üye
tşkr.

Üst Alt