Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hafıza kartı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alican5335
Üye
Konu Sahibi
Hafıza kartı
Selam Arkadaşlar;
N73'e hafıza kartını takınca (Uygulamalar kapatılıyor) mesajından sonra önce'Hafıza kartını kaldırı seçmeden hafıza kartının kaldırılması güvenli değil hatası veriyor.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
kaan0
Üye
mesajlar ayarlar diğer kull. hafıza ordan tel hafızasını seç dostum sorun düzelir... bi de h.kartını çıkartmadan tel kapatma tuşuna 1 kere bas orda haf. kartını çıkar var onu seç tamam de...
alican5335
Üye
Konu Sahibi
kardeşim orda zaten telefon hafızası seçili :S
hafıza kartını ılk taktıgımda goruyor ama 5,6 sn sonra (Uygulamalar kapatılıyor) önce'Hafıza kartını kaldırı seçmeden hafıza kartının kaldırılması güvenli değil hatası geliyor ...
tolga_elif
Üye
hafıza kartı şifremi unuttum nasıl açabilirim acele yardım bekliyorum
o zaman hafıza kartındaki müzik resim vb. bilgisayara at sonra hem tel. e hem karta format çek (yani biçimlendir...) resim müzik vs. geri at düzelecektir eğer yine sorun olursa hafıza kartın zarar görmüş olabilir..
o zaman hafıza kartındaki müzik resim vb. bilgisayara at sonra hem tel. e hem karta format çek (yani biçimlendir...) resim müzik vs. geri at düzelecektir eğer yine sorun olursa hafıza kartın zarar görmüş olabilir..