İyiki kadınım Dedirten 85 neden :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Hala neyin peşindeyiz...cık cık... :ehe

Bayanız güzeliz özeliz nariniz olmazsa olmazız ZORUNUZA GİTMESİN bizim bunu bilmek için illa sizin tarafınızdan duymaya ihtiyacımız mı var sanıyorsun BİZ KENDİMİZE YETERİZ ;)

boya badana diye tabir ettiğin şeyler günümüzde bakımlı erkekler tarafından yapılıyor siz bilmiyorsanız biz ne yapalım :ehe :ehe :ehe

Cennet bile bizim ayaklarımızın altında sen hala konuşuyorsun

İşine bak please çekemeyenler çatlasın :yuru :ehe :ehe :ehe . . . . .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen tecavüze uğradıktan sonra göğsünü gere gere dolaşabilecek misin yani? :)

:ehe :ehe :ehe
Abi namusunun gitmediğini söylerken maksatı bayanların tecavüze uğradığını ve artık namuslarının olmadığını kast etmek kendisine tecavüz edildiği değil alemsin yaa :kop::kop:

Yalnız kötü yorum yapmış bayanların tercihi sanki tecavüze uğramak öyle bir izlenim doğdu bu mesajda ben fark etmemiştim kınıyorum arkadaşı . . .

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Yalnız melek,
Arkadaş erkeklerin de kadınların sahip olmadığı şanslarından bahsetmek istemiş ve demiş ki:

tecavüze uğrayıp namusumuz gitmiyor;)

Ben de diyorum ki nasıl bir kadın tecavüze uğradığında namusu zedeleniyor, erkeğin de aynı şekilde namusu zedelenir, erkek de tecavüze uğradığında göğsünü gere gere dolaşamaz :)

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız melek,
Arkadaş erkeklerin de kadınların sahip olmadığı şanslarından bahsetmek istemiş ve demiş ki:

Ben de diyorum ki nasıl bir kadın tecavüze uğradığında namusu zedeleniyor, erkeğin de aynı şekilde namusu zedelenir, erkek de tecavüze uğradığında göğsünü gere gere dolaşamaz :)

yahu abi o tecavüze erkek uğramaz bayan uğrar diyor yav HEM bi kerem ben yalnız değilim tamammı :D değiştiricem nick imi düşünüyorum ne yapsam diye :ehe

Doğan

Üye
bunlar hikaye yaa :D erkekler bunları yaparak hayatın zorluklarını biliyo en azından arabanın lastiği patladınnda yolda kaldıımızda sabaha kadar yol yardımı beklemeyip kendimiz halledioruz ;)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tecavüze erkek uğramaz bayan uğrar demiyor :)
Böyle garabet bir ifade mi olur yahu, erkekler de tecavüze uğruyor.

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
tecavüze uğrayıp namusumuz gitmiyor;)

--------------- Ekleme ---------------

+ şehit olmak var:D

1 - Kadınlar da Şehit Olur..

Bkz. Ordumuzda Görev Yapan Sayısız Bayan Askerler..
Cihat İçin Savaşan Kadınlar..
Sakarya, Çanakkale, Gaziantep Gibi Destan Yazılan Yerlerde Askerlere Ekmek, Su, Mermi Taşıyan ve Bu Yolda Hayatını Kaybeden Yani Şehit Olan Kadınlar..

2 - Tecavüze Uğrayan Mağdur Bayanın Namusu Niye Gidiyor ?

Öyle Bir Laf Etmişsin ki Yenilir Yutulur Cinsten Değil..

Kardeş sen tecavüze uğradıktan sonra göğsünü gere gere dolaşabilecek misin yani? :)

Buyur Cevap Ver Bakalım..

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Sağol canım arkadaşım süpersin ;)

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
iyiki erkeğim diyebileceğimiz şeyleri bizim buraya ne yazmaya zamanımız olabilir:cnfsd: ki bunu yazmamız sonzuza kadar sürebilir,:cnfsd: nede bunu yazacak kadar boş alan bulunabilirz... :islik basit bir örnek; insanlığın hayatına (ki kadınlarda buna dahil yanlış anlaşılmasın :kro2:) giren bütün yenilikler bilim adamları tarafından yapılır. bilim kadını diye bir tabir hiçbir lügatta yoktur henüz.:(:bud::muha::bangin:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bunun erkek versiyonu yok çünkü oooo say say bitmez:) İyiki erkeğim KARDEŞİM :)

corchy

corchy

Üye
walla bu dedıklerın kolay seyler amannnn

*seçil*

*seçil*

Üye
iyiki erkeğim diyebileceğimiz şeyleri bizim buraya ne yazmaya zamanımız olabilir:cnfsd: ki bunu yazmamız sonzuza kadar sürebilir,:cnfsd: nede bunu yazacak kadar boş alan bulunabilirz... :islik basit bir örnek; insanlığın hayatına (ki kadınlarda buna dahil yanlış anlaşılmasın :kro2:) giren bütün yenilikler bilim adamları tarafından yapılır. bilim kadını diye bir tabir hiçbir lügatta yoktur henüz.:(:bud::muha::bangin:

20. Sünnet olmayız
21. Meslek grubunda "ev kadini" diye kebap bir seçenek var... 26. Birinde hoslansak da "ilk adim atma kabusu"ndan muafiz...
2. Evet, gelinlik 200.- $, smokin ise 100.-$.. ve her ikisini de
sevgili damat ödüyor...
23. "3 dubleden sonra fecii sarhos olurum" diyebiliriz rahatlikla...
24. "Çirkin" kadin yoktur.
25. Kisa boy mu? E topuklu ayakkabilar ne güne duruyor ki?
26. Yasimiz ne olursa olsun bir uçan balon tasiyabilir, pamuk
helva ve elma sekeri de yiyebiliriz.
27 Her sabah tras olmak zorunda degiliz.

bu maddeleri iyi oku bence:kop::kop::kop: hem bradd pitt i de hak ettik :D :D :D

Bunun erkek versiyonu yok çünkü oooo say say bitmez:) İyiki erkeğim KARDEŞİM :)

hadi hodri meydan sayında görelim ;) o zaman neden bir akıllı çıkıpta şu şu şu maddeler demiyor.
Lastik değişmek için yol yardımını beklemiyoruz demiş bir arkadaş , bknz : bizim maddelerde zaten yer almakta LASTİK TAMİRİ BİLMEK ZORUNDA DEĞİLİZ :islik:islik

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle arkadaşıma katılıyorum :)

Hodri meydan buyrun beyler iyiki erkeğim diye 85 maddelik akılcı sebeplerle gelin karşımıza :D

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
İyi ki Erkeğim..
Maddelere Ne Gerek Var.. :)

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
İyi ki Erkeğim..
Maddelere Ne Gerek Var.. :)

Sana inanamıyorum mustafa hep safımızdaydın şimdi bizi çekemeyen şu gruba katılman üzdü beni :(

Şu yorumlara bakın bir Allah kulu'da çıkıp iyiki varsınız biz sizin var oluşunuzla mutluyuz demiyor bu kadarmı kıskanç olunur yaa :(

Aynı paylaşım bir erkek tarafından erkekler için yapılmış olsa biz bayanlar olarak destekçiniz olurduk buda bizim farkımız siz hala uğraşıp durun ;) ;) ;)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sana inanamıyorum mustafa hep safımızdaydın şimdi bizi çekemeyen şu gruba katılman üzdü beni :(

Şu yorumlara bakın bir Allah kulu'da çıkıp iyiki varsınız biz sizin var oluşunuzla mutluyuz demiyor bu kadarmı kıskanç olunur yaa :(

Aynı paylaşım bir erkek tarafından erkekler için yapılmış olsa biz bayanlar olarak destekçiniz olurduk buda bizim farkımız siz hala uğraşıp durun ;) ;) ;)

Pınarcım O Kadar Ciddi Anlamda Yazmadığımı Bilmeni İsterdim..
Allahû Teâla Erkeği Yarattıktan Sonra Onu Tamamlaması İçin Bir de Dişisini Yarattı..
Demek İstediğim Ne Erkek Kadınsız, Ne Kadın Erkeksiz Yapamaz..
Eşcinseller Hariç Tabi.. :ehe

Bak Sana Bir Arkadaşımdan Alıntı..

KADINLAR OLMASAYDI ;
#Dünyaya uzaydan bakıldığında futbol topu gibi görünürdü..
#Hiç telefon eden kalmadığı için telefonlar iptal edilir kimsede farkına varmazdı..
#Hiçbi erkek yüzükten korkmazdı..
#Dünya ter kokardı..
#Dünya sigara dumanıyla kaplanırdı..
#Erkekler Darwin'in evrim teorisinin tersini gerçekleştirip maymunlara dönüşürlerdi..
#Bira fiyatları altından pahalı olurdu..
#Hijyenik kadın bağı ile cam silinirdi..
#Her maçtan sonra birileri havaya ateş edeceği için dünya nüfusu hızla tükenirdi...

Honore de Balzac,
“Dünyada bir kadın için, herhangi bir erkeği etkisi altına aldığını bilmesi kadar zevkli bir şey yoktur” der. Kadın erkeği gizli bir elle kontrol ederken, kadını kontrol etme çabasındaki erkekler bu çabalarının mağlubu oluyorlar. Mesela, dünyaca ünlü Amerikan Yale Üniversitesi araştırmasına göre, eşleri çirkin olan erkekler 12 yıl daha uzun yaşıyormuş. Çünkü güzel eşe sahip erkekler daha kıskanç oluyormuş. Eşi güzel olan erkeklerin sürekli stres altında yaşamaları onları yiyip bitiriyormuş.

Lord Byron,
“Kadınlarda feci olan şey, ne onlarla, ne de onlarsız yaşanabilmesidir” diyor. Nitekim, erkeklerin kadınlar olmadan hayatlarını nasıl sürdürmeyi başaracağı bilim adamlarının ilgi noktaları arasında. Araştırmalara göre, ev kazalarında ölenlerin yüzde 83'ü erkekmiş. DYI adı verilen ev işi yapan erkek sendromu hastalığı, ev işi yapan erkeklerin ölüm riskinin kadınlara göre 10 kat artmasına yol açıyormuş.

Biz Erkeklere de Haksızlık Etmeyelim.. :)
Bu da Başka Bir Arkadaştan Alıntı..

* Erkekler olmasaydı,namus cinayetleride olmaz, hapishanelerin bir bölümü otel yada okul olarak kullanılırdı.
* Erkekler olmasa, bayanlara asılan,rahatsız eden ve cinsel tacizde bulunanda olmazdı
* Erkekler olmasa meyhaneler ve kumarhanelerde olmazdı.
* Erkekler olmasa uyuşturucu satıcılarıda olmaz, istatislikler büyük yara alır, polisler işsiz kalırdı.
* Erkekler olmasa kavonoz kapakları açılmazdı.
* Erkekler olmasa yollarda bayan şöförleri sıkıştıran olmaz "yavrum kurban olim araba kullanmana" türünden laflar edilmezdi.
* Erkekler olmasa, aile mahkemeleri olmaz, boşanma davalarına bakan hakimler,çay partilerinde dedikodu yazarlığı yaparlardı
* Erkekler olmasa, kaynanalarda olmaz, gelin kaynana kavgaları tarihe karışırdı
* Erkekler olmasa, savaşlarda olmazdı
* Erkekler olmasa sokak kirliliğide olmazdı
* Erkekler olmasa, mecliste günü birlik kermesler düzenlenir, çiğköfte partilerinin yerini, kek ve pasta partileri alırdı.
* Erkekler olmasa terörde olmazdı
*Erkekler olmasa mangal partileride olmaz, ateşi yelleyecek adam bulunmazdı.
* Erkek olmasa kadınlar arasında ki, senin sevgilin, benim sevgilim kavgalarıda çıkmazdı.
* Erkekler olmasa et satışıda sona ererdi. Çünkü hayvan kesecek adam bulunmazdı
* Erkekler olmasa horoz kavgaları, köpek kavgaları da olmaz, hayvanseverler işsiz kalırdı.

Kimse Kusura Bakmasın ve Alınmasın Çünkü Alıntı Yaptığım Arkadaşlar da Erkek.. :)

http://www.maxicep.com/mizah-eglence-fikra/iyiki-erkegim-dedirten-gercekler-34695.html
Bu da Alternatif Link.. :oke:

Solamente

Üye
    Konu Sahibi
Sana yakışan mütevazılık ,
İşte benim arkadaşım Teşekkürler mustafa İyiki varsın :) :) :)

TopFury

TopFury

Üye
Bu konunun havası bozulmuş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...