Günlük 30mb internet'e indirim geldi

Sponsorlu Bağlantılar

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
Günlük 30mb internet'e indirim geldi
24 saat kullanılabilir internet paketi, günlük 30 mb in ücreti 10 kntör olarak alınıyordu. Bu gün paket 8 kntör olmuş. 2 kntör kar artık. hayırlı olsun vatana:)

--------------- Ekleme ---------------

Haftalık ve aylk pakete bakmadım ama, muhtemelen onlarada indirim gelmiştir

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Turkcell Resmi açıklamasını yaptı mı pekala 226o 1 yazıp gönderdiğimizde 8kontor karşılığında mı diyor .. Aslında Turkcell günlük paket 6kontor bilen biliyor bu konu hakkında da bir konum var

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Haber doğru

yeni paket fiyatları şöyle

günlük 30MB 8 kontör
haftalık 50MB 20 kontör
aylık 100MB 65 kontör

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Haftalık paket 50mb 20 kontor aylık 100mb 65 kntr aylık 1gb 300 kontor aylık 3gb 450 kontor olmuştur.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Evet denedim oluyor Teşekkürler kardeş indirim bu işte..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun..turkcell de krizin farkında old. için indirimden indirime:ehe

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Resmi açıklamasını yaptı mı pekala 226o 1 yazıp gönderdiğimizde 8kontor karşılığında mı diyor .. Aslında Turkcell günlük paket 6kontor bilen biliyor bu konu hakkında da bir konum var

sen bildiklerini icinde hapset hacı,
biz paylaşalım bu insanlar baş tacı:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

yoo hapsetmedim hacı paylaşmayı severim birşey bulduysam bunun meyvesinden biraz yerim sonra paylaşmayı seçerim buyrun link interneti 4kontor e indirdik : http://www.maxicep.com/turkcell/bom...ikliyorum-konu-internet-paketleri-201696.html

yoo hapsetmedim hacı paylaşmayı severim birşey bulduysam bunun meyvesinden biraz yer sonra paylaşmayı seçerim buyrun link interneti 4kontor e indirdik : http://www.maxicep.com/turkcell/bom...ikliyorum-konu-internet-paketleri-201696.html

ilo53

ilo53

Üye
ok bugunluk mu hep mı

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
yoo hapsetmedim hacı paylaşmayı severim birşey bulduysam bunun meyvesinden biraz yerim sonra paylaşmayı seçerim buyrun link interneti 4kontor e indirdik : http://www.maxicep.com/turkcell/bom...ikliyorum-konu-internet-paketleri-201696.html

yoo hapsetmedim hacı paylaşmayı severim birşey bulduysam bunun meyvesinden biraz yer sonra paylaşmayı seçerim buyrun link interneti 4kontor e indirdik : http://www.maxicep.com/turkcell/bom...ikliyorum-konu-internet-paketleri-201696.html

hocam, paylaşımlarınızdan bilgi tatmini yaşıyoruz. Az önceki sözümün ciddiyeti yok. Kırılmayınız ltfen

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
kırılmadım hacı rahat ol (:

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
arkadaşlar dün aldım günlük ben 10 konurum gitti..bugün mesaj çektiler yine aynı fiyat üzerinden mesaj geldi...ellere varda bana yoğmi hesabı oldiiii:D

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ayrım yapılıyo. Bu bi gerçek

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
" Gunluk Internet kullaniminin (30MB) ucreti sadece 8 kntrdur.Satin almak icin bu mesaji EVET yazarak cevaplayiniz.Gunluk kullanim gece 24:00a kadar gecerlidir. " bence herkese aynı ücret ben bunu bugün saat 11civarında yaptım dünde diğer hattıma aynı ücret .. Hiçbir üyeye farklı tarifeden birşey sunamaz bir yanlışınız olmalı

morfrap

morfrap

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben şaka yaptım. Yeniçeri isimli üyemizin bi yanlışı var. Herkeste bu böyle, aynı yani 8 kontör

erfc20

erfc20

Üye
genede pahalı

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
yhok ya vallahi bana öyle mesaj geldi :(

sweety_boy_43

Üye
ben 30 mb alıyom ıptal olmuyor...kullanıyom hep yanı normalde paketım var onun uzerıne eklenıyor....

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
8kontor pahalıysa sana 2kontor e yapalım kardeşim .. Bence çok ucuz sen günlük bi internete girmeye çalışsan paketsiz en az 1oo kontorun gider kardeş yukarıda bi url verdim ordan o konuyu incele rahatla

Üst Alt