Turkcell Telefon Yedekleme [ Ücretsiz!] (uygulama eklendi, ikinci mesaj)

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell Telefon Yedekleme [ Ücretsiz!] (uygulama eklendi, ikinci mesaj)

Turkcell'de cep telefonunuzdaki bilgileri hiçbir zaman kaybetmezsiniz.

Telefondaki bilgilerinizi Turkcell Telefon Yedekleme'de yedekleyin, telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, bilgilerinizi kaybetmeyin.
Turkcell Telefon Yedekleme, cep telefonunuzu sizin için ücretsiz ve güvenle yedekler. Böylece telefonunuzu değiştirdiğinizde, kaybettiğinizde kısacası telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, yeni telefonunuza eski telefonunuzdaki bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme ile cep telefonunuzdaki rehberinizi, smslerinizi, fotoğraflarınızı, videolarınızı, takvimlerinizi, görevlerinizi ve notlarınızı yedekleyebilirsiniz.*
Ayrıca Turkcell Telefon Yedekleme ile telefon rehberini yedeklemiş aboneler, bilgilendirme mesajları içinde, arayanların numaraları yerine rehberinde kayıtlı isimlerini görebilir.
Turkcell Telefon Yedekleme'den faturalı ve ön ödemeli hatlı tüm Turkcell aboneleri yararlanabilir.
*Yedeklenecek bilgiler telefondan telefona değişebilmektedir, detaylı bilgi için adresine bakabilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme servisini kullanmak tamamen ücretsizdir.

Servisle uyumlu bir cep telefonunuz varsa, YEDEK yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderin. Telefonunuz servisi destekliyorsa, telefonunuza Telefon Yedekleme uygulamasını indirme için wappush mesajı (link içeren kısa mesaj) ve bilgilendirme mesajı gönderilir. Mesajın içerisindeki linki tıklayarak uygulamayı telefonunuza indirin ve kurun. Uygulamanın indirilmesi bittiğinde otomatik olarak kurulum başlar. Kurulum bittiğinde Turkcell Telefon Uygulama'sını tıklayarak çalıştırdığınızda karşınıza YEDEKLE, AYARLAR ve GERİ YÜKLE'den oluşan bir menü gelir. Telefonunuzu yedeklemek için YEDEKLE'yi, daha önceden yedeklediğiniz bilgileri yeni telefonunuza aktarmak için GERİ YÜKLE'yi seçmelisiniz.

Telefonunuz bağlantı noktası seçmenizi ister ise, Turkcell WAP bağlantı noktasını seçmelisiniz.
Telefon bilgilerinizi yedeklemek için mutlaka Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını çalıştırıp YEDEKLE'yi seçerek yedeklemeyi başlatmanız gerekmektedir.

Ayrıca isterseniz, Turkcell TelefonYedekleme'nin Web sayfasından da saklamak istediğiniz kayıtları girerek kendi kişi listenizi oluşturabilir veya telefonunuzdan aktardığınız kayıtlarda değişiklik yapabilirsiniz.
Servisle uyumlu yani yedeklemeyi destekleyen cep telefonunuz yoksa, Turkcell TelefonRehberim'in Web sayfasından kayıtlarınızı girebilir, listenizi saklayabilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme servisinin kullanım koşulları için .
Yedekleme destekleyen telefon modelleri* için .
*Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Turkcell TelefonYedekleme servisi kapsamında desteklenen telefon modellerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu bağlamda Turkcell TelefonYedekleme servisi tarafından desteklenen telefon modelleri arasından bazı telefon modelleri artık desteklenmeyebilir veya yeni telefon modelleri Turkcell TelefonYedekleme sistemine eklenebilir. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Turkcell TelefonYedekleme servisi kapsamında, çalışma prensiplerinde ve altyapısında her türlü değişikliği yapma hakkını ve gerekli gördüğü zaman servisi kapama hakkını saklı tutar. Turkcell TelefonYedekleme servisi kullanıcıları bu koşulları peşinen kabul ederler.

Cep telefonumu Turkcell Telefon Yedekleme servisini kullanarak nasıl yedekleyebilirim?

Cep telefonunuzdaki bilgilerinizi Turkcell Telefon Yedekleme'de saklayabilmek için cep telefonunuza Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını yüklemeniz ve uygulamayı çalıştırarak yedeklemeyi başlatmalısınız. Yedekleme tamamlandığında cep telefonunuzdaki bilgilerinizi güvenle ve ücretsiz yedeklemiş olursunuz.
Turkcell Telefon Yedekleme web sitesinde yedekleme hatalarını nasıl düzeltebilirim?

