Hafıza kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alican5335

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı
Selam Arkadaşlar;
N73'e hafıza kartını takınca (Uygulamalar kapatılıyor) mesajından sonra önce'Hafıza kartını kaldırı seçmeden hafıza kartının kaldırılması güvenli değil hatası veriyor.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

kaan0

kaan0

Üye
mesajlar ayarlar diğer kull. hafıza ordan tel hafızasını seç dostum sorun düzelir... bi de h.kartını çıkartmadan tel kapatma tuşuna 1 kere bas orda haf. kartını çıkar var onu seç tamam de...

alican5335

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim orda zaten telefon hafızası seçili :S

hafıza kartını ılk taktıgımda goruyor ama 5,6 sn sonra (Uygulamalar kapatılıyor) önce'Hafıza kartını kaldırı seçmeden hafıza kartının kaldırılması güvenli değil hatası geliyor ...

tolga_elif

Üye
hafıza kartı şifremi unuttum nasıl açabilirim acele yardım bekliyorum

kaan0

kaan0

Üye
kardeşim orda zaten telefon hafızası seçili :S

hafıza kartını ılk taktıgımda goruyor ama 5,6 sn sonra (Uygulamalar kapatılıyor) önce'Hafıza kartını kaldırı seçmeden hafıza kartının kaldırılması güvenli değil hatası geliyor ...
o zaman hafıza kartındaki müzik resim vb. bilgisayara at sonra hem tel. e hem karta format çek (yani biçimlendir...) resim müzik vs. geri at düzelecektir eğer yine sorun olursa hafıza kartın zarar görmüş olabilir..

alican5335

Üye
    Konu Sahibi
o zaman hafıza kartındaki müzik resim vb. bilgisayara at sonra hem tel. e hem karta format çek (yani biçimlendir...) resim müzik vs. geri at düzelecektir eğer yine sorun olursa hafıza kartın zarar görmüş olabilir..

verılerı yedeklıyene kadar bu hatayı verıyor telefon ıcınde cok ugrastıgım dosyalarım vardı yaa yoksa dusunmem bukadar neyse allah razı olsun yınede.

kaan0

kaan0

Üye
o zaman kart okuyucuya tak dostum.. onda hata vermez... :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt