Japonlar sperm yiyor =)

Sponsorlu Bağlantılar

mihman

mihman

Üye
    Konu Sahibi
Japonlar sperm yiyor =)

Dünya en acayip yiyeceklerin Asya'da yenildiği bilinirken, başta Japonya olmak üzere bütün Asya ülkelerinin en pahalı yiyeceği Codfish denilen balığın spermleri çıktı

• Beğen
Tepkiler: Zama_Zingoo

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bunları yiyen insan olamaz abi. :)

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bu kadar iğrenç olunamaz.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Havyar yersiniz ama değil mi?
O kırmızı şey ne sizce?
:ehe

Tavuğun yumurtasını yiyiyorsunuz da balığın yumurtasından neden tiksindiniz :gul:
Bu arada beyin favori yiyeceklerimdendir, salatasına ve çorbasına bayılırım!!!
Ama göz yiyemiyorum şimdilik...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
arkadşlar bu resimdekilerin hepsini turklerde yiyorr :):):):) cou kişde yemiştir o siperm dediğiniz şey havyardır (balık yumurtasu ) :):):) ya hiç gulecegim yoktu tabaktakilerde sushi karides koyun beyni ahtapot ve koyun gözüdür
bizim kelepaça corbasında olan şeyler yaniii :):):):) yav alemsizniz arkaşlar paylaşım için tşk

Solamente

Üye
Abi iğrenç yaa ne dersen de :D onlarada kokoreçi göstersen aynı tepkiyi verirler gerçi :D sakatat ıyy :D

byomer66

byomer66

Üye
:D ben bunları ölsem yiyemem :D göz, beyin ıyyy :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
bi nevi havyar işte... niye iğrenç olsun ki.. Örneğin ben kokoreçe bayılırım.. Bir ikincisi koç yumurtası var, millet haftasonları ızgaralık almak için birbirine giriyor:)) Bu da koç spermi, ama yiyolar işte...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Japonlar ne bulursa yiyorlar ama hala cok zayıflar...:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sanki yiyecek başka bişey bişey yok !

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Havyar insan zekası için çok yararlı bir yiyecek türü... Japonlar neden bukadar zeki olabilir ki... İşte sırrı tabakta :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Havyar insan zekası için çok yararlı bir yiyecek türü... Japonlar neden bukadar zeki olabilir ki... İşte sırrı tabakta :ehe

bence o konuda haklısın ve ayrıca Japonlar(Temsili)birlik oluyorlar,bu sebepten dolayı da kazanıyorlar...Türkler ise birbirinin açığını yakalamak için sıraya giriyorlar (Bizim okul servisinde çok oluyo:ehe)

***zWrC***

***zWrC***

Üye
Çok kötü...

DeathDrain

DeathDrain

Üye
bi nevi havyar işte... niye iğrenç olsun ki.. Örneğin ben kokoreçe bayılırım.. Bir ikincisi koç yumurtası var, millet haftasonları ızgaralık almak için birbirine giriyor:)) Bu da koç spermi, ama yiyolar işte...
Aynen :) o kadar iğrenç değl havyar işte Türkler de yiyor.

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
allahtan balık spermi yani :D

burak9400

burak9400

Üye
ben ne havyar yedim ne yerim ne de bunları yerim iiğğğğğ

turkordu

turkordu

Üye
Ne bulsalar yiyolar ama biraz işe yarar bişeyler yeseler bide cubuklarla gıdım gıdım yiyolar ondan zayıflar buraya gelsinler ekmek yesinler biraz...