KontorMetre(Online Işlem Merkezine girmeden AKTIF ve IPTAL etme)

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
KontorMetre(Online Işlem Merkezine girmeden AKTIF ve IPTAL etme)
Mesajlaşmayı çok seven Sms paketi olanlar ve günlük bedava mesaj yapanlar ve buna birçok şey ekleyebiliriz mesaj gönderirken her mesaj sonrası tlfnunuzun ekranına gelen Kalan Kontor -- veya Kalan Internet Paketiniz(mb) vs yani her mesajdan aramadan internet girişlerinde sonlandirildığında servis mesajı olarak ekranınıza gelen Servis KontorMetre.. Bu servis i Online Işlem Merkezine girmeden telefonunuzdan bir işlem sonrası hemen yapabilirsiniz.. Her aramadan mesajdan sonra servis mesajı gelmesi istemiyorsanız Cep telefonunuzun Mesaj yaz kısmına IPTAL yazıp 2142 e gönderebilirsiniz.. Eğer aksine Servis mesajlarınızın gelmesini istiyorsanız AKTIF yazıp 2142 e gönderebilirsiniz.. Gönderilen Smsler ücretsizdir.. Ve günlük en fazla 3 kez değişiklik yapabilirsiniz.. Forumda bu konuyu araştırdım bulamadım inşallah açılmamıştir.. :islik

• Beğen
Tepkiler: Ferzan, XxByPhPeDiToRxX, Laz¥ ve 5 diğerleri

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Gerçekten öyle ya sms atarken ikide bi çıkıyo karşıma ..bekleki gitsin:ehe bilgi için sağol gerçekten bilmiyordum.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bilinmesi gereken önemli bir servis esasında. Avea bu servisi daha yeni çıkartırken, Turkcell iptal edip aktif edebilme seçeneğini de sunuyor biz müşterilerine.

eemir99

eemir99

Üye
Bilinmesi gereken önemli bir servis esasında. Avea bu servisi daha yeni çıkartırken, Turkcell iptal edip aktif edebilme seçeneğini de sunuyor biz müşterilerine.
çünkü türkcell türkiyenin en kaliteli hatıı:oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi

rica ederiz kardeşim..

--------------- Ekleme ---------------

çünkü türkcell türkiyenin en kaliteli hatıı:oke:

evet turkcell türkiyenin 1numaralı operatörü..şebeke yönünden Türkiyenin büyük kısmı turkcell i tercih etmiştir

turkcell kalite olarak iyi de fiyatları pahalı.

kontor olarak mı pahalı diyorsun arkadaşım..

eQooo

eQooo

Üye
yeni bişey daha öğrendim sağol dostum...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
turkcell kalite olarak iyi de fiyatları pahalı.

bırakta o kadarda olsun...adamların sana sunduğu hizmeti kim sunuyor..ama tabi durmadan zam yapmalarına bende anlam veremiyorum..o konuda haklı olabilirsin.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
yeni bişey daha öğrendim sağol dostum...

sende sağol dostum, faydalı olduysa ne mutlu bana (::

bırakta o kadarda olsun...adamların sana sunduğu hizmeti kim sunuyor..ama tabi durmadan zam yapmalarına bende anlam veremiyorum..o konuda haklı olabilirsin.

ya dostum vodafone kontor turkcell kontorden pahalı nedir bu turkcell de ki kazık muhabbeti

Catty

Catty

Emekli Yönetici
sende sağol dostum, faydalı olduysa ne mutlu bana (::

ya dostum vodafone kontor turkcell kontorden pahalı nedir bu turkcell de ki kazık muhabbeti

ya kanka hani derler ya "meyve veren ağaç taşlanir"misali

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Sevindim :D:D

catex2

catex2

Üye
gzl bir bilgi

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
(: Arkadaşım ,faydalı olmuştur umarım..
(:

tαtlιcα∂ι

Üye
Süper ama biz bunu o i mden de yapıyoruz

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
tαtlιcα∂ι;1292794' Alıntı:
Süper ama biz bunu o i mden de yapıyoruz

o i m de ne oluyor arkadaşım açık getirirsen yardımcı olacağım

emilgen

emilgen

Üye
online işlem merkezinden demek istemiş sanırım bu arada sağol birader

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:oke: güzel bir uygulama teşekkürler türkiye :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!

Üst Alt