Silinen kartvizit bilgileri çöp kutusuna gönderilir ve buradan geri kurtarılabilir. Turkcell Telefon Yedekleme servisi, çöp kutusunun içeriğini her 30 günde bir siler. Bilgiyi geri almak istiyorsanız 30 gün içinde bunu yapmalısınız. Aksi takdirde çöp kutusundan silinen bilgiler geri kurtarılamaz. Kartvizit bilgileriniz hatalı geldiyse Web sitesi üzerinde ilgili kartvizit bilgilerini düzeltebilir ve bundan sonra yapacağınız ilk geri yükleme işlemi ile bu bilgilerin telefonda da düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme ile cep telefonumdaki hangi kayıtları güncelleyebilirim?

Turkcell Telefon Yedekleme uygulaması ile cep telefonunu rehberinizin yanı sıra, smslerinizi, fotoğraflarınızı, videolarınızı, takvim, görevler ve notlarınızı yedekleyebilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme servisinin kapasite limitleri aşağıda yer almaktadır.
Yedeklenecek içerik Üst Kapasite Rehber 10.000 Adet (en fazla 20 grup yapılabilir) Resim ve Videolar 25 MB (en fazla 200 dosya olabilir) SMS, Takvim, görevler ve notlar Limitsiz Yedekleme yaparken cep telefonu rehberimdeki bilgileri kaybetmemek için nelere dikkat etmeliyim?

Yapacağınız ilk başarılı yedekleme işlemi sonucunda cep telefonu rehberinizdeki tüm kayıtlar Turkcell Telefon Yedekleme servisine aktarılır. Bu ilk yedekleme işleminden sonra cep telefonu rehberinizde yaptığınız herhangi bir ekleme/değişikliği Turkcell Telefon Yedekleme'de de görebilmek için tekrar yedekleme yapmanız gerekir. Aynı şekilde Turkcell Telefon Yedekleme Web sayfasını da yeni kayıt ekleme veya değişiklikler için kullanıyorsanız, bu sayfada yaptığınız herhangi ekleme veya değişikliklerin hepsi cep telefonunuzdan başlattığınız geri yükleme işlemi sonucunda cep telefonu rehberinizde de görülür. Yani, Turkcell Telefon Yedekleme Web sayfasında bir kayıt sildiyseniz, yedekleme sonrasında bu kayıt cep telefonundan da silinir. Bu nedenle cep telefonu rehberinizden silmek istemediğiniz kayıtları kesinlikle Turkcell Telefon Yedekleme Web sayfasından da silmemeniz gerekir.
Turkcell Telefon Yedekleme'deki bilgiler benim için çok önemli ve özel. Kartvizit bilgilerim nasıl saklanıyor? Başkaları bilgilerimi görebilecek mi?

Turkcell Telefon Yedekleme içinde tutulan kayıtlar size özeldir ve başka hiç kimse tarafından erişilemez. Turkcell, bu servis dahilinde tutulan bilgilere olan erişimi tamamen kişiye özel olarak kısıtlamıştır. Başkalarının bilgilerinize ulaşmasını istemiyorsanız, SüperŞifre'nizi kimseyle paylaşmayın.
Telefonum, Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını desteklemiyor, gelen yedekleme ayarlarını kaydettim ve rehberimi yedekledim. Telefon rehberim otomatik yedeklenecek mi?

Turkcell Telefon Yedekleme servisini uygulama yüklemeden kullanan Nokia 2630, 9300, 9500, 1680 ve Sony Ericsson W800i sahibi abonelerimiz otomatik yedekleme özelliğinden faydalanabilir. Bu telefonlara sahip abonelerimiz rehberleri 15 günde bir Turkcell tarafından uzaktan ücretsiz yedeklenecektir.
Turkcell Telefon Yedekleme'nin Web sayfasında hangi bilgileri saklayabilirim?

Turkcell Telefon Yedekleme'de iletişim bilgilerini saklamak istediğiniz kişiye ait 5 telefon numarası, 2 e-posta adresi, şirket ve ev adres bilgileri, doğum günü gibi birçok detaylı bilgiyi saklayabilirsiniz. Turkcell Telefon Yedekleme'nin Web sayfasında 10.000 kayıt saklanabilir. Ancak bu kayıt sayısına çöp kutunuzda bulunan kayıtların da dahil olduğunu unutmayın.
Hattımı başka bir aboneye devretmem durumunda rehberimdeki kayıtlara ne olur?

Hattınızın başka bir aboneye devredilmesi durumunda telefon rehberinizdeki kayıtlarınız ve yedekleme ile ilgili bilgileriniz tamamen silinir. Hattınızı kapattırmanız durumunda adres defterinde bulunan kayıtlarınız 6 ay boyunca sizin için saklanır. Böylece hattınızı tekrar açtırmanız durumunda telefon rehberi bilgilerinize tekrar ulaşabilirsiniz. Ancak 6 ay geçtikten sonra hattınızı tekrar açtırmanız durumunda bu bilgilere ulaşamazsınız.
Turkcell Telefon Yedekleme servisine web üzerinden nasıl ulaşabilirim?

Turkcell Telefon Yedekleme'ye üzerinden ulaşabilirsiniz. Servisi kullanmak için SüperŞifre'niz ile giriş yapmanız yeterlidir.
SüperŞifre'nizi henüz almadıysanız ya da unuttuysanız sifre yazarak 2222'ye kısa mesaj gönderebilir, şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz.
Yeni telefonuma rehberimi nasıl aktarabilirim?

Servisten yararlanabilmek için her iki telefonunuzun da Telefon Yedekleme'yi desteklemesi gerekmektedir.
Yeni telefonunuza rehberinizi aktarabilmeniz için öncelikle mevcut telefonunuzda yer alan rehberinizi Turkcell Telefon Yedekleme'de senkronize etmeniz gerekmektedir.
UYARI : Telefonunuza gönderilen uygulamayı yüklemeniz rehberinizi yedeklemek için yeterli değildir. İşlemi tamamlamak için mutlaka telefonunuzda Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasından YEDEKLE'yi seçmeniz gerekmektedir.
Mevcut telefonunuz ile yedeklemeyi tamamladıktan sonra sim kartınızı yeni telefonunuza takın. Yeni telefonunuza uygulamayı yükleyin (2222'ye YEDEK yazarak alabilirsiniz) ve uygulamayı çalıştırarak GERİ YÜKLE'yi seçin. Bu işlemi tamamladığınızda telefon rehberiniz olduğu gibi yeni telefonuza aktarılacaktır. Bu işlemlerin tümü ücretsizdir.
Turkcell TelefonRehberim kullanıcısıyım ancak KimAramış bilgilendirme mesajlarımda numara yerine isim gözükmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım?

444 0 532 veya 444 0 535 Müşteri Hizmetlerini arayarak KimAramış bilgilendirme mesajlarında numara yerine isim gözükmesi özelliğini iptal ettirebilirsiniz.
Numara değişikliği yaptığımda Telefon Rehberim web sayfasındaki kayıtlarım ne olacak?

Kayıtlı numaralar aynı isimle, hiçbir değişiklik olmadan taşınır.


Turkcell Telefon Yedekleme servisini kullanmak tamamen ücretsizdir.
Turkcell Telefon Yedekleme, cep telefonunuzu sizin için ücretsiz ve güvenle yedekler. Böylece telefonunuzu değiştirdiğinizde, kaybettiğinizde kısacası telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, yeni telefonunuza eski telefonunuzdaki bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme ile cep telefonunuzdaki rehberinizi, smslerinizi, fotoğraflarınızı, videolarınızı, takvimlerinizi, görevlerinizi ve notlarınızı yedekleyebilirsiniz.*
Ayrıca Turkcell Telefon Yedekleme ile telefon rehberini yedeklemiş aboneler, bilgilendirme mesajları içinde, arayanların numaraları yerine rehberinde kayıtlı isimlerini görebilir.
Turkcell Telefon Yedekleme'den faturalı ve ön ödemeli hatlı tüm Turkcell aboneleri yararlanabilir.
*Yedeklenecek bilgiler telefondan telefona değişebilmektedir, detaylı bilgi için adresine bakabilirsiniz.

Turkcell Telefon Yedekleme servisini kullanmak tamamen ücretsizdir.

Servisle uyumlu bir cep telefonunuz varsa, YEDEK yazıp 2222'ye kısa mesaj gönderin. Telefonunuz servisi destekliyorsa, telefonunuza Telefon Yedekleme uygulamasını indirme için wappush mesajı (link içeren kısa mesaj) ve bilgilendirme mesajı gönderilir. Mesajın içerisindeki linki tıklayarak uygulamayı telefonunuza indirin ve kurun. Uygulamanın indirilmesi bittiğinde otomatik olarak kurulum başlar. Kurulum bittiğinde Turkcell Telefon Uygulama'sını tıklayarak çalıştırdığınızda karşınıza YEDEKLE, AYARLAR ve GERİ YÜKLE'den oluşan bir menü gelir. Telefonunuzu yedeklemek için YEDEKLE'yi, daha önceden yedeklediğiniz bilgileri yeni telefonunuza aktarmak için GERİ YÜKLE'yi seçmelisiniz.

Telefonunuz bağlantı noktası seçmenizi ister ise, Turkcell WAP bağlantı noktasını seçmelisiniz.
Telefon bilgilerinizi yedeklemek için mutlaka Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını çalıştırıp YEDEKLE'yi seçerek yedeklemeyi başlatmanız gerekmektedir.

Ayrıca isterseniz, Turkcell TelefonYedekleme'nin Web sayfasından da saklamak istediğiniz kayıtları girerek kendi kişi listenizi oluşturabilir veya telefonunuzdan aktardığınız kayıtlarda değişiklik yapabilirsiniz.
Servisle uyumlu yani yedeklemeyi destekleyen cep telefonunuz yoksa, Turkcell TelefonRehberim'in Web sayfasından kayıtlarınızı girebilir, listenizi saklayabilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme servisinin kullanım koşulları için .
Yedekleme destekleyen telefon modelleri* için .
*Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Turkcell TelefonYedekleme servisi kapsamında desteklenen telefon modellerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu bağlamda Turkcell TelefonYedekleme servisi tarafından desteklenen telefon modelleri arasından bazı telefon modelleri artık desteklenmeyebilir veya yeni telefon modelleri Turkcell TelefonYedekleme sistemine eklenebilir. Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Turkcell TelefonYedekleme servisi kapsamında, çalışma prensiplerinde ve altyapısında her türlü değişikliği yapma hakkını ve gerekli gördüğü zaman servisi kapama hakkını saklı tutar. Turkcell TelefonYedekleme servisi kullanıcıları bu koşulları peşinen kabul ederler.





 
  • Beğen
Tepkiler: alemburda, sinan 2, selcukkaragoz ve 1 kişi daha


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Denenmiştir. Bu servisi kullanmak için yaklaşık 700 kb büyüklüğünde bir uygulamayı yüklemeniz gerekmektedir. Uygun bir zamanda yükleyeceğim.

DOSYA YÜKLENMIŞTIR.
Şu an için S60 v2 telefonlar için geçerlidir.(6600, 7610, N70 vs)
 

Ekli dosyalar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu kampanyadan yararlanmak için hattınızda en az 4kontor olması gerek.. Ben yaptım ama biraz sabretmeniz gerek ... Bilgi için teşekkür ederim.. Emeğe Saygı
 
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Denenmiştir. Bu servisi kullanmak için yaklaşık 700 kb büyüklüğünde bir uygulamayı yüklemeniz gerekmektedir. Uygun bir zamanda yükleyeceğim.

Oflu kardeşim arkadaşların belirttiği Servis Nokia telefonlarında mevcut olan Senk ten olmuyor . . .
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Oflu kardeşim arkadaşların belirttiği Servis Nokia telefonlarında mevcut olan Senk ten olmuyor . . .

n70 ile rehber yedekleme oluyor ama 7610, 6600 ile bende yapamadım. Bu program ile rehberi 7610 da yedekledim. Resimleri de yedekledim yani çalışıyor. 7610 a uygun uygulamayı kısa süre sonra yükleyeceğim. Şimdi bazı işlerim var :oke:
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ikinci mesajdan programı yükleyebilirsiniz
 
q1aa1

q1aa1

Üye

Turkcell’de cep telefonunuzdaki bilgileri hiçbir zaman kaybetmezsiniz.
Telefondaki bilgilerinizi Turkcell Telefon Yedekleme’de yedekleyin, telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, bilgilerinizi kaybetmeyin.
Turkcell Telefon Yedekleme, cep telefonunuzu sizin için ücretsiz ve güvenle yedekler. Böylece telefonunuzu değiştirdiğinizde, kaybettiğinizde kısacası telefonunuzun başına ne gelirse gelsin, yeni telefonunuza eski telefonunuzdaki bilgilerinizi aktarabilirsiniz.
Turkcell Telefon Yedekleme ile cep telefonunuzdaki rehberinizi, smslerinizi, fotoğraflarınızı, videolarınızı, takvimlerinizi, görevlerinizi ve notlarınızı yedekleyebilirsiniz.*
Ayrıca Turkcell Telefon Yedekleme ile telefon rehberini yedeklemiş aboneler, bilgilendirme mesajları içinde, arayanların numaraları yerine rehberinde kayıtlı isimlerini görebilir.
Turkcell Telefon Yedekleme’den faturalı ve ön ödemeli hatlı tüm Turkcell aboneleri yararlanabilir.

Turkcell Telefon Yedekleme servisini kullanmak tamamen ücretsizdir.
Servisle uyumlu bir cep telefonunuz varsa, YEDEK 00000.19898.20186 yazıp 4546‘ye kısa mesaj gönderin. Telefonunuz servisi destekliyorsa, telefonunuza Telefon Yedekleme uygulamasını indirme için wappush mesajı (link içeren kısa mesaj) ve bilgilendirme mesajı gönderilir. Mesajın içerisindeki linki tıklayarak uygulamayı telefonunuza indirin ve kurun. Uygulamanın indirilmesi bittiğinde otomatik olarak kurulum başlar. Kurulum bittiğinde Turkcell Telefon Uygulama’sını tıklayarak çalıştırdığınızda karşınıza YEDEKLE, AYARLAR ve GERİ YÜKLE‘den oluşan bir menü gelir. Telefonunuzu yedeklemek için YEDEKLE’yi, daha önceden yedeklediğiniz bilgileri yeni telefonunuza aktarmak için GERİ YÜKLE‘yi seçmelisiniz.
Telefonunuz bağlantı noktası seçmenizi ister ise, Turkcell WAP bağlantı noktasını seçmelisiniz.
Telefon bilgilerinizi yedeklemek için mutlaka Turkcell Telefon Yedekleme uygulamasını çalıştırıp YEDEKLE‘yi seçerek yedeklemeyi başlatmanız gerekmektedir.
Ayrıca isterseniz, Turkcell TelefonYedekleme’nin Web sayfasından da saklamak istediğiniz kayıtları girerek kendi kişi listenizi oluşturabilir veya telefonunuzdan aktardığınız kayıtlarda değişiklik yapabilirsiniz.
Servisle uyumlu yani yedeklemeyi destekleyen cep telefonunuz yoksa, Turkcell TelefonRehberim’in Web sayfasından kayıtlarınızı girebilir, listenizi saklayabilirsiniz.


Alıntıdır:
 
  • Beğen
Tepkiler: maleguard, anilakarsu93 ve navigo
ilo53

ilo53

Üye
zaten bedavakı
 
q1aa1

q1aa1

Üye
Bedava olduğunu belirtmek istedim zaten :)
 
darülmendep

darülmendep

Üye
6300'da yapamadım bi yardım eden var mı
 

cool_eagle

Üye
Denenmiştir. Bu servisi kullanmak için yaklaşık 700 kb büyüklüğünde bir uygulamayı yüklemeniz gerekmektedir. Uygun bir zamanda yükleyeceğim.

DOSYA YÜKLENMIŞTIR.
Şu an için S60 v2 telefonlar için geçerlidir.(6600, 7610, N70 vs)

buna gerek yok turkcell ücretsiz veriyor zaten :D:D
 
canos123456

canos123456

Üye
saol kardeş:)
 
musti658

musti658

Üye
yedek yaz 2222 ye gönder gelen mesajdaki linke tıkla ordan indir internet paketin veya 4 kontörün varsa fayadalanırsın. foto, video karvizit sms notlar yedekleniyo. internetten onları pcye yükleyeblrsiniz
 
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ama belli bir kotası var zamanında denemiştim 15 mb ne olunca kota doldu dedi kesti yediğimi :)
 
anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
Windows Mobile telefonlarda kullanılmıyor sanırsam.. Yazık olmuş
 

bayon

Üye
Ya arkadaşlar benim 7610 telefonum var yedek yazıp 2222 ye gönderiyorum yanlış uygulama gönderiyo müşteri hizmetlerini arıyorum söylüyorum derdimi link gönderiyo oda yanlış uygulama çıkıyor, yedeklemenin sitesine gidiyorum telefonu seçiyorum hata veriyo site ne yapacağımi şaşırdım bi yardım edin ya varsa 7610un uygulaması bana bi gönderin lütfen :(
 


Üst Alt