Nokıa 6120 v 6.01 sertifika sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 6120 v 6.01 sertifika sorunu
nokıa 6120 v 6.01 sertifika sorunu

arkadaşlar denedim ve sonuç hüsran.başkabi sertifika ile ya da sertifikasız bu iş olmuyo.yani sertifika şart oldu.yoksa bu telefon adam olmyacak.bn sertifikamı zamanında aldığım için çok şanslıyım.siz de artık sertifikasız bi şeyler yapmaya çalışmsanız iyi olur .çünkü olmuyo.ama bn bulurum diyen olur da bulursa bi zahmet haber versin yardımcı olalım hep birlikte uğraşırız yoksa :(:(:(

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
:........

--------------- Ekleme ---------------

.....

Ali279

Ali279

Üye
sertifika derken ben yazılımı atmadan önce yani 6.01 den önce attım şu an hala çalışıyor hack yani modo(leftup)

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
    Konu Sahibi
sertifika derken ben yazılımı atmadan önce yani 6.01 den önce attım şu an hala çalışıyor hack yani modo(leftup)
arkadaşlarım sertifika sorunu halloldu bu yüzden yeni konu açtın artık gerek kalmadı

m.yasirsaglam

Üye
bnm yazılım sürümü 6.51 bir sürü şey denedim adam gibi sertifikaya çözüm bulamadım yardım edinnn!!!!!

gokhan1992

Üye
bende 7,2 yazılımı var 2009 model tlfn daha 3 ay evel piyasaya çıkmıs iştanbuldan garantiden yine sıfır telefon verdiler bundada sertifika hatası var yardımmm...

tarik61

Üye
arkadasım sertifika sorunu hallaldu demişsin nasıl basardın bunu bende duvar kagıdını tam ekran yapmak istiyorum ama hangi programı yuklesem sertifika hatası veriyor nasıl hallettin sen?

yasargungoren

Üye
Benim telefonumda 6120c 7.2 yazlım yüklü bütün yöntemleri denedim olmadı opda'dan sertifika alıyım dedim ama sertifika bölümü açılmıyor. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Şimdiden Teşekürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt