Flash-Swf-Ekran Koruyucular-240X320

Sponsorlu Bağlantılar

papababa

papababa

Üye
    Konu Sahibi
Flash-Swf-Ekran Koruyucular-240X320
Açıklama: swf flash uzantılıdırlar hepsi hareketlidir...
Kendi tasarımlarımdir...

----Emege Saygı----

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: simuy, poncix, Mekansız 52 ve 53 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Teşekkürler.

erdincturgut

Üye
sagolasın renk geldi telefona

reoksit

reoksit

Üye
dosyalar bozuk çalışmıyor

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
saol kardesim

Z0MBI

Üye
eyvallah

attı tuttu ama

Üye
Soğol kardeş...

GoDLoVe

GoDLoVe

Üye
emeğe saygı ellerin dert görmesin

kral25

Üye
sagolasın renk geldi telefona

agır_amed

agır_amed

Üye
teşekür )))))))))))))))))))))))))))

cadigargi

Üye
6300 da hiç programsız derstsiz tasasız ekran koruyucu olarak atayabiliyoruz ama gel gör ki bir sürü para verdiğimiz n73 te swf ler direkt ekran koruyucu olmuyor, ah ulan nokia şöyle herşeyi tam olan bi telefon çıkar fiyatı 2000 lira olsun yövmiyeye gidip alalım :) yeter ki yap sen

papababa

papababa

Üye
    Konu Sahibi
teşekür )))))))))))))))))))))))))))

ö.deil...

--------------- Ekleme ---------------

6300 da hiç programsız derstsiz tasasız ekran koruyucu olarak atayabiliyoruz ama gel gör ki bir sürü para verdiğimiz n73 te swf ler direkt ekran koruyucu olmuyor, ah ulan nokia şöyle herşeyi tam olan bi telefon çıkar fiyatı 2000 lira olsun yövmiyeye gidip alalım :) yeter ki yap sen

evet 6300 veya filaş destegi olan s40 modellerinde çaliştiriyor... Ama n73 te pogram yukleyip çalıştırsanda fark etmez çunku s60 yanı netıçede bişekılde çozum bulabilirsin...
Ama s40 ta fazla alternatifinyok... Bunedenle n73 gibi s60 modelleri terçihim...
+ sana katılıyorum s40 ve s60 işletim sistemlerini birleştirip yenibir işletim sistemi yapsalar
dedigin gibi isterse 2000 lira olsada alsak :)

ihsantur

Üye
öncelikle emeğin için teşekkürler.e65 de masa üstü çalışırmı?

papababa

papababa

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle emeğin için teşekkürler.e65 de masa üstü çalışırmı?

masa üstün'den kastın masa üstünde kullana bilirmiyim deysen malesef henuz ben bildigim kadariyla boyle bi destek bu tefonda yok e65 kullanmadıgımdan detaylı bılgı veremeyecem ama
şoyle soyliyim sana e65 s60 v3--Symbian 9.1 işletim sistemine sahiptir bildigim kadariyla
ve Flash Pogramı yukluyse veya telefonunda varsa ancak ekran koruyucu olarak kullana birirsin ekranında masa üstünün hareketli olmasını istiyorsan yanı gif koymak bunun için
AnimSprite veya benzeri pogramlar yuklemelisin yanılmıyosam sitede mevcut biraz araştir...
Yanlız Flash ları bildigim kadariyla şımdılık masa üstüne koyman şuanlık mumkundeil...
Boylebir pogram oldugunuda sanmıyorum... Kolay gelsin....

goki76

goki76

Üye
sagol kardes..........