1 Üye 1 Yorum... (Kendiniz Hakkında Yorum İstemeyiniz / Yapmayınız)

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1 Üye 1 Yorum... (Kendiniz Hakkında Yorum İstemeyiniz / Yapmayınız)
Simdi Bir Üye İsmi Verecegim.

Alttaki onun hakkında Yorum Yapıcak..

Sonra Kendi istedigi Üye İsmini Yazacak..

Ben başlıyorum..

Üyem: поэт

(Kendiniz hakkında yorum yapmayınız ve kendinizi yazmayınız lütfen)

Soneday

Soneday

Üye
Çok saygıdeğer bir insan,tek tane birisi :) maxicep'den kalan arkadaşlarım camiasında en kalıcılarındandır.Çok severim onu ve çok iyi,sevgi dolu birisidir,herkezinde benim gibi düşündüğüne eminim.

Üyem: soneday !

Solamente

Üye
Soneday ;

Ah benim sonerimmm tatlı kardeşim aynı zamanda bugün öğrendim hemşerimmiş :)
İyiliksever , müziksever , romantikliği sever herşeyden çok PARİS GÜZELİ GAMZE sini sever ama :)

Değerli , efendi , edepli , nadir kalmış gençlerimizden dilerim hep böyle kalırsın ablacım hayatın hırçın dalgalarında kişiliğinden ödün vermeden :op:

EN ÖNEMLİSİ ABLASININ BİRİCİĞİ YAKINDA ASKER :op:
hayırlısıyla gidip gelmen temennisiyle tatlım :)

Evett üyeme sıra gelince :)

Bıcırığım ( Eternitylife )

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Himm beLki MaxiCep in en yenilerindenim ama Tüm MaxiCeplileri Seviyorum Ancak Bilal kardeşim le tanisali az oldu ama kendisi dürüst sözünde duran sürekli takibim altında olan bir kardeşimdir..MaxiCepin değerli üyelerinden bitanesi kısa oldu kardeşim kusura kalma.. Benim üyemde ''DiaBLoS'' (:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Diablos:Fıtratında iyi birisi :oke:ama bazı durumlar karsında cabuk celallenip kırıcı sözler sarfedebiliyor.:oke:Ona kalsa maxicepdeki bütün Galatasaraylılar banlanmalı...:ehe:ehe

Benim Üyem:Negative

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Negative,gayet seviyeli,bir o kadarda halden anlayan,yerine göre davranmasını bilen,görevini tamamıyla yerine getiren bir abimiz ...kısa kestim ,çünkü pek tanımıyorum...

Benim üyem tanıdığınız bir arkadaş:Salihyet

Solamente

Üye
Salihim OĞLUŞUMMM benim maxicepte tanıdığım birebir tanışıp bağımlısı olduğum dünyalar iyisi bir istanbul beyefendisi :op:
Çok zeki çok tatlı her yaşa ayak uydurabilicek kapasiteye sahip karşısındakinin nabzına göre şerbet vermesini çok iyi bilen biridir .

Akışkan bir konuşması sürükleyici bir anlatım tarzıyla her muhabbetinde kendini dinletmeyi çok iyi kullanır . . .
Romantik aşık :) Sempatik kardeş :) Akıllı öğrenci :) duyarlı abi :)
Bir çok yeteneği var saymakla bitmez benim oğlum yavrum benim cantanem :op:

Salih için söyleyeceğim tek şey : DİKKAT BAĞIMLILIK YAPABİLİR ;)

üyem :)

Biricik adminlerimizden : Nazy . . .

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
NAZİ yani ali abimiz iyi bi moderatör imsası yakıyo ztn istanbullu olan :D
aramızda pek bi muhabbet geçmesede İstanbul beyefendilerinden
ve çok seviyeli bir insan herkesin onu sevdiğine eminim

benim üyem: DeadSileNCe

Solamente

Üye
Doğuşş :)

Çok zeki olduğunu süper bir bilgisayar teknik desteği olduğunu söyleyebilirim :D ben başının belasıyımdır o konudada :)
Sırdaşım arkadaşım ana baba ayrı kardeşim :) öz kardeşim olsa onun kadar severdim herhalde :op:
Romantik değildir herkesi umursamaz ama sevincede o insan için fedakarlık yapmaktan çekinmez :)
Sözünün arkasında duran sevdikleri için kendinden bi çok şeyi kaybetmeyi göze alan biriddir kardeşimmmm
Sorumlulukların bilincinde olan bir kişilik olmakla beraber dünyalar tatlısıdır :)

üyem :) MUSTAFA FURKAN

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
поэт;1307718' Alıntı:
Doğuşş :)

Çok zeki olduğunu süper bir bilgisayar teknik desteği olduğunu söyleyebilirim :D ben başının belasıyımdır o konudada :)
Sırdaşım arkadaşım ana baba ayrı kardeşim :) öz kardeşim olsa onun kadar severdim herhalde :op:
Romantik değildir herkesi umursamaz ama sevincede o insan için fedakarlık yapmaktan çekinmez :)
Sözünün arkasında duran sevdikleri için kendinden bi çok şeyi kaybetmeyi göze alan biriddir kardeşimmmm
Sorumlulukların bilincinde olan bir kişilik olmakla beraber dünyalar tatlısıdır :)

üyem :) MUSTAFA FURKAN

Mustafa Furkan;

Son günlerde aktifliği ile ön plana çıkan bir üyemizdir, hiç bir taşkınlıkta bulunmamıştır. Msinal nickine Sinan diyenlerden biri olduğum için azda olsa benden nefret eder. Ama çok iyi çalışan bir üyedir ve hatta forumda ileride aramızda görev alabilecek üyelerden biridir. Biraz daha iyi konu yazmasını bekliyoruz:) Hadi Mustafa:) Benim gibi hırs yap ve bu yönetimde yerini al.

Üyem Fairy

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Fairy Üye Hakkında Bilgim Yok Üzgünüm...

***BlackrosE*** Tanıyan Var Mı Ki Şimdi...

Solamente

Üye
anammmm bebeğimmm bitanem cantanem nurtanem herşeyim benim kusura bakmayın konuyu ben şişirdim kimseye fırsat bırakmıyorum ama :)

Benim için çok çok özel bir insan değerli kaliteli naciz bulunacak bir arkadaş kıymet bilir kıymeti bilinir
Sever ve çok sevilir tarifi yoktur arkadaşımın özel bir insan

üniversite öğrencisidir Sosyolog olma yolunda emin adımlarla ilerliyor Allah talihini bahtını açık etsin arkadaşımmmmm

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Kimin ***BlackrosE***un mu :D

--------------- Ekleme ---------------

поэт;1307732' Alıntı:
anammmm bebeğimmm bitanem cantanem nurtanem herşeyim benim kusura bakmayın konuyu ben şişirdim kimseye fırsat bırakmıyorum ama :)

Benim için çok çok özel bir insan değerli kaliteli naciz bulunacak bir arkadaş kıymet bilir kıymeti bilinir

üniversite öğrencisidir Sosyolog olma yolunda emin adımlarla ilerliyor Allah talihini bahtını açık etsin arkadaşımmmmm
ben mi

поэт;1307732' Alıntı:

ben mi??

Solamente

Üye
Fairy Üye Hakkında Bilgim Yok Üzgünüm...

***BlackrosE*** Tanıyan Var Mı Ki Şimdi...

Sen unutulurmusun arkadaşımmm :)

Maxicepin en değerli üyelerindensin değerlisin kıymetlisin özelsin daha ne diyim

Ö Z L E N E N S İ N . . . . .

üyem : salih baba :)

Kimin ***BlackrosE***un mu :D

ben mi

ben mi??

hayır canım senin yorum o değil o benim bebeğim burcum içindi :kop::kop::kop:

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
SALİH abimizi konuşmuştuk sanki ama :) biricik abilerimizden ne zamandır onu buralarda göremiyorum hiç denkgelmiyoruz neyse saygı değer abimiz sanırım istanbullu idi resim albümü ile ünlü sanırım sitenin anasayfada 1 hafta kaldı resimleri :D neyse benim üyem ben yani crespo9 benim hakkımda neler düşünüyorsunuz

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
crespo9 pek tanımışlığm yok ama konulara yaptığın yorumlar ve kendi konuların çerçevesinden bakarsak elh.iyi birisin Binbaşı olmaya adaysın..

Üyem:OFLURECEP

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
crespo9 pek tanımışlığm yok ama konulara yaptığın yorumlar ve kendi konuların çerçevesinden bakarsak elh.iyi birisin Binbaşı olmaya adaysın..

Üyem:OFLURECEP
recep abimizi tanıştığımız günden beri hiç beni geri çevirmeyen sanırım aşırı yoğun sitemiz için elinden gelenin en iyisini yapan benim için yol gösterici bi abimiz

üyem : >çileke$<

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
SALİH abimizi konuşmuştuk sanki ama :) biricik abilerimizden ne zamandır onu buralarda göremiyorum hiç denkgelmiyoruz neyse saygı değer abimiz sanırım istanbullu idi resim albümü ile ünlü sanırım sitenin anasayfada 1 hafta kaldı resimleri :D neyse benim üyem ben yani crespo9 benim hakkımda neler düşünüyorsunuz

Salihyetle Salih Baba yı karıştırdın heralde :ehe:eheama olsun bana dediğini düşünelim:D

Çilekeş:Emin abi aktifken ben maxide değildim ama siteye isim olarak damgasını vurmuş birisi forum işlerinden cok iyi anladığını düşünüyorum maxide yöneticilikte yapmış ve ondan o zaman herkes memnunmuş...

Benim Üyem:Praetor...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Uslanmaz herifin tekidir!..
Dır dır dır dır konuşur kafa ütüler!
Ota boka muhalefet eder!
Laf söylemeye gelmez, bir dokunursun bin laf yersin!
Laf söylemesen de musallat olur bu insana! Bir hata etmeyegör! Babası olsan tanımaz! Pişman eder cümle kurduğuna.
Şu anda en çok uyarı veren kişidir kendisi forumda!..
Yeşil yeşil gezer ortada.
Hele aynı bilgisayardan başka bir kullanıcı adıyla girdiysen mutlaka girmiştir bu senin profiline! Kaçırmaz!..
Adını yanlış yazanlara karşı savaş açmıştır bu, "praetor'u yanlış yazanlarla savaşanlar" derneğinin kurucusudur.
Çok bilmişin tekidir!
Gece takılır forumda, fazla zamanı yoktur işini yapar çıkar!
Bir şey söylersin, eser, 2 ay sonra cevap verir, belli olmaz.
Ama verir, cevapsız bırakmaz.
Forumun polisidir, abisidir, kardeşidir...
Seveni de vardır ya, ben pek hazzetmem bundan...

Praetor :ehe

Solamente

Üye
ayyyy
Buraya nasıl geldiğimi fark bile edemedim ATA'yı tanıtmak yorumlamak benim için ne büyük keyif nasıl büyük bi mutluluk bilemezsiniz :)

1 - seviyeli
2-dürüst
3- mütevazı
4- canayakın
5-sempatik
6-yardımsever
7-herkesin sorunu ne olursa olsun elinden geldiğince destekler çözülmesine yardımcı olur
8-doğruların yanındadır
9- tarafsızdır
10-Çok güzel yorumlar yapar
11-romantiktir
12-sanat adamıdır
13- hukuk adamıdır
Aslında saymakla bitmez ama benim için iyiki tanıdım dediğim insanların en başındadır .
Genel klişelerin dışında mütevazılığıyla ön plandadır . Kendini koşulsuz sevdirir içtenliği zaten apayrı bi konu
Abişimmm iyiki varsın :) :) :)

Seni tarif etmek zor elimden geleni yapmaya çalıştım sen zaten benim içimi biliyorsun !

Sevgilerimle abiciğimmmmmm

Üyem : BAŞIBOZUK :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt