nokia 6600 oto zaman yenileme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onnurnno1

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6600 oto zaman yenileme yardım
:agla:aglanokia 6600 oto zaman yenileme aracını "açık" konuma getirmeme rağmen bataryayı çıkartıp taktığımda saati otomatik ayarlamıyor. yardımlarınızı bekliyorum lütfen acilll
teşekkürler:vur:vur

i22l44

Üye
kardes bende de aynı sorun oluyodu sanırım kendi indirdiğin bi ekran koruyucu kullanıosun ondandır vekran korucu yu sil öle dene

onnurnno1

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeş yardımın için ama düzelmedi :(
başka neden olabilir _?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Yeni model telefonlarda bu içerik olmadan bile bataryayı çıkartıp takdığında saat tarih ayarının güncel olması lazım.

wertyytrew

wertyytrew

Üye
"menü- ayarlar-bağlantı ayarları-gprs bağlantısı " nın içine girip "var olduğunda" seçeneğini seçeceksin ve o daima açık kalacak... ama hattın telsimse ve gprs acık değilse bunları yapamazsın. hattın avea ise sadece bir kontörün olması yeter (fakat kontör kullanılmayacak).. turkcell için bilmiyorum yalnız gprs bağlantısı sadece aktif olmaya hazır bulunuyor o yüzden kesinlikle kontör gitmiyor tamamen ücretsizdir... bundan sonra büyük ihtimalle saatin güncellenecektir. olursa yada olmazsa haber verirsen sevinirim...

emre_kalay

emre_kalay

Üye
böle dantik işmi olur ya sen format at bakalım bi

mehmet zafer

Üye
slm doslar

palafatih

palafatih

Üye
Telefonun 5 sn den uzun bataryadan ayrı kalırsa saati sorar
bunun bi çözümü maalesef yok...

atorex

Üye
"menü- ayarlar-bağlantı ayarları-gprs bağlantısı " nın içine girip "var olduğunda" seçeneğini seçeceksin ve o daima açık kalacak... ama hattın telsimse ve gprs acık değilse bunları yapamazsın. hattın avea ise sadece bir kontörün olması yeter (fakat kontör kullanılmayacak).. turkcell için bilmiyorum yalnız gprs bağlantısı sadece aktif olmaya hazır bulunuyor o yüzden kesinlikle kontör gitmiyor tamamen ücretsizdir... bundan sonra büyük ihtimalle saatin güncellenecektir. olursa yada olmazsa haber verirsen sevinirim...
kardeş Allah senden razı olsun.bende de aynı sorun vardı :heyo::oke:otomatik güncelliyor artık

KIRMIZIANKAKUŞU

KIRMIZIANKAKUŞU

Üye
Telefona format at (*7370#) sonra dene kardeş

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
werty nın dediğiyle olabilir..

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
valla bu işi bana sormak lazım şimdi sen şunu bi dene bbatarya yı yarım sanşiyeliğine çıkar tak bakalım saat gidiyo mu ben devamlı hazfıza kartımı değişiyodum toplam 2 sn den az zamanımı alıyodu artık elim alışmıştı ama 3sn sonra saat ve tarih gidiyo

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
yarım saniye mi?:O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